Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.149
Cevap
50
Favori
140.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sağol hocam.Bende sanmıştım ki washington'a dönünce orada eski levelden başlayacağım Bugün dz pve denedim ama 3 kez öldüm.Çok zorlanıyorum.Sanırım gücüm hala yetersiz orası için.Parti de bulamadım.İyi bir set dizene kadar takım olarak Heroic görevlerine devam.Her göreve girmemde 1 level shd yükseliyor.Şimdilik shd 7 oldu.Yalnız oyunda tek bir sıkıntı var.Eğer shd seviyesi güce etki ediyorsa ben kendimi de yırtsam oyundaki kimseye yetişemem.Haliyle oyunu bırakmak kaçınılmaz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 28 Mayıs 2020; 20:32:25 >
  • comm kullanıcısına yanıt
    Dark Zone'daki NPC ler açık dünyadakilere göre daha düşük Armor ve Health değerlerine sahipler bu nedenle daha kolay düşüyorlar.Açık dünyadaki NPC ler ise tercih edilen global zorluk seviyesine ve gruptaki oyuncu sayısına göre ölçeklendiği için daha zor düşüyorlar.Bu nedenle DZ de yeterli hasara ulaşabilecek bir set oluşturup SHD için DZ de oynayın.DZ de matchmaking çalışmadığından dolayı ekip bulmak için rastgele aktivitelerde oyuncu aratın.DZ ye gitmek isteyen olursa onlarla birlikte daha rahat edersiniz diğer türlü oyun DZ de eşleştirme ile oyuncu bulamadığı için tek başına diğer oyunculara karşı DZ de oynamak durumunda kalırsınız.

Oyunda tüm SHD geliştirmelerini aktif etmek için 1000.seviyeye ulaşmanız gerekir.SHD döngüsü Ofensive,Defansive,Skill,Misc ve Scavenging döngüsünde ilerliyor.Her puan bazı geliştirmelerde %0.2 bazılarında ise %0.4 artı etki ediyor.Bu nedenle SHD puanlarının gearlardan gelen attributelar kadar etkisi çok değil doğru set kombinasyonu ile sizden çok daha yüksek SHD seviyesindeki oyunculara karşı rahatlıkla oynayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Mayıs 2020; 20:53:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Aslında silah şimdilik işimi görüyor yani öldürme konusunda zorlanmıyorum ama ya canda ya armorda sıkıntı olabilir.Kurşun ya da bomba yediğim zaman çabuk ölüyorum.Şimdiki silahla takım arkadaşı bulamadığım için shd açılana kadar level 40 hard olarak tek başıma new york'ta bazı görevleri bitirebildim.Bu silahı özellikle seviyorum tek şarjörde 100 mermi olduğundan boss öldürürken işe yarıyor.Biraz önce deneme için iki tane can veren skill kullandım bu kombinasyonda daha uzun süre ölmeden dz'de gezebiliyorum.Can atan tabanca ve armor iyileştiren drone.Damage, Armor ve Health değerleri aşağıdaki gibi.3 gün önce oyuna başlayan birisi olarak idare eder bence.

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 28 Mayıs 2020; 22:13:9 >

660K armor ile siperde kafanizi çıkardığınız an ölürsünüz. Ben 1.8 milyon armor ile oynuyorum.

• Arkadaşıma yolladığım sağlık dronunu kendime nasıl çağırabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anaconda_Kenan

660K armor ile siperde kafanizi çıkardığınız an ölürsünüz. Ben 1.8 milyon armor ile oynuyorum.
    oyunda en büyük adaletsizlik bu olsa gerek, nyc paketini alan tank gibi oluyor almayan el arabası,
    benim nyc paketim yok armorum 380k lmg 19k gear skorum 515 kaç gündür daha üstünü arıyorum düşmüyor demekki sonu bu total armor set dizince 470k armor oluyor, nyc paketi alınca herşeyin değeri 5 kat artıyor harita ücretli olabilir ama level artışı gibi özellikler güncelleme ile verilmeliydi.
  • Aynen tahmin ettiğim gibi sorun armordaymış
  • Full armor basiyorum ben. 170k armor ilk özelliği 6 parçanında. Diger 2 özelliği kırmızı kritik şans ve kritik hasar. Mod koyulan parcalarin özelliği de kirmizi olursa daha da iyi. Onlara da kritik hasar koyuyorum. Bu şekilde hem ayakta kalabiliyorum hem adam kesebiliyorum. Skillerden bir tanesi mavi hiver. Otomatik yerden kaldiriyor. Yelegin talenti unbrekable çift armor yapiyor. Kabaca bu şekil. Daha detayli ayarlamak için diskordda konusalim beraber incesini de ayarlariz istersen. Iyi oyunlar :)

