Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun şu an malum sitelere yüklenme aşamasındaymış ve boyutu tam 20 GB. Zaten pek fazla bir şey beklemiyorum 20 GB boşuna giderse iyice saydırırım. GTA V'i 60gb'dan aşşağısı kurtarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

Oyun şu an malum sitelere yüklenme aşamasındaymış ve boyutu tam 20 GB. Zaten pek fazla bir şey beklemiyorum 20 GB boşuna giderse iyice saydırırım. GTA V'i 60gb'dan aşşağısı kurtarmaz.

Oyun güzel diyorlar.

Online ve Co-op kısmı için orjinal almayı düşünüyorum.

önce millet bir oynasın bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Oyun şu an malum sitelere yüklenme aşamasındaymış ve boyutu tam 20 GB. Zaten pek fazla bir şey beklemiyorum 20 GB boşuna giderse iyice saydırırım. GTA V'i 60gb'dan aşşağısı kurtarmaz.

Oyun güzel diyorlar.

Şu ana kadarki bütün oyunlarını büyük hayranlıkla oynadım. fakat bundan biraz şüpheliyim. bakalım.

• bu oyun beklnenin fazlasını vericek ben oynadım convictionla arasında dağlar kadar fark var
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultralisan

quote:

Oyun güzel diyorlar.

Şu ana kadarki bütün oyunlarını büyük hayranlıkla oynadım. fakat bundan biraz şüpheliyim. bakalım.

Bütün oynayanlar en iyi Splinter Cell diyorlar.

ben baya ümitliyim oyundan.

• o değilde çok abuk sabuk dillere çıkartıyorlar oyunları sinir oluyorum.Macarca nedir yahu
  • o değilde uplayin allah belasını ....yani kaç aydır bu oyunu bekliyorum bir kıpırtı yok uplayden oyun hala kütüphanede gözükmüyor.orjinal alıpta uplay de gören varmı oyunu kütüphanesinde?
  • Saints Row 4 ile idare edeyim gelene kadar oyunun cracki 2 saate gelecekmiş. Memnun kalırsam doğru D&R'a. Bu arada oyun Merlinin kazanı'den 80 puan almış.
  • ps store'dan aldim iniyor bakalim oyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Saints Row 4 ile idare edeyim gelene kadar oyunun cracki 2 saate gelecekmiş. Memnun kalırsam doğru D&R'a. Bu arada oyun Merlinin kazanı'den 80 puan almış.

Oha erken değilmi

Saint Row erken çıkmış güzelmi bari.
  • Oyun 3 sene önce duyuruldu hala ikinci sayfada
  • Bu oyuna karşı fazlasıyla ön yargılıyım, conviction dan çokta farklı olacağını düşünmüyorum. Benim fikrim conviction ın aksiyonunu beğenenlerin hoşuna gidecektir bu da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eblkn

Bu oyuna karşı fazlasıyla ön yargılıyım, conviction dan çokta farklı olacağını düşünmüyorum. Benim fikrim conviction ın aksiyonunu beğenenlerin hoşuna gidecektir bu da.

hocam ister yerli, ister yabancı sitelerde okuduğum incelemelerde oyunu övüyorlar. bazı incelemelerde oyunun convictionda olması gerekenleri burda oyuna enjekte edilmiş demişler. Yani Convictiondan iyi bir ders alıp burda düzeltmişler. Sağlam bir yapım çıkmış, en azından conviction faciasından sonra.
  • Conviction'dan sonra benim gözümde SP serisi bitmişti fakat IGN ve Oyungezer ekibinden Sinan Akkol'un yorumlarını okudum eski SP'lere geri dönmüş gizlilik bakımından tabi istersek hem gizli hem de Conviction'da ki gibi oynayabiliyormuşuz.Kısaca oyunu çok öven vardı zaten eski SP'lere benzediğini duyunca direk pre-order'ı çaktım ama Steam'da ach. desteği yokmuş Uplay'a özelmiş.Ach. kasan biri değilim ama bu tarz oyunları hep gizli oynadığımda çıkan Ghost , Stealth gibi ach lar hoşuma gidiyordu.
  • Oyunun yasal olmayan sitelerde paylaşılmaya başlamasıyla birlikte, forum genelimizde geçerli olan bir kuralı da hatırlatma gereği duydum ki; bu tip yasal olmayan içeriğin paylaşılması, adres gösterilmesi, hakkında konuşulması ceza sebebidir arkadaşlar.

İyi forumlar dilerim;
  • çıkmış oyun hayırlı olsun
  • hala uplay de release date 22 ağustos görünüyor... oyunu gtx770 sayesinde beleş edincez ya mecbur beklemedeyiz.
  • dün geforce.com da nvidia driverı yayınlandı oyun çıkmadan.. hemen edinin

sevdiğim seridir kesin oynayacam.. sanırım txaa falan da var.. nvidia ya dahil bir oyun.
  • yabancı sitelerde ubisofta saydırmışlar yine...optimizasyon kötü ve aşırı bug varmış oyunda.Klasik ubiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senseman62 -- 21 Ağustos 2013; 10:06:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Conviction'dan sonra benim gözümde SP serisi bitmişti fakat IGN ve Oyungezer ekibinden Sinan Akkol'un yorumlarını okudum eski SP'lere geri dönmüş gizlilik bakımından tabi istersek hem gizli hem de Conviction'da ki gibi oynayabiliyormuşuz.Kısaca oyunu çok öven vardı zaten eski SP'lere benzediğini duyunca direk pre-order'ı çaktım ama Steam'da ach. desteği yokmuş Uplay'a özelmiş.Ach. kasan biri değilim ama bu tarz oyunları hep gizli oynadığımda çıkan Ghost , Stealth gibi ach lar hoşuma gidiyordu.

conviction gibi oynama imkanını sunmamaları lazım, yeni nesil ergenler bi zahmet defolsun tekrar cod felan oynasın. bu oyunu o derece aşağılamamaları lazım. aynısını thief4 ile de yapıyorlar ki thief serisi stealth olayının kralıdır ve şu an büyük tepki alıyor hayranlardan..

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.