Şimdi Ara

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (2019) [ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
8
Favori
23.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arman09

    Hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım campta yada base de denedinmi
    Hayır, peki siz istediğiniz zaman yine aynı ekrandan herhangi bir oyuncuyu davet edebiliyor musunuz oyununuza?
  • Arkadaşlar oyunu epicten indirdim. Epic kütüphanemde var oyun başlat diyorum Uplayden indirmeye çalışıyor. Nasıl çözeceğiz bu sorunu
  • Year one pass var bende ancak yeni gelen görevleri yapamıyorum neden olabilir arkadaşlar ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arman09 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun almaya değer mi bu fiyatlara ? ilk çıktığında beğenmemiştim ama ne değişiklikler oldu bilmiyorum. Şuan ki durumu nasıl oyunun ?
  • oyun cok mu zor bana mi oyle geliyor? her seferinde rastgele bi yerinde baslatiyor mapin ve sadece pistolum var. surekli helikopter vs. gorup ates ediyor, missionlari yapayim diyorum sadece pistol oldugu icin hemen oluyorum. mapte bi yerden bi yere gitmek ise resmen eziyet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunun konusu neden bu kadar ölü bir fikri olan var mı acaba? İnsanlar sorularına cevap bile alamıyorlar. GR wildlands genel olarak begenilmişti bende begenmiştim peki bu oyunda ki sıkıntı nedir onu anlayamadım gerçekten...
  • Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint için Friend Pass ve Free Trial sistemi duyuruldu.

    Friend Pass ile oyuna sahip olanlar aynı platform üzerinde oyuna sahip olmayan en fazla üç arkadaşını oyuna davet ederek beraber co-op olarak oynayabilecek.16 Haziran tarihine kadar aktif kalacak bu sistem ile tüm oyunu davet attığınız arkadaşlarınızla birlikte bitirebilirsiniz.Friend Pass sisteminden yararlanmak için oyunun deneme sürümünü indirmeniz gerekiyor.

    Friend Pass sistemi yanısıra oyunu tek olarak oynamak isteyenler 6 saatlik bir oyun süresi olan Free Triali kullanabilir.Bu süre boyunca oyunda yapacağınız ilerleme kaydediliyor ve tam sürümü satın aldığınızda kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz.
  • Division 2 server bakımında olduğu zamanlar, arada bir vakit buldukça girip oynuyorum. Yardım ihtiyacı olan arkadaşlar, uplay'den ekleyip mesaj atabilirler. Uplay name: Gregar85, Gear Score:255
  • Ghost Experience muhtesem olmus. Oyun bu haliyle ciksaydi cidden ses getirirdi...
    https://www.youtube.com/watch?v=6X-Ndf7eNFA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deadmancer -- 8 Nisan 2020; 11:53:15 >
  • Ya arkadaşlar biri bi açıklama yapsın ilk oyundaki gibi takım arkadaşları yokum bunda yanımızda 3 tane daha elemanımız vardı yok onlar benmi bişeyi yanlış yapıyorum yardım lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlphaKnight kullanıcısına yanıt
    Yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gear ı en sonunda 150 yaptım birlikte Raid girmek isteyen varmı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yokmu Raid girmek isteyen yada bu raidlere tek girmenin bir yolu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyuna yeni başladım ve çok sardı. Askerliğimi dağlarda geze geze komando olarak yapmıştım. Oradaki operasyon tadını verdi bana. Yalnızlık hissi, grafikleri, sesleri, atmosferi çok güzel. Biraz Division'ın açık hava versiyonu gibi ve Ubisoft oyunlarındaki yek mantık bunda da var maalesef. Bir de Teknik problemlerle az da olsa karşılaştım. Ancak 60 civarı metacritic almış bir oyuna göre gayet iyi. İnsanların aynı oyunları görme bıkkınlığından epey puan kırpılmış diye tahmin ediyorum. Zira ben keyif alıyorum.
  • Hiç konşulmuyor oyun.Hep de düşük puanlar almış.Önecki oyunun geliştirilmişi ise yine zevkle oynatır.Wildlands'daki silah çeşitliliği neredeyse çoğu oyunda yok ve vuruş hissi felan da güzeldi yani.


    Benim merak ettiğim;önceki oyunda silahları ve geliştirmeleri açmak için haritadaki düşmanları konuşturuyorduk,oda silah ve geliştirme sandıklarını haritada işaretliyordu,gidip düşmanları temizleyip elde ediyorduk.Bu oyunda da böyle mi?Çünkü bu olay parayla satın almaktan daha zevkli.
  • Wildlands'e göre oynayışı zor geldi bana bu oyunun. Ormanda gidiyorum zırt pırt İHA geçiyor yere yatmam gerekiyor. O gidiyor helikopter geçiyor, ardından küçük drone geliyor. Oyun oynamıyorum yere yatıp duruyorum sadece.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyun çok mu kötü epic storeda indirimde. Herkes çok eleştirmiş yapay zekayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • to9y kullanıcısına yanıt
    Ne tür eleştiriler var? Yapay zeka hakkında yorum yapacak kadar hakim değilim, dünden beri oynuyorum. trial dan sonra dayanamayıp epicden aldım. farcry 1' i ilk oynadığım zamanları hatırlattı, benzer tatta bir oyun (gibi geldi bana). 30 TL gibi bir fiyata alınır bence, bu tür oyunları seviyorsanız. Karar sizin tabii.
  • cemil-mustafa kullanıcısına yanıt
    Yapay zekanın sizi farkettikten sonra ip gibi durması tepki vermemesi gibi. Tepki verse bile sağa sola gitmeyip sadece odun gibi ateş etmesi. Çok duydum bunu. Güncellemelerle düzelmiş midir bilemiyorum. Sizin yorumunuz nedir bu konuda?
    https://www.youtube.com/watch?v=O0y2hP5iQfU dakika 1:30'dan sonrasını izleyin demek istediğimi anlayacaksınız
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.