Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU] (112. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.077
Cevap
48
Favori
135.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam eline sağlık güzel bir yazı olmuş.Siz bunları yazmasanız yeni talentlerden bile haberim yoktu.Eğer düşürürsem deneyeceğim.Foundry Bulwark set benimde çok hoşuma gitti.Craft ile uygun hale getirip pvp'de deneyeceğim.Tabi önce Lady Death düşürmem lazım.Çok övdünüz denemem lazım Aynen dediğiniz gibi tek seferlik önerilen 3000 premium kredi daha mantıklı.Biraz önce aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 24 Haziran 2020; 18:58:17 >
  • comm kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Mesajınızda alıntı yada cevapla seçeneğini kullanırsanız mesajınızdan haberdar edileceğim için daha iyi olur.Lady Death ile oluşturduğum PvP buildleri paylaşayım.Bu sayede silahı düşürmeden önce buildler konusunda fikir sahibi olursunuz.

    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]


    Setler sırasıyla Foundry Bulwark(İntimidate Body Armor-Perfect Adrenalin Rush(Matador)Backpack),Lady Death Damage Close Range Build,Lady Death Melee(+1000% Melee Damage),System Corruption Damage Build ve bonus olarak Eclipse Protocol Burn Status Effect şeklindedir.TU10 ile birlikte artık PvP temel hasarları düştüğü için çok yüksek armora(örneğin 2 M) gerek kalmıyor.Bu seferde damage çıkaramıyorsunuz.Bu nedenle setin core attribute özelliği nedeniyle 1.6 M armorla en yüksek armoru Foundry Bulwarkta tercih ediyorum.Genelde 1.1-1.3 M civarındaki armor yeterli geliyor.




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel olmuş setler benim çoğu parça eksik olduğu için içime sinen bir kombinasyon oluşturamadım.Eksik parçaları düşürmeye çalışıyorum.Bu yüzden şimdilik full skill tier takılıyorum.Craft ile skill damage'i yükselttim ve uygun parçalarla Assault Turret Skill Damage 113.257 oldu.Ara ara da overlock yapıyorum ortalığı dağıtıyor.Legendary görevlerinde iyi iş yapıyor.Biraz önce Legandary görevini neredeyse sadece assault turret desteğiyle bitirdik.Onları kurup geriye doğru çekildik.İki kişi skill tier 6'ydık.Ancak vuruş gücüm ise assault turret'in yarısı kadar.Bu yüzden güzel bir set yapacağım.Bu şekilde sıkıcı oluyor.Neredeyse ben değil sadece assault turret savaşıyor.Onun arkasına sığınmaktan sıkıldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 24 Haziran 2020; 22:27:21 >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Paylaştığınız bilgiler için çok teşekkürler. Çok uğraştığım halde düşmeyen Lady Death, dün oynadığım Manning National Zoo görevinden düştü. Kesin yine sweet dreams düştü derken bunun düşmesi süpriz oldu. :) Heroic zorluktaki ve üstüne de 2 tane rogue agent gelen Riverside Gas Station kontrol pointte ki Supply Room'dan da sadece 4 tane mor item çıktı. Sanırım silahı düşürdün daha ne istiyon dedi. Tekrardan teşekkürler. Şahsen çoğu bilgiyi sizden ediniyorum. İyi oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayata38 M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.

    Güncellemeden sonra WONY egzotikleri(The Bighorn ve Eagle Bearer hariç) genel loot havuzuna dahil edilmişti fakat Lady Death ve Diamondback egzotikleri daha az düşüyor.En çok düşense bountylerden Chameleon fakat TU10 sonrası Lady Death başka bir seviyeye ulaştı.Açıkcası en iyi egzotik silah bu oldu.Silahı düşürmeniz iyi olmuş çünkü TU10 un meta silahı ve bir sürede böyle kalacaktır.

    Kontrol point kutularından ise Heroic zorlukta açıkcası hiç mor item düşmedi.Eğer Challange yada Hard zorlukta oynanırsa o zaman düşebiliyor.Sadece açık dünya kutularından zorluğa göre ölçeklenmediği için mor item atıyor.

    Konuda elimden geldiği kadar paylaşımda bulunmaya çalışıyorum.Yardımcı oluyorsa ne mutlu bana,god roll itemler sizinle olsun.İyi oyunlar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mayata38 M kullanıcısına yanıt
    Gerçekten şans ben en düşük heroic bazen legendary seviyesinde görevlere giriyorum düşmüyor elemanın birisi easy mode seviyesinde düşürmüş.Daha Bullet King harici işe yarayan bir silah düşmedi.Düşen exotic silahların hepsi çöp.

