Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Steam'de ön yükleme yapıyorum 18.7 GB gösteriyor umarım oyunun süresinin uzun olmasından kaynaklanıyordur artık 8 saat senaryo modu sonra Online'a yüklenen oyunlardan sıkıldım.Conviction'ın Co-Op görevleri gizlilik üzerineydi ama adama ne kadar anlatsam herkesi vurarak gidiyoru görevi kaybediyorduk eğer oyunu orjinal alan varsa Steam ID:Bandoper eklesin Co-Op görevlerini gizlilik ile yaparız.

Bu arada Ubisoft oyunu olmasından dolayı en büyük korkum optimize sorunları en son Ghost Recon Future Soldier ile GTX 675MX ile 19 FPS alıyordum sonra 690SLI'ye yükledim 30 FPS almaya başladım yine ince ayarlar ile sorunu hallettim ama 69.99 dolar verdiğim bir oyun bir zahmet sorunsuz çalışsın.
  • nasil 69 dolar yahu playstation'a bile 59'a aldim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorkem.IX -- 22 Ağustos 2013; 2:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hata yapıp öldüğümde, tekrar başlatınca oyun fena halde takılıyor.Başına gelen oldu mu?
  • Deluxe Edition hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galactus

Hata yapıp öldüğümde, tekrar başlatınca oyun fena halde takılıyor.Başına gelen oldu mu?

hangi sürüm oyun
  • oyunun config dosyası nerede aradım aradım bulamadım,fps yükseltecek birşeyler söyleyin

bu arada grim görevlerinin ikincisi akıllara zarar birşey 2.5 saatte anca geçtim oyundan soğudum
  • Oyundaki grafiklere bayıldım !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

oyunun config dosyası nerede aradım aradım bulamadım,fps yükseltecek birşeyler söyleyin

bu arada grim görevlerinin ikincisi akıllara zarar birşey 2.5 saatte anca geçtim oyundan soğudum

1 GB boyutunda bir patch yayınladı ubisoft. kurdunuzmu ?
  • dünden beri inmedi gitti ya 20 gb insede oynasak bu arada 1 gb patch var o nedir arkadaşlar indiren varmı grafik patch gibi bişeymi
  • akşam bende kurup bi bakayım özlemişim sam amcayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

oyunun config dosyası nerede aradım aradım bulamadım,fps yükseltecek birşeyler söyleyin

patchi daha oynamadan yükledim ama durum aynı patch buglara katkı sağlıyor sanırım halada bir sürü bug var.çok fazla gereksiz fps düşüşü oluyor malesef oynayacak arkadaşlar yüksek bilgisayarı yoksa bi patch daha beklesinler başlamadan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

quote:

patchi daha oynamadan yükledim ama durum aynı patch buglara katkı sağlıyor sanırım halada bir sürü bug var.çok fazla gereksiz fps düşüşü oluyor malesef oynayacak arkadaşlar yüksek bilgisayarı yoksa bi patch daha beklesinler başlamadan

sisteminiz nedir merak ettim.

• My Gaming Rig :http://puu.sh/3nXdF.jpg
    Monitor : Samsung Syncmaster 2233RZ 3D Gaming LCD (120 HZ - 1680x1050)
    GPU : Zotac GTX770 OC 2GB 256Bit GDDR5 16X
    CPU : Intel Core i7 3770K 3.50GHz 8M 1155P
    CPU Custom FAN : Thermaltake Frio
    Motherboard : ASUS P8Z68-V/GEN3 Z68 DDR3 VGA GLAN USB3 1155
    RAM : GSKILL RipjawsX DDR3 1600 MHz CL9 16 GB(8x2)
    HDD: Kingston 120 GB SSD V300 450MB/s
    PSU : Xilence Gaming Edition 600W 135mm SPS-XP600
    Mouse : Logitech G400 / Razer Deathadder 3.5G
    Keyboard : Razer Blackwidow Ultimate Mechanical Keyboard
    Mousepad : Steelseries QcK+ Limited Edition (SK Gaming)
    Headset : Logitech G35 7.1 Surround Dolby Gaming Headset

bu setle oynuyorum, nvidia'nın en son bu oyun için çıkan beta driverını da indirdim, grafik ayarlarına ellemedim, autoda duruyorlar. 55-60 fps alıyorum, çözünürlük de yukarıda belirttiğim gibi 1680x1050

