Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajımı düzeltiyorum perfectionist zorlukta aynı anda 4 kişiyi vurma zımbırtısı kullanılmaz oluyor oyun tam bir stealth oyunu olmuş türü seven herkese tavsiye ediyorum.Perfectionist zorlukta kimseyi öldürmeden , hiç fark edilmeden oynarken ilk iki bölümü 3-4 saatte bitirdim umarım bu uzunlukta devam eder.

Online modları da denedim oldukça güzel olmuş yani saatlerce oynatacak modlar gibi gelmedi ama iş olsun diye de koymamışlar oldukça uğraşmışlar.Co-Op moduna özel 4 tane bölüm var bu bölümlerde de gizlilik ön planda eğer düşman sizi görürse düşman sayısı iki katına çıkıyor ya da bölümüne göre görevi kaybediyorsunuz.Senaryo ile uyum içinde ve oynaması oldukça zevkli üç farklı kişi ile oynadım bana mı denk geldi bilmiyorum ama herkes gizlilik içinde oynuyor oldukça zevkli.

Bir diğer Online mod ise Spies vs Mercies modu.Spies'ları üçüncü şahıs kamerasından yönetiyoruz ve Mercies'lerin koruduğu bilgisayarları hacklemeye çalışıyoruz bu arada Mercies'lerde FPS kamerası ile yönetiyoruz.FPS kamerası ile yönettiğimiz ve silahların gücü sayesinde Mercies'ler adamı görmedi affetmiyor ama Spies'larda adı üstünde gizlilik ve EMP , Flash gibi ekipmanları sayesinde karşı koyuyorlar.Spies olarak hacklemeye başladığımız zaman belli bir bölge içinde ölmeden direnmek zorundayız eğer Hackleyen kişi ölürse Hackleme başa dönyor.Yüzde bakımından en çok hackleyen ya da tüm PC'leri komple hackleyen maçı kazanıyor.

• Arkadaşlar merhaba. Yorumları okudum, heycanlandım. Oyun iniyordu fakat tatile gittiğim için oyunu oynayamadım. Conviction'dan şüphelerim olduğu için bunu ilk önce korsan deneyip, eğer beğenirsem orjinal alacağım. Almadan önce son olarak danışmak istediğim şey optimizasyon nasıl olmuş, bazı yerlerde okuduğuma göre FPS düşüşü oluyormuş. Oyunu 1080p oynamak istiyordum ama görünen o ki Full HD'yi unutucaz. İmzamdaki sistemle oyunu rahat oynayabilirmiyim, en azından 1600x900 High-Medium arası ? Crysis 3'u 1920X1080p Medium, FXAA'da rahat oynamistim. Meraktan sormak istedim. Herkese keyifli oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihathalitt -- 23 Ağustos 2013; 4:18:12 >
  • senaryo modu kaç saat acaba bilgisi olan var mı ? önce kardeşimin bitirmesini beklicem de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Arkadaşlar merhaba. Yorumları okudum, heycanlandım. Oyun iniyordu fakat tatile gittiğim için oyunu oynayamadım. Conviction'dan şüphelerim olduğu için bunu ilk önce korsan deneyip, eğer beğenirsem orjinal alacağım. Almadan önce son olarak danışmak istediğim şey optimizasyon nasıl olmuş, bazı yerlerde okuduğuma göre FPS düşüşü oluyormuş. Oyunu 1080p oynamak istiyordum ama görünen o ki Full HD'yi unutucaz. İmzamdaki sistemle oyunu rahat oynayabilirmiyim, en azından 1600x900 High-Medium arası ? Crysis 3'u 1920X1080p Medium, FXAA'da rahat oynamistim. Meraktan sormak istedim. Herkese keyifli oyunlar.

dostum o laptop ile 1080p medıum da ortalama 30-35fps arası alırsın....

• yeni beta driverında gördüğüm tek hata, bazen su birikintilerin üstünde böyle kare dokular oluşup büyüyor su içersinde, görüntü hatası diyelim.
  • D&R'dan aldığım oyun geldi ama bu kez de cd keyi hatalı diyor saçmalığa bakın ya! Aral'la görüşsem yardımcı olurlar mı ki?
  • beyler bu splinter cell hep böyle çok kötü oyunları grafik berbat abi bu nasıl bişey ya bakmaya deymez bi isimdir gidiyo ama
  • yavaş yürüme olayı yok mu yaw bu oyunda. siperden çıkıp bi kere W a basıyorum 3 metre ileri gidiyo kabak gibi meydana çıkıyom.
    eskiden farenin tekerleğiyle ne güzel ayarlıyoduk, ister yavaş ister hızlı
  • 2K kullanıcısına yanıt
    Oyun şu ıslık çalma özelliğinden sonra çok kolaylaştı ne yazık ki...

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU]

Ayrıca gizlenerek ilerlememizi kolaylaştıran göüğs hizzasındaki duvarlar/nesneleri takip ederek pek zorlanmadan ilerleyebiliyoruz görev esnasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 23 Ağustos 2013; 14:34:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canberky

beyler bu splinter cell hep böyle çok kötü oyunları grafik berbat abi bu nasıl bişey ya bakmaya deymez bi isimdir gidiyo ama

Bence sorun yok oyunda,sorun bakış açında....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sam ın seside çok kötü olmuş. çok gençmiş gibi geliyo
    nerde o eski karizma ses
  • Evet Micheal Ironside'ın olmayışı çok kötü, sebep olarakda motion capture olayı olacağı ve Ironside'ın artık 60ı geçmesi gösterildi... Ses olarak kullansalardı gene ne olurdu yani, özdeşleşmişti artık.
  • eskı zıfırı karanlık gunlere donduk anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

eskı zıfırı karanlık gunlere donduk anlaşılan

ben baya ilerledim oyunda ama zifiri karanlık bölüm pek yok:((
  • arkdaşlar co-op oynamak isteyen eklesin nick:regujohn hiç arkadaşım yok oynayabilecğeim
  • oyunun görselleri güzel gözüküyor yakın zamanda oynayacağım bende
  • oyun gayet güzel realistic zorlukta oynuyorum hiçte kolay değil en ufak bi hatada 2-3 mermiye ölüyosunuz %100 gizlilikle geçmek zorundasınız bölümleri tavsiyem realistic modunda oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

arkdaşlar co-op oynamak isteyen eklesin nick:regujohn hiç arkadaşım yok oynayabilecğeim

Hocam araldan kargo gelmedi.Geldiginde oynariz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Realistic modu çok zor ama bu modda oynayınca tadı çıkıyor. Adamlar sizi en ufak bir hatada görüyor. Bir bölümü defalarca oynamanız gerekebiliyor ama bölümü geçince de ayrı bir tadı oluyor. Ben oyunu beğendim ama grafikleri çok çok iyi diyemem. Bu oyunu grafik için değilde ilk iki oyuna daha yakın bir deneyim sunduğu için oynayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 23 Ağustos 2013; 19:36:14 >
  • uplay penceresi çıkıyor, oyunu açamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.