  • newyork paketi olmayana lady death silahı düşer mi?
  • Oyun güzel bir indirim görürse satın almayı düşünüyorum. Oyunun birincisini bayağı oynamıştım. Bakalım artık :)
  • World tier 5 deyim arkadaşlar. yeni başladım sayılır. level sistemini pek anlayamadım. zaten ana görevler bitti. şimdi ben 450 levelde mi ne kaldım. ne kadar seviye atlasam da bunun üstüne çıkamıyorum. itemler hep 450 - 500 arası seviye geliyor. zırh seviyemde 300k larda. fakat dark zone a geçtiğimde 800k ya yükseliyor. onu pek anlayamadım. new york paketi yok. daha yükselebilir miyim oyunda. yoksa bu kadar mı?
  • birol özsoy kullanıcısına yanıt
    WONY paketine dahil tüm brand,gearset ve egzotikler sadece genişleme paketi alındığında düşürülebilir.Bu nedenle Lady Death genişleme paketi ile birlikte oyuna eklenen egzotiklerden birisi olduğu için bu paket bulunmuyorsa düşmeyecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • origin90 kullanıcısına yanıt
    30.seviyede 515 gear score ulaşabileceğiniz en yüksek değer olup daha üzerine genişleme paketi olmadan çıkamıyorsunuz.Dark Zoneda ise 40.seviyedeki oyunculara karşı gear seviyesi olarak geri kalmamak için setiniz belirli bir oranda ölçeklenir.Bu nedenle armorunuz yüksekliyor fakat diğer statlar(weapon damage vs) 40.seviyedeki bir oyuncuya göre daha düşük kalacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    anladım hocam. demek ki oyun buraya kadarmış. teşekkürler.
  • Arkadaşlar Specializations Gunner görevini bitirdim ama toplam 6 puan oldu.165 puanı nasıl kazanacağım onu anlamadım.Birde bazen görevlerde boss çıktığında ateş ettiğimde immune yazısı çıkıyor.Damage vermiyor.Daha önceden Guardians etkinliğini kapattığımda olmuyordu.Şimdi o da yok.Niye oluyor anlamadım.Oyunun bazı yönleri çok karışık oyuncuyu yönlendirmiyor.Reddit'te bile ana dili ingilizce olan oyuncuların açtığı konulardan bunu iyi anladım.Onlar bile zorlanıyorsa biz napalım.

    Edit: Tamamdır çözdüm görev yaptıkça 3'er 3'er puan gelmeye başlıyor.Öyle öyle 165 puan olacak Sadece immune olayını anlamadım hala.İnsanı deli ediyor.

    Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]Tom Clancy's The Division 2 (2019) [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 27 Haziran 2020; 16:0:20 >




  • comm kullanıcısına yanıt
    Uzmanlık puanlarını tamamlamak için haftalık invaded görevleri heroic zorlukta oynayabilir ve yine puan alınabilen heroic bountylerden tamamlayabilirsiniz.Ayrıca seviye atladıkça yine oynadığınız uzmanlık için puan elde edersiniz.Hangi uzmanlığı geliştirmek istiyorsanız o uzmanlıkla görevleri oynayın diğer türlü puan alınmıyor.

    Bosslardaki immune özelliği ise iki şekilde oluşur.İlki bazı bosslar bizlerinde kullandığı Defender Drone kullanıyor ve bu nedenle drone kırılana kadar immune oluyor.Bazı bosslarda ise faction grubuna bağlı olarak geçici süre immune olmasını sağlayan bir durum mevcut ve bu nedenle hasar almıyor.Oyun aslında karışık değil birçok oynanış mekaniği eğer devre dışı bırakmadıysanız belirli anlarda ekranda tekrar gösteriliyor fakat bazı mekanikler sonradan eklendiği için(örneğin bossların farklı skiller kullanması)bunları oyuncuların keşfetmesi gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 27 Haziran 2020; 16:19:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Terminator T-800 kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel açıkladınız şimdi anladım immune olayını.Sadece bende olduğunu sanıp takıma karşı mahçup oluyordum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Terminator T-800

    WONY paketine dahil tüm brand,gearset ve egzotikler sadece genişleme paketi alındığında düşürülebilir.Bu nedenle Lady Death genişleme paketi ile birlikte oyuna eklenen egzotiklerden birisi olduğu için bu paket bulunmuyorsa düşmeyecektir.
    teşekkür ederim,
    peki newyork ve wony paketi olmayan oyunculara gelen herhangi bir excotic var mı?
  • birol özsoy kullanıcısına yanıt
    WONY genişleme paketine dahil olan egzotikler dışındaki tüm egzotikleri bu paket olmadanda elde edebilirsiniz fakat düşen egzotikler 30.seviye olacaklar ve en yüksek 515 gear score seviyesine kadar rollenebilecekler.Eğer Warlords Of New York mevcut olursa aynı egzotikler bu sefer 40.seviyede düşecek ve çok daha yüksek hasar değerlerine sahip olacaktır.

    Bu nedenle WONY genişleme paketi End Game'de oyunun her şeyi ve End Game tamamen bu paket üzerine kurulu,eğer Warlords Of New York bulunmuyorsa oyun yine oynanabilir fakat bir yerden sonra karakter gelişimi durma noktasına geleceği için açıkcası düzenli oynayan birisinin bu genişleme paketini mutlaka alması gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teşekkür ederim.
  • Oyunu yeni kurdum devamli mark-1 hatasi aliyorum ve oyuna giremiyorum ps4 icin cozumunu bilen varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olmecaxxx O kullanıcısına yanıt
    Bakım var şu an
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.