Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu oyundan umudum yoktu ama hep yüksek puanlar almış. ters köşe olacam heralde
  • 4 gün bugünde bitti sayılır 3 gün kaldı.
    uplay a gelsede indirsek şimdiden kotayı aşıcaz sonra insin diye kıvranıcaz.
    ne zaman gelir uplay a bilgisi veya tahmini olan varmı ? 20 sinde koymazlar inşallah.

iyi puanlar almış oyun sitelerden.

sanırım bu oyunu en zor modda oynamak bana şart oldu.

son olarak aklıma bir şey geldi bu oyuna nvidia destek vermiyor mu ?
    nvdia reklamı var oyunda ama dikkatimi şu çekti.
    nvidia 3d uyumluluk panelinde önerilmez yazıyor bu olay çok canımı sıktı doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 16 Ağustos 2013; 15:53:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

4 gün bugünde bitti sayılır 3 gün kaldı.
    uplay a gelsede indirsek şimdiden kotayı aşıcaz sonra insin diye kıvranıcaz.
    ne zaman gelir uplay a bilgisi veya tahmini olan varmı ? 20 sinde koymazlar inşallah.

iyi puanlar almış oyun sitelerden.

sanırım bu oyunu en zor modda oynamak bana şart oldu.

son olarak aklıma bir şey geldi bu oyuna nvidia destek vermiyor mu ?
    nvdia reklamı var oyunda ama dikkatimi şu çekti.
    nvidia 3d uyumluluk panelinde önerilmez yazıyor bu olay çok canımı sıktı doğrusu.

Oyun 23 ağustos tarihinde çıkmayacakmı?
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    ben 20 diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba ?
    23 ise bekleyeceğiz mecburen 3 gün daha fazladan.

şimdi tekrar baktım 20 si diyor.

http://www.gametrailers.com/games/24hgw8/splinter-cell--blacklist

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Team NINJA -- 16 Ağustos 2013; 16:25:55 >
  • BSC Oyungezer
    D&R Aral

gibi siteler 23 ağustos yazmış
  • 22-23 Ağustos 2013 Avrupa
    20 Ağustos 2013 Amerika
  • Hiç umudum yoktu taa ki son videoya kadar. Bekliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Team NINJA

ben 20 diye biliyorum yanlış mı biliyorum acaba ?
    23 ise bekleyeceğiz mecburen 3 gün daha fazladan.

şimdi tekrar baktım 20 si diyor.

http://www.gametrailers.com/games/24hgw8/splinter-cell--blacklist

20'si hocam merak etmeyin.
  • Beyler oyunun atmosferi harika olmuş yapay zeka çok iyi lanet olsun ki çok sevdiğim köpeklerden tiksindim bu oyun yüzünden 30 metre uzaklıktan kokumu hissedip havlıyorlar ve ondan sonra ordu yağıyor. Oyun kesinlikle sizi sessiz oynamaya zorluyor aksiyon oyunu arayanlar başka kapıya oldukça zor yapmışlar oyunu ki normal zorlukta oynamama rağmen realistic ve onunda üstü bir zorluk seviyesi daha var. Execute sistemi oyunu kolaylaştırıyor kullanmak istemeyen realistic ve üzeri zorlukta oynasın oyunu ki ben normal zorlukta bitirdikten sonra en zor da bir daha oynayacağım. Her göreve başlamadan önce kendi ekipmanınızı siz ayarlıyorsunuz bir ton ıvız zıvır var ve oyunu oynarken topladığınız puanlarla yeni ekipmanlar açabiliyorsunuz. Oyunun uzunluğu ne kadar sürüyor bilmiyorum ama coop modunu da oynamak için sabırsızlanıyorum ve daha multiplayer modlarını da oynayacağım. Seslendirmeler de ise Michael Ironside emekli olduğu için Sam Fisher'ın o efsane sesini arıyor insan ama artık o yok:( Ve son olarak oyunun grafikleri, maalesef grafikler günümüze göre eski kalmış oyuna girerken opsiyonel olarak sordğu hd pack'i kurmama rağmen grafiklerde hayal kırıklığına uğradım neyse ki bu oyunda grafik 3. planda benim için. Şimdilik benim notum 10/8

