Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim beğenmediğim bir Splinter Cell olmadı. Conviction dahil. O yüzden şu an danalar aygırlar gibi sevindim desem yeridir :) Akşam oynayacağım bakalım.
  • @senseman62 Steam veya uPlay üzerinden aldıysanız ilk gün update geliyor ama bunların haricinde oyuna sahipseniz Ubisoft'un sitesinde şu an yayında patch var.

@wildlove Haklısınız hocam Conviction'da olan 5 kişiyi aynı anda vurma olayı bu oyunda da var bu özelliği tamamen çıkarmaları lazımdı Stealth bir oyunda 5 kişiyi aynı anda vurma olayı mı olur.
  • perfectionis modu komple stealth olacak, old school olacak bıdı bıdı demişler.. şu video perfectionist modundan ve oyunun ne kadar call of duty stealth warfare haline geldiğini görebiliyoruz.. özellikle 5:20'de giren call of duty rezaletine bakın..

pc oyuncusuysanız konsol özellikle de xbox hayranlarının yorumlarına aldanmayın oyun alırken, onlar cod kalitesinde dandik, sığ çocuk oyunlarına alışkın olduklarından bunu da öve öve bitiremeyecekler. bu oyun da tıpkı conviction gibi hatta double agent gibi serinin yüz karalarından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 21 Ağustos 2013; 17:17:12 >

• Oyunu önce gizliliği ön planda tutup bitimeyi,daha sonra aksiyonu ön planda tutup 1 kere daha bitirmeyi düşünüyorum
  • bi rezalet daha. bu videodada fps call of duty bölümü ile yapay zekanın ne kadar dandik olduğunu görüyoruz.

bu gif ise stealth yapay zekanın nasıl olması gerektiğini gösteriyor. serinin en iyi oyunu chaos theory'den:

• quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

perfectionis modu komple stealth olacak, old school olacak bıdı bıdı demişler.. şu video perfectionist modundan ve oyunun ne kadar call of duty stealth warfare haline geldiğini görebiliyoruz.. özellikle 5:20'de giren call of duty rezaletine bakın..

pc oyuncusuysanız konsol özellikle de xbox hayranlarının yorumlarına aldanmayın oyun alırken, onlar cod kalitesinde dandik, sığ çocuk oyunlarına alışkın olduklarından bunu da öve öve bitiremeyecekler. bu oyun da tıpkı conviction gibi hatta double agent gibi serinin yüz karalarından.

Chaos Theory ve Double Agent serinin en iyi oyunlarından birisidir.Ayrıca oyuna yüz karası demen berbat bir yorum.Oyun 100 üzerinden 80 üstünü hakedicek bir oyun grafiklerde adam gibi olsaymış(UE 3.0 kullanılsaymış),kesinlikle 100 üzerinden 90 üstü alırdı!

• chaos theory için kötü dediğimi gördün mü, serinin açık ara en iyisi diyorum her daim. double agent'ın ise xbox360/PC versiyonu dandik iken PS2 versiyonu farklı ve gömlek gömlek daha üstün bir oyundur, chaos theory gibidir..
  • Oyuna başladım PC'de, mükemmel bir açılış ve başlangıç. Umarım bu gerginlik çıtasını düşürmez. Çok sağlam özellikle sesler ve grafikler. DX11 destekli, bahsetmeye gerek bile yok zaten. Oynanış yine kaliteli, gizlilik en zor modda üst planda. Şahane gidiyor şu anlık. Çok özlemişim Splinter Cell'i.
  • wildlove kullanıcısına yanıt
    konsolda yapay zeka beklemen hata başta...
  • quote:

chaos theory için kötü dediğimi gördün mü, serinin açık ara en iyisi diyorum her daim. double agent'ın ise xbox360/PC versiyonu dandik iken PS2 versiyonu farklı ve gömlek gömlek daha üstün bir oyundur, chaos theory gibidir..

Double Agent bilgisayarda da kesinlikle iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

chaos theory için kötü dediğimi gördün mü, serinin açık ara en iyisi diyorum her daim. double agent'ın ise xbox360/PC versiyonu dandik iken PS2 versiyonu farklı ve gömlek gömlek daha üstün bir oyundur, chaos theory gibidir..

Double Agent bilgisayarda da kesinlikle iyiydi.

tüm versiyonlarını oynadım. pc'de conviction kadar kötü değildi ama ps2'deki kesinlikle harikaydı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BitliKene

quote:

perfectionis modu komple stealth olacak, old school olacak bıdı bıdı demişler.. şu video perfectionist modundan ve oyunun ne kadar call of duty stealth warfare haline geldiğini görebiliyoruz.. özellikle 5:20'de giren call of duty rezaletine bakın..

http://www.youtube.com/watch?v=T2JUQXHGuTU&t=1m46s

Chaos Theory ve Double Agent serinin en iyi oyunlarından birisidir.Ayrıca oyuna yüz karası demen berbat bir yorum.Oyun 100 üzerinden 80 üstünü hakedicek bir oyun grafiklerde adam gibi olsaymış(UE 3.0 kullanılsaymış),kesinlikle 100 üzerinden 90 üstü alırdı!

İsmini bir kenara bırakırsak evet dediğin gibi iyi bir oyun, fakat splinter cell ibaresini başına getirdiğiniz zaman benim için tıpkı conviction gibi bomboş bir aksiyon oyunu. Oyuna kötü diyen insanlar zaten değerlendirmeyi aksiyona dönmüş bu oyunu ismine yakıştıramadığından yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Oyuna başladım PC'de, mükemmel bir açılış ve başlangıç. Umarım bu gerginlik çıtasını düşürmez. Çok sağlam özellikle sesler ve grafikler. DX11 destekli, bahsetmeye gerek bile yok zaten. Oynanış yine kaliteli, gizlilik en zor modda üst planda. Şahane gidiyor şu anlık. Çok özlemişim Splinter Cell'i.

Oyun orjinal mi hocam ?
  • deluxe edition un farkı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

deluxe edition un farkı nedir ?

içinde 1.0 patch yok ve save sorunu var diyorlar. reloaded indirin.

eyv. da 20GB nedir ya
  • beyler oyun ortalama kac saat suruyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

beyler oyun ortalama kac saat suruyor?

seçilen moda göre değişir o,4 mod var en son perfect mevcut.onda başladım göz açtırmıyor adamlar kan kusturdular resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

beyler oyun ortalama kac saat suruyor?

seçilen moda göre değişir o,4 mod var en son perfect mevcut.onda başladım göz açtırmıyor adamlar kan kusturdular resmen

realistic'te oynayacam ben gizlilik bana gore degil cunku

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 22 Ağustos 2013; 1:10:47 >
  • 20gb nedir aga.
  • pc de 8 gb yer var zaten neyı sılcem de yer acıcam daha kurması var oyunu hay ya
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.