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juelz -- 22 Ağustos 2013; 19:50:53 >

• niye nvidia ? teknoloji üreten bir firma diye boşuna demiyoruz

http://www.geforce.com/whats-new/articles/new-nvidia-hbao-technology-debuts-in-tom-clancys-splinter-cell-blacklist

karşınızda.... HBAO+
  • Oyun harika.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thrax* -- 22 Ağustos 2013; 20:37:58 >
  • sam fisher silahi yamuk tutuyor beyler pek alisik olmadigim bi durum karizma oluyor ama silahin silencer gozukuyor yahu bitek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam'de 2-3 saat önce yayınlandı ön yükleme yaptığım için hemen oyuna girdim yaklaşık olarak iki saat oynadım.Oyun güzel olmuş öncelikle Stealth sevenler için çok iyi dinamikler var Normal zorlukta bile Sam iki kurşundan fazla yedi mi direk ölüyor bu da stealth bir oyun açısından oldukça önemli tabi yine aynı anda 4 kişiyi indirme özelliği var keşke bu özellik olmasaydı.Perfectionist modunuda denedim yapay zeka oldukça iyi arkadaşlarına şuraya bak dedikleri zaman siz onu indirirseniz 'nerede bu adam' diyerek bakmaya geliyorlar yani cesedi saklamadıysanız elbet buluyorlar.Yalnız bu aynı zamanda bir kolaylığa neden oluyor çünkü 5 kişinin bir arada olduğu yerde gruptan ayrılan birini indirdiğiniz zaman bu adam nerede diye hepsi tek tek gruptan ayrıyor.Bunun yanında stealth bir oyuna yakışan başka bir özellik varacağımız hedefe ulaşmanın bir çok yolu var.Aynı zamanda en çok sevdiğim özelliği stealth indirme yerine hiç düşmana dokunmazsanız daha fazla puan veriyor yani hiç kimseyi öldürmeden geçebilidiğiniz gibi hiç kimseye dokunmadan bile geçebiliyorsunuz.

Oyunda kazandığımız paralar ile üst , baş , ekipman alabiliyoruz bunlar ile Sam'ı daha teknolojik bir hale getirebiliyoruz tabi ekipmanlar bize oldukça avantaj sağlıyor.Aynı zamanda oyunda artık Ubisoft'un her oyunda yaptığı gibi bir bölümü %100'de bitirmek için görevler var örneğin kimseyi öldürme , hiç gözükme gibi aynı zamanda oynanışınıza göre puan alıyorsunuz ve maksimum puan yapmaya çalışıyorsunuz.

Uplay sayesinde günlük görevler oluyor yani oluyormuş daha ilk gün olduğu için başka görevleri göremedim ama bugün ki ilk görev 5 kişiyi yüksek sesli bir silah ile indirdi yani ekstra para kazanma yolları her zaman var.Aynı zamanda günlük Online görevlerde var fakat ben Story kısmına odaklanan bir oyuncu olduğum için Online özelliklere bakmadım detaylı olarak.

Kısaca aksiyon severler büyük ihtimalle bu oyunu beğenmeyecektir zaten SP seriside bir aksiyon serisi değil son Conviction rezaletini saymazsak tam bir stealth oyunu olmuş gizlilik sevenler hemen alsın.

• Splinter Cell serisini çok severim ancak son oyunlarda adamlara kilitlenip bi anda öldürebilme özelliği çok çok kötü, Splinter Cell gibi bir oyuna yakışmıyor. Conviction'ı pek oynamamıştım, gerçi yine beğenenler olmuştu. Bakalım bu oyun nasıl.
  • İlk çıkan Clon...... sürümünü indirdim. Save sorunu falan olmadı. Grafikleri kendi sona almıştı. O yüzden bazı sahnelerde kasma yapıyordu. Güzel bir ayar ile sabit 30FPS'ye sabitledi kendini oyun. Patch'i indirip kurmadım. Kesin kurarsam save sorunu ortaya çıkar dedim. O yüzden kurmadım. Oyun gayet güzel bu arada. Kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 22 Ağustos 2013; 23:48:21 >
  • oyun gayet güzel olmuş performans olarakta hiçbir sorun yaşamadım.fakat grafikler bir tek bana mı güzel gelmedi :/.yani güzel gelmedi dediğim beklediğim gibi değil conviction dan hiçbir farkı yok
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.