• quote:

Orijinalden alıntı: Xbox One

Beyler oyunun atmosferi harika olmuş yapay zeka çok iyi lanet olsun ki çok sevdiğim köpeklerden tiksindim bu oyun yüzünden 30 metre uzaklıktan kokumu hissedip havlıyorlar ve ondan sonra ordu yağıyor. Oyun kesinlikle sizi sessiz oynamaya zorluyor aksiyon oyunu arayanlar başka kapıya oldukça zor yapmışlar oyunu ki normal zorlukta oynamama rağmen realistic ve onunda üstü bir zorluk seviyesi daha var. Execute sistemi oyunu kolaylaştırıyor kullanmak istemeyen realistic ve üzeri zorlukta oynasın oyunu ki ben normal zorlukta bitirdikten sonra en zor da bir daha oynayacağım. Her göreve başlamadan önce kendi ekipmanınızı siz ayarlıyorsunuz bir ton ıvız zıvır var ve oyunu oynarken topladığınız puanlarla yeni ekipmanlar açabiliyorsunuz. Oyunun uzunluğu ne kadar sürüyor bilmiyorum ama coop modunu da oynamak için sabırsızlanıyorum ve daha multiplayer modlarını da oynayacağım. Seslendirmeler de ise Michael Ironside emekli olduğu için Sam Fisher'ın o efsane sesini arıyor insan ama artık o yok:( Ve son olarak oyunun grafikleri, maalesef grafikler günümüze göre eski kalmış oyuna girerken opsiyonel olarak sordğu hd pack'i kurmama rağmen grafiklerde hayal kırıklığına uğradım neyse ki bu oyunda grafik 3. planda benim için. Şimdilik benim notum 10/8

İzlediğim walkthrough'lar ve sizin yorumlarınıza bakılırsa harika bir oyun olmuş gibi.Oyunu konsolda mı PC'de mi oynadınız ? Grafiklerin PC'de iyi olacağını düşünüyordum o yüzden sordum.

• Oyun çıktı mı? Yoksa yabancı bir kaynaktan alıntı falan mı?
  • Oyunu Xbox 360 da oynuyorum PC de grafikler daha iyi olur ama fazla fark beklemeyin grafik motoru eski cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hey maşAllah sözde pc korsan yuvası, avrupalı amerikalı ps3 xboxda bitirdi oyunu.

bizde buraya gelsinde orjinal alalım diye bekliyelim
  • oyun amerikada bugün çıkacak ama bi haber yok şimdilik.Avrupa 23 ağustosta ama amerikada çıkması yeterliMalum ortamlara düşmemiş hala
  • Yarın düşer merak etmeyin :)
  • şu uplay denen dandik uygulamada hala oyun kütüphanede gözükmüyor pre-download yapamıyoruz şu salak uygulama yüzünden
  • oyun çıktı arkadaşlar...19.5gb boyutunda..ayrıca ilk gün patchi yayınlandı oda 1.5gb..performans patchi galiba ac3 gibiyse yandık valla

http://static2.cdn.ubi.com/ncsa/splintercell/blacklist/patch/Blacklist_Patch_v1_01.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: senseman62

oyun çıktı arkadaşlar...19.5gb boyutunda..ayrıca ilk gün patchi yayınlandı oda 1.5gb..performans patchi galiba ac3 gibiyse yandık valla

http://static2.cdn.ubi.com/ncsa/splintercell/blacklist/patch/Blacklist_Patch_v1_01.exe

dk bir gol bir,1.5 gb ne ya

• an itibariyle 13.8 beta 2 driverı yayınlandı amd tarafında oyun için

http://www2.ati.com/drivers/beta/amd_catalyst_13.8_beta2.exe
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.