• birol özsoy kullanıcısına yanıt
    Çok tepki çekti zaten bu olay haklı olarak. Ben de new york almak zorunda kaldım. Para için bunu da yaptılar yazıklar olsun diyelim. Eğer new york alırsan daha da uzun sureler oynar zevk alırsınız. Paket almasaydim ben de oyuna devam etmezdim muhtemelen. Maddi durumunuz kötü değilse mutlaka almanızı öneriyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anaconda_Kenan

Çok tepki çekti zaten bu olay haklı olarak. Ben de new york almak zorunda kaldım. Para için bunu da yaptılar yazıklar olsun diyelim. Eğer new york alırsan daha da uzun sureler oynar zevk alırsınız. Paket almasaydim ben de oyuna devam etmezdim muhtemelen. Maddi durumunuz kötü değilse mutlaka almanızı öneriyorum.
    malesef bu fiyattayken nyc alamam inerse 40-50 ye alırım,

benimde Yelegin talenti unbrekable %100 55 sn olandan var bu yeleğin gearı 494, bir kere bu özellikte buldum bir daha denk gelmedi %95 olandan çıkıyor, bu %100 olanı yelekten söküp alamıyorum neden acaba.
  • Title Update 10 PTS Faz 2 Güncelleme Notları

https://forums.ubisoft.com/showthread.php/2231359

PTS Faz 1 tamamlandı ve bu aşamada oyuncular tarafından yapılan bildirimler doğrultusunda Faz 2 de çok önemli değişiklikler yapılıyor.Bu düzenleme PvE ve PvP için ayrı olarak hazırlandı ve Faz 2 boyunca test edilecekler.Faz 2 de TU10 a eklenen ve öne çıkan tüm değişikleri aşağıda paylaşmak istiyorum.

İlk önemli değişiklik İncoming Repairste yapılıyor.Yeni düzenlemeye göre artık gear talentleri,uzmanlık sınıfları(İncoming Repairs buildlerde Firewall bu özelliği en iyi kullanan uzmanlık sınıfı) ve gearset talentleri ile birlikte İncoming Repairs uzun süreli çalışmayacak.Bu değişiklik PvP de çok önem taşıyor çünkü İncoming Repairs stacklenen bir sette Body Armorda Unbreakle yada Effiency talentleri,True Patriot Gear seti ile birlikte kullanıldığında White Flag Bufftan gelen ekstra repair ve Firewall sınıfının armorkit özelliği ile PvP de çok güçlüydü.Bunlara ek olarak PTS faz 1 de yeni eklenen Foundry Bulwark setide yine İncoming Repair stacklenen bir setle adeta ölümsüz yani Nomad 2.0 setine dönüşüyordu.Bu dengesizlik Faz 1 de çokça bildirildiği için Faz 2 de tamamen yeniden düzenleniyor.

Bir diğer düzenleme ise sidearmlarda yapılıyor.Sidearm silahlarında yapılan düzenlemeye göre yeni hallerinde ;

86 Magnum – 68.8% hasar artışı
    Police 686 Magnum – 68.8% hasar artışı
    Maxim 9 - 23.5% hasar artışı
    D50 – 17.5% hasar artışı
    First Wave PF45 – 13.5% hasar artışı
    Custom PF45 – 9.7% hasar artışı
    Military M9 – 8.7% hasar artışı
    93R - 7.7% hasar artışı
    Snubnosed Diceros – 6.5% hasar artışı
    Officer's M9 A1 – 6.3% hasar artışı
    Diceros – 5.9% hasar artışı

M45A1 – 9.5% hasar düşüşü
    Tactical M1911 – 9.5% hasar düşüşü
    M1911 – 7.3% hasar düşüşü

Faz 2 de sidearmların yeni hasar değerleri bu artış ve azalış yüzdelerine göre güncelleme sonrası yeniden düzenlenmiş olacak.Bu değerler güncellemenin son halinde değişebilir.

Faz 2 de egzotik silah ve gearlarda yapılacak değişiklikler PTS e eklendi ve buna göre egzotiklerin yeni halleri ;

Eagle Bearer-7.8% hasar artışı

Faz 1 de tüm silahların PvP hasarı %20 oranında düşürüldü ve buna ek olarak tüm AR lerinde PvP hasarında düşüşe gidilmişti.Daha önce bahsettiğim üzere EB de %35 e varan bir nerf söz konusuydu ve bu oran çok yüksekti.Faz 2 de tekrar bir artışa gidildiğini görüyoruz.

