Şimdi Ara

Tolga Ciğerci Ne Halta Yarıyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimizdeki en iyi orta saha sert oynuyor ve mücadeleden kaçmıyor...top kapıyor pas arası yapıyor gerekirse dikine gidiyor.

Ayrıca kendi pozisyonunu kendi yaratıyor çekiyor şutunu yapacak birşey yok...Bu da olsa almanya'da üst düzey takımlarda oynardı.

Zaten takımda önünü boşaltıp şut çekebilen tolga-poldi-bruma var...

Selçuk ne yapıyor topu 5 kere dürtüp geriye veriyor...Sneijder sol kanattan oyun kurmaya çalışıyor.

8.haftaya geldik iyi kötü birşey oynuyoruz ama net şekilde tolga'yı kilitleyince sistem çöküyor...Dünde baskı yediğinde istediği

pas alışverişini yapamadı...yaptığı zamanlardada kötü şutunun esiri oldu.
  • Kardeş nerenizle izlyorsunuz yav
  • Tolga keşke beşiktaşta olsa dediğim bir oyuncu, şutlarıda iyi olsa zaten gs de oynamaz bu yaşta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaklardan Gelen -- 23 Ekim 2016; 15:27:25 >
  • Takımın açık ara en iyisi lan Bruma ile. Futbol izlemeyin siz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şut çeksin, denesin ondan başka deneyen 2. bir isim yok zaten. Bu adama ne halta yarıyor demek futbol cahiliği. Bir oyuncunun sizin gözünüzde iyi olması için Bruma gibi 4,5 kişiyi mi çalımlamalı? seken tüm topları topluyor,rakibi yıpratıyor,koşuyor,top kapıyor,pas yapıyor geçen sene sırf böyle oyuncumuz olmadığı için lig de rezil olduk. Şutları da iyiydi aslında ama neden böyle oldu anlamadım.
  • Ortalama bir oyuncu ne bu forumun abarttigi kadar kaliteli ne de bu forumun yerin dibine soktugu kadar kotu
    Idare eder bir oyuncu.bana sosarsaniz bence galatasarayin oyuncusu degil

Ben galatasarayin ortasahasini selcuk melo lu ilk 2 sezondaki gibi kaliteli oyunculardan kurulmasini isterim

Keza eren de idare eder bir oyuncu yine galatasarayin oyuncusu degil o mevkiye de milan barosun iyi halindeki bir oyuncu gibi bir oyuncu beklerim

Su sartlarda oynayabilecek oyuncular fakat uzun vadede galatasarayin topculari degiller bence

Galatasarayda muslere bruma carole disinda galatasaray oyuncusu yok hepsi mevcut sartlarda idare edecek oyuncular

• Yahu okuyup cevap vermişler bir de HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH. Blokla geç ne okuyorsunuz şöyle tipleri

• quote:

Orijinalden alıntı: eeeonure

Yahu okuyup cevap vermişler bir de HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH. Blokla geç ne okuyorsunuz şöyle tipleri

Senin gördüğün ışığı ben göremedim kusura bakma.
    Umarım senin için mahsuru yoktur.
    Yinede biryere kadar idare eder.
    Yekta kurtuluş ta bunun gibi birşeydi. Sonu nereye vardı gördük. Değil mi.

• Bir oyuncunun performansının vasat olduğu/olacağı zamanlarda olacaktır. Olayı fazla büyütmemek gerekir.

• Şöyle söyleyeyim; Tolga'ya gelene kadar eleştirilmesi gereken çok adam var. Takımdaki yerini hakeden isimlerden biri.

Normal bir 11 kurgusunda Tolga'nın defansif görevleri ağır basması lazım ama hücumsal olarak iş yapması gereken adamlar yapmadığı için Tolga her maç 12 km'ye yakın koşup bir de ayrıyeten gidip şut falan çekmek zorunda kalıyor. Halbuki teknik kapasitesini o kadar iyi görmedim ben açıkçası. Görevi bu olmamalı, defansif görevleri ağır basmalı; hücumu yapması gerekenler yapmalı.

• Bu adama laf yapan goz doktoruna gitsin. Lan afam risk alip tempo artiriyor gol olsun diye mucadele ediyor kosuyor sut atiyor deniyor tabi bazen seyirci gazina gelip sutlari kotude olsa sut cekiyor ama ona bakarsan snider hic etliye sutluye karismiyor..

• doğru soru tolga nın bu kadar mücadelesi koşması top kapması ne halta yarıyor ? selçuk leş gibi oynadığı için hiçbir halta yaramıyor
  • Barcelona da oynayan busguet bizde olsa adam 1 aya kalmaz gönderildi :) Tolga'yı oyun stili olarak ona benzetiyorum ve günümüzde koşmayana ekmek YOK ! Bizim sıkıntımız ne yaptığını bilmeyen Semih güven vermeyen chedjou sağbek YOK orta sahada Selçuk Olmuyor artık ağır ve adam geçmiyor denemiyor bir adam bile geçmiyor !!! Sneijder Paslarıyla oyun zekasıyla arada şutlarıyla iş yapıyor ama takımı Sneijder üzerinden kuracaksan sahada Selçuk Sneijder aynı anda oynamaz neyse kısmet deyip geçelim:)

• yorum yapmadan önce maç ÖZETİ değil MAÇ izle
  • De Jong altın değerinde. 90 dakika izleme şansı bulmak güzel.
    Adam on numara top oynuyor. Rakibin kim olduğuna bakmayalım. Oyuncunun ayağındaki topa bakmak lazım.
    Topa vuruşundan o futbolcunun kalitesi belli olur. Topu verişinden, verdiği yerden vs.

Orta saha Selçuk İnan - De Jong olmalı. Bugüne kadar kolay kolay yanılmadım.

İstediğiniz kadar futbol cahili deyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 25 Ekim 2016; 23:49:04 >
  • Tolga istatistik kasma cabasinda olmadigi icin boyle bi yaklasimda bulundun heralde. Adami iki dakika izle oyuna ve takima katki saglamak icin yirtindigini gorursun. Tamam oyle mukemmel dort dortluk bi orta saha degil ama hep oyunun icinde. Verdigi paslarin cogu oyuna katki saglamak icin kendi istatistiklerine degil risk aliyo cogulukla, sorumluluk aliyo.. Dikine oynuyo top onda degilken izle surekli saga sola kaciyo el kol hareketleriyle pas istiyo bi an olsun kopmuyo oyundan. Oyle yalandan da basmiyo rakiplere. Tolgayi sevmemizi saglayan bunlar.

• Tolganın yaptığı faul yüzünden oradan o golü yedik.

Bu konuyu, Tolga'nın herkes tarafından şişirildiği, göklere çıkarıldığı bir zamanda açmıştım. Bu akşamki Rize maçında, adam poposunu bile kaldıramıyordu.

Selçuk İnan, Tolgadan kötü değil. Bunu bilin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 19 Şubat 2017; 1:49:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regardy sth.

Tolganın yaptığı faul yüzünden oradan o golü yedik.

Bu konuyu, Tolga'nın herkes tarafından şişirildiği, göklere çıkarıldığı bir zamanda açmıştım. Bu akşamki Rize maçında, adam poposunu bile kaldıramıyordu.

Selçuk İnan, Tolgadan kötü değil. Bunu bilin.

Selçuk tolga yı top diye oynar..
  • 3 aydır sakat sakatlıktan dönüp 2 maçta kante performansı bekliyorlar. oynadığı zamanlar ligin en iyisiydi bu adam. aylardır sakat yaptığı hataları da görmezden gelin bir kaç maç. vallahi siz eğitilmezsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

3 aydır sakat sakatlıktan dönüp 2 maçta kante performansı bekliyorlar. oynadığı zamanlar ligin en iyisiydi bu adam. aylardır sakat yaptığı hataları da görmezden gelin bir kaç maç. vallahi siz eğitilmezsiniz.

O ne demek ya

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.