Şimdi Ara

Tokatlı Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hep değişik değişik illerin forumda konularını gördüm.Tokat'ın hiç göremedim.Tokatlı var mı?

Ben Tokat Zile'den.

• bende Tokat Zileliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: poweruser0

bende Tokat Zileliyim

Hangi