Şimdi Ara

Tom Clancy's HAWX için JOYSTİC tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
4.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski joystiğim vardı ama artık onu değiştirme vakti geldi hepsiburada.com'da alıştırdım şu ürün gözüme çarptı siz Ne düşünüyorsunuz?

En iyisini isteyen kullanıcılar için en iyi joystick. Black Widow özellikle şiddetli gerilmelere son derece dayanıklı ve uzun ömürlüdür. Titreşim efektleri oyunları bir keyfe dönüştürür. Gelişmiş mikro tetik tuşları işlevseldir. Kauçuk gaz kolu tutuşuyla daha fazla gerçeklik hissi yaratır.
    Güçlü titrelim
    8 yönlü görüş kontrolu
    Extra uzun ömürlü tetikleme
    3 ateşleme düğmesi
    Kauçuk kaplı gaz ve yön kontrolu
    Vakumlu ayaklar
    USB Bağlantı'sı var iyi birşey

yorumlarda süper diyorlar tam savaş uçağı oyunları için

• bence saitek wireless al daha guzel illa feedback ozellıgı ıstıyorsan bılemem
  • bende var aynısı tavsıye ederım guzeldır ama bence saitek felan al 2. joy unu alıyorsan bıraz daha kalıtelı bırsey daha ıyı olur ılerısı ıcın. yok ıdare edecek bırsey arıyorum dıyorsan ozellıklerı gayet ıyı bu kolun fıytaına gore
  • speed-link bakabilirsin..ben alırken tereddüt etmiştim fakat arkadaşlar çok önermişti.aldım çok memnun kaldım.30 liraya golddan bulabilirsin..
  • Merhabalar H.A.W.X kendi sitesinde oynatabilen ve desteklenen ürünler aşşağıdaki gibi belirtilmiş.En fazla joystick ürün desteği PC de var. Kişisel tercihim Saitek olurdu bunuda bilmeni isterim ayrıca
    Bu linktede görebilirsin arakdaşım http://hawxgame.us.ubi.com/peripherals.php

* Saitek Cyborg EVO
    * Saitek Cyborg EVO Force
    * Saitek Cyborg X
    * Saitek X52 Flight Control System
    * Logitech Dual Action
    * Logitech Rumblepad 2
    * Logitech Extreme 3D
    * Logitech Freedom 2.4 Cordless
    * Logitech Extreme 3D Pro
    * Microsoft Xbox 360 Wireless Controller
    * Microsoft Xbox 360 Wired Controller
    * Sony Dual PSX-USB Adaptor & Sony Analog Controller
    * CH Products Fighterstick
    * CH Products Combatstick 568
    * CH Products Flightstick Pro
    * CH Products Pro Throttle
    * Guillemot Force Feedback Joystick
    * Gambird Dual Force Gamepad
    * Thrustmaster Dual Trigger
    * Thrustmaster Run'N' Drive 3-in-1 Rumble Force
    * Thrustmaster Run'N'Drive
    * Thrustmaster QZ 501 Predator
    * Thrustmaster USB Joystick
    * Thrustmaster Predator
    * Thrustmaster Top Gun Fox 2 PRO
    * Thrustmaster T.Flight Stick X
    * Thrustmaster HOTAS Cougar
    * Thrustmaster Afterburner II
    * Thrustmaster T.Flight HOTAS X
    * Saitek Mad Catz
    * Saitek FPS
    * Saitek P2600 Rumble
    * Saitek P2900 Wireless
    * Saitek P880
    * Saitek Cyborg ST 90
    * Saitek Aviator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anadolu Kartalı -- 9 Mart 2009; 18:41:57 >

• Hem bu oyunu hemde yeni bir joy almayi dusunuyorsaniz "T.Flight Hotas X + Tom Clancy's Hawx™ PC" bakmanizi oneririm;

http://www.thrustmaster.com/product.aspx?ProductID=155&PlatformID=5
  • halla halla. logitech force 3d pro yok mu desteklenenler arasında!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim kullandığum ürün bu. Saitek Cyborg EVO. Open Falcon gibi piyasadaki en gelişmiş ucuç simulasyonunda kullanıyorum. Bana kalsa alınacak tek ürün Hotas Cougar ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 9 Mart 2009; 22:58:16 >
  • Bu oyun için joystick almaya gerek yok diye düşünüyorum.
    Joystickle oynadım fakat joystickin avantaj kazandırdığı durumları nedense pek hatırlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jedi_master

Bu oyun için joystick almaya gerek yok diye düşünüyorum.
    Joystickle oynadım fakat joystickin avantaj kazandırdığı durumları nedense pek hatırlamıyorum.

Cunku tamami ile arcade bir oyun hatta ben mouse ile denedim cok kotu en iyisi ve en rahati kesinlikle klavyeden oynamak.
  • ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
    demekki mouse-klavye'ye devam
  • ben bu oyunu playstation 3 için edinmek istiyorum acaba sadece sixaxis yeterli olur mu ...
    teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Cunku tamami ile arcade bir oyun hatta ben mouse ile denedim cok kotu en iyisi ve en rahati kesinlikle klavyeden oynamak.

katılıyorum sırf bu oyun için joy almaya gerek yokmuş ben aldım boşa çıktı f-22 lighting? 3 atiyorum arada o zaman verdiğim paranın karşılığını alıyorum...
  • Bence en iyi set bu. Tabi bütçesi olana.

• Bu oyunu joystickle oynamak işkence. Deadzone var öküz gibi! Alırsın "neden dönmüyor lan" diye kırarsın. Oynayacaksan simulator falan al. Oynamayacaksan klayve mouse devam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bence en iyi set bu. Tabi bütçesi olana.

Eğer sadece bu oyun için bu joystick i alıyorsanız kesinlikle parayı sokağa atıyorsunuz demektir.
    X52 Simulatorlere yönelik bir alet.
  • Ben xbox360 gamepadi ile çok rahat oynuyorum kontrolde hiç sıkıntım yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

quote:

Klavyeye devam o zaman
  • Bu oyun için klavye bile fazla , numpadle dahi oynanılabilecek kadar arcade olmuş , bir lock on ne bileyim falcon için al alacaksan
  • Oyunu simulasyon a yakındır diye indirdim bir de endişeleniyorum oyuna girerken kontrollere tam bakayım da doğru dürüst uçurayım diye meğer 4 tuş oyunmuş bu da joystick almaya değmez ya da iyi birşey almaya değmez işte çubuk olsun yeter gibi en ucuzu...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.