Chameleon-%32.8 hasar artışı

Chameleon oyundaki egzotik silahlar arasında en işlevsiz olanlardan birisiydi.Hasar artış oranı çok yüksek ve beraberinde talentleri aynı şekilde devam ederken yeni bir özellik eklendi.Silah yeni halinde artık kombattan çıkıncaya kadar bufflarını koruyacak şekilde çalışacak ve kombattan çıkınca ise talent buffları yenilecek.Bu şekilde eski haline göre daha güçlü olacağını düşünüyorum.

Bullet King-2.6% hasar artışı

Silah PvE de çok kullanışlı fakat temel hasarı çok düşük olduğundan dolayı PvP de işlevsiz.Hasar artış oranıda düşük olduğundan dolayı yine PvE de kullanılmaya devam edecektir.

Nemesis-11.1% hasar artışı

TU10 da sniper silahları oldukça yüksek oranda bufflanıyor.Nemesis hali hazırda çok güçlü olmasına rağmen yinede yüksek oranda bir buff almış görünüyor.

Liberty

Pistol PvP buildlerin vazgeçilmez silahı olan Liberty'nin gücüne güç katıyorlar.Yeni halinde her isabetli atış silahın hasarını %2 artırıyor ve bu değer %60 a kadar çıkıyor.Bu yeni talenti dışında diğer mevcut talenti ise olduğu gibi çalışıyor yani her headshot shieldi %3 oranında tamir ediyor.Mevcut hali çok güçlüyken yeni halini PvP de düşünmek bile istemiyorum.

Lady Death-18.9% hasar artışı

The Chatterbox-16.7% hasar artışı

Diamondback-7.7% hasar artışı

Merciless/Ruthless-12.5% hasar artışı

Lullaby/Sweet Dreams-11.0% hasar artışı

NinjaBike Messenger Kneepads

Egzotik dizliğin mevcut talentine ek olarak artık bir siperden atladığınızda 5 sn boyunca %25 bonus armor elde edilecek.

Dodge City Gunslinger Holster

Mevcut talentine ek olarak hoslterin buffı aktifken düşmana herhangi bir yerden isabetli atış yaptığınızda hasar headshot hasarı olarak aktarılacak.

BTSU Datagloves

Eldiven yeni halinde artık grup yada raid üyelerini kullanan kişi skill tier 6 olmadıkça overcharge etmeyecek.Bu durum raidlerde bazı bossları hızlıca düşürmek için sonradan keşfedildi ve raidleri oldukça kısa süreye indirdiği için mekaniğini değiştiriyorlar.

Yeni özellik olarak artık eldiven skill tiere bağlı olarak %15 hive skill haste sağlayacak.Bunun dışında eldiven herhangi bir hiveı patlattığınızda skillerin cooldownı yenileyecek ve 15 sn boyunca overcharge sağlayacak.Skill Tier 6 seviyesinde iseniz tüm grup üyelerine bu buffı aktaracak.Bu buffı alan oyuncular ise 120 sn sonra tekrar aynı buffı alabilecekler.

Sawyer's Kneeguards

Bu dizlikte yapılan değişiklik ise dizliğin mevcut talentinde olan ve hareket etmediğiniz sürece toplamda %30 a varan silah hasar buffı hareket ettikten 10 sn sonra devre dışı olacak.Mevcut halinde ise hareket ettiğiniz anda buffı gidiyordu.

BU egzotikler dışında Raid ve Sezon 2 egzotiklerindede çeşitli düzenlemeler yapılıyor fakat onların son halleri ilerleyen süreçte değişebileceği için henüz yeni özelliklerini paylaşmak için erken,TU10 da elde ettikten sonra yeni egoztiklerden ayrı olarak bahsedeceğim.

Faz 2 de yine PvP için önem taşıyacak bir değişiklik Negotiators Dilemma setinde yapılıyor.Setin gearset bonusları aynı fakat sette bir oyuncuya verdiğiniz hasar diğer oyunculara doğru ölçeklenmeyerek aktarılıyordu.Bunu düzelttiler ve yeni özellik olarak artık 15 metreden sonraki düşmanları işaretlenmeyecek hale getirildi.Önceden yani şu anki halinde bu setle PvP de uzaktan oyuncuyu marklayıp NPC lere hasar verdikçe oyuncu hasar alıyordu ve bu durum PvP de setin sorun oluşturmasına yol açıyordu.Yeni haliyle daha düzenli olduğunu söyleyebilirim.

Future Initiative Foundry Bulwark yeni setleride Faz 1 den gelen bildirimlerle tekrar düzenlendi.Foundry Bulwark setinin iyileştirme özelliği yeniden ölçeklendi.Future Initiative setinde ise iki parçanın repair skill bonusu %15 ten %30 a yükseltilirken üç parçanın skill duration bonusu ise %15 ten %30 a yükseltildi.Future Initiative seti çok iyi bir Healer seti olarak oyuna ekleniyor.

Mevcut setlerden Hard Wired gearsetinde 3 parça repair skill bonusu %30 a yükseltiliyor.Aces & Eights gearsetinde ise 3 parça set bonusundan gelen headshot hasar artışı %20 den %30 a yükseltiliyor.

Brand setlerden Alps Summit Armament setinin tek parça Repair Skills bonusu % 20 ye,Murakami Industries setinin 2 parça Repair Skills bonusu +20% ye,Richter & Kaiser setinin 3 parça Repair Skills bonusu 20% ye,Providence Defense setinin tek parça Headshot Damage bonusu 15% e,Airaldi Holdings setinin 2 parça Headshot Damage bonusu 15% e ve Grupo Sombra S.A setinin 3 parça Headshot Damage bonusu 15% e yükseltiliyor.

PVP denge düzenlemesinde Effiencty talentinin uzmanlık sınıfının armor kit bonusuna ek olarak eklediği buff %100 den % 50 ye düşürülüyor.Versatile talentinin SMG ve Shotgunlarda %35 olan hasar bonusu % 25 e düşürülüyor.PvP skill düzenlemesinde Faz 2 de Striker Drone hasarı %10 ,Assault Turret hasarı %20 ve Stinger Hive hasarı %75 artırılıyor.Stinger için Faz 1 deki nerfi fazla bulduğumu belirtmiştim ve benzer düşüncede olan PvP oyuncuları olmalı ki tekrardan Stingerın hasarını artırdılar fakat bu bleed hasarını yine kapsamıyor.

PVE denge düzenlemesinde ise NPC lerin Status Efekte karşı olan direncini artırıyorlar.Story,Normal,Hard ve Challenging zorluğunda önceki değerler aynıyken Legendary zorluğunda NPC lerin Status Efekt direncini % 25 ten % 40 a yükseltiyorlar.Heroicte ise % 0 dan %25 e yükseltiyorlar.Bunun dışında NPC lerin Veteran seviyeden Named yani Bosslara kadar bu direnç ölçeklenecek.Veteran(Mor) NPC lerde %20,Elite(Sarı) NPC lerde %25 ve Bosslarda ise bu direnç yüzdesi % 35 olacak.Legendary zorlukta ise bu değerler kırmızı barlı NPC lerde %40,Veteranlarda %60,Elitelerde %65 ve Bosslarda ise %75 değerinde olacak.NPC lerin bu yüzdelerde Status Efekt direnci almaları haliyle Status Efekt buildlerin artık bir işe yaramayacağını ve skill buildlerin yerini silah hasarına yönelik buildlerin alacağını söyleyebilirim.

Loot düzenlemesinde ise artık tüm cachelerden düşen lootların global zorluğu göre minumum rolleri daha iyi olacak.Ayrıca görevlerdeki kutulardan düşen itemlerde zorluk seviyesine göre iyileştirilmiş ölçeklemede olacak.WONY ile birlikte gelen setler artık gene loot havuzuna dahil oluyor ve sadece New York'tan değil D.C. den ve Dark Zone'danda düşebilecek.

PTS Faz 2 nin güncelleme notları epey bir fazla olsada her biri önemli olduğu için paylaşmaya çalıştım.Her ne kadar okuyacak pek kimse olmasada(konudaki aktiflikten çok oynayanın olmadığı görülüyor) elimden geldiği kadar tüm değişiklikleri paylaştım.TU10 büyük bir güncelleme olacak bu nedenle şu an oynayanlar set oluşturmak yerine bufflanan silahlardan,gearlardan ve egzotiklerden iyi özellikte olanları bulmaya çalışmalı ve stashte bekletmeliler.Bunun dışında mevcut tüm setler yeniden değişeceği için bu aşamada build oluşturmanın bir anlamı olmayacaktır.Eksik olan egzotikleri toplamak ve mümkün olduğuncada SHD seviyesini yükseltip yeni güncellemeyi beklemek gerekiyor.PTS için ek bir Faz daha olacak ve tüm bu değişikliklerin son halleri test edilecek.Bu nedenle TU10 güncellemesini Sezon 2 öncesi yayınlamak istediklerinden dolayı test süresi kazanmak için Sezon 1 i 15 Haziran'a kadar uzattılar.Bu nedenle TU10 en geç haziran sonuna kadar yayınlanmış olacak ve ardından kısa bir süre sonra Sezon 2 ve yeni Raid oyuna eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 29 Mayıs 2020; 18:58:41 >

Hocam konuda aktif olmasakta her zaman yazılarını takip ediyoruz

Sağol hocam paylaştığın için.Negotiators Dilemma setinden iki parça oldu.Gerçekten tüm parçaları bulabilirsem güzel olur Benim oyun tarzıma Weapon Damage veren setler yaradığı için şimdilik Striker's Battlegear setiyle kullanıyorum.
  • Bugün öğrendim.Takım arkadaşına fare ile baktıktan sonra üzerini seçip tek bir kez E harfine basınca sağlık dronu ona doğru gidiyor iki kez hızlı bir şekilde aynı tuşa basınca da sana geri dönüyor.Tabi tuşlar farklı olabilir.Klavyenizde sağlık drone skill'ini hangi tuşa aldıysanız.
    Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Yeni güncellemeye kadar olan süreçte mümkün olduğu kadar özellikle egzotikleri ve gearsetleri toplamaya çalışın çünkü bir çoğu yeniden düzenleniyor.Weapon damage setleri içerisinde şu anki haliyle Striker en zayıf gearsetlerden birisi konumunda PvE de ve PvP de kullanan neredeyse kimse yok fakat bu durum TU10 sonrası değişebilir.TU10 PTS te Striker setinde değişikliğe gidiliyor ve artık isabetsiz atışlarda weapon damage stacklerini kaybolmayacak ve kombat boyunca weapon damage buffı aktif olacak.Setin mevcut halinde isabetsiz her atış stacklerin kaybolmasına yol açıyor ve haliylede seti high-end gearlara göre daha zayıf kalmasına neden oluyor.

Damage yani full red build kullanıyorsanız eldivende ve dizlikte named gearları kullanın.Bunlar ek armor hasarı ve cover dışı ekstra hasar sağlar.Geri kalanlarda ise çantada vigilance talentli providence defense,maskede coyote egzotik maske yada punch drunk( %20 ekstra headshot damage) named maske ve yelekte ise kullandığınız ana silaha göre ek hasar veren(örneğin AR kullanıyorsanız Fenris gibi) unbreakable talenti kullanırsanız çok yüksek hasar çıkarırsınız.PvE de armorun bir önemi yok çünkü Npc lerin hasar çıkışları oyuncunun armoruna göre ölçekli bu nedenle 2m armor dahi olsa yine hızlıca düşüyor.Armor daha çok PvP için gerekli çünkü PvP de Time to kill süresi çok düşük ve armor hayatta kalma süresini doğrudan etkiliyor.

Aynen hocam her şeyi saklıyorum güçleri değişebilir diye.Bugün iki tane Exotic item düştü.Armor olan "Tardigrade Armor System" sayesinde heroic görevlerinde ölmem imkansız gibi bir şey oldu.Üzerimdeki Armor kırıldıktan sonra yüzde 80 Bonus armor veriyor bu sayede sağ kalabiliyorum.Sanırım aynı şeyi takım arkadaşlarına da veriyor.Bu armordan sonra düşmanların dibine kadar giriyorum artık Exotic silah ise Bullet King onun ise şarjörü yok ve rpm 978.Yani deli gibi mermi yağdırıyor.500 mermi kapasiten varsa o mermiler bitene kadar sıkabiliyorsun.Deneme yanılma ile sürekli kıyafetlerim ve silahım değişebiliyor.Sürekli test ediyorum.Henüz pvp için hazır değilim bir kaç kez gireyim dedim.Oyuncular boss gibi mermi işlemiyor.Shd 25 oldu şimdilik.Tavsiye ettikleriniz çıkarsa deneyeceğim ama hiç düşmedi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 30 Mayıs 2020; 17:39:39 >

• 2 tane legendary görev bitiminde sarı item düşünce insanın hevesi kırılıyor ama 3 denememde big horn düştü ben mi şanslıyım yoksa ilk kez bitirende düştü mü hiç merak ediyorum?

• MARCO kullanıcısına yanıt
    Şans. Ben sadece Capitol ü 3 kez bitirmiştim :) diğerlerini saymayayım yine de düşmedi
  • birol özsoy kullanıcısına yanıt
    Gold itemler değiştirilmiyor diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.