Şimdi Ara

Tolga Ciğerci Ne Halta Yarıyor ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben Tolga Ciğerci transfer edilene dek BJK gib bir takımda Veli Kavlak kadar kazma bir oyuncu nasıl oynadı diye düşünürdüm. Artık hiç şaşırmıyorum. Tolga gibi amatör lig futbolcusundan daha kötü pas atan bir kazma (şutlarına hiç değinmiyorum) GS da orta sahada oynuyor ve hatta beğenen de çıkıyorsa sözün bittiği yer demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osonguler -- 20 Şubat 2017; 8:34:7 >
  • Tam zamanı

Kaptan Selçuk İnanın frikiği Tolgayı idam sehpasından kurtardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundaki beyni kuşa taksak kuş uçar mı acaba..

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gol atması iyi oyuncu olduğunu falan göstermiyor malesef.Sezon sonunda yine durumunu görmek lazım
  • Aslında oyuncuları bir şekilde parlatıp satmalıyız, Tolga 3'e geldi mesela 6'ya satsak fena mı olur veya Rodrigues'i 5'e satsak fena mı olur. Mesela Serdar bu şekilde devam etti sene sonunda 4 milyona bile satsak zararımızdan kurtulmuş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regardy sth. -- 27 Ağustos 2017; 0:53:9 >
  • Geçen sene baya kötüydü. Bu sene çevresindeki kaliteli oyuncular, oyun planımız ve ona verilen rol kendisine cuk oturdu. Ligde iş yapar/yapıyor ama Avrupa için o bölgenin oyuncusu Asamoah'tır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan verdiğimiz rol tam oturdu. Benim için 2 tereddütlü nokta var, sakatlık ve özgüven. Bunlarda bir sorun yaşamazsa çok faydalı olur.

• ben hala bi durun biraz daha bekleyelim modundayım tolga için

• Gitti lan bu da gitti be...

*

Galatasaray, Tolga Ciğerci 'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a bildirdi

*
  • Futbol ulemaları şokta...

Breaking News!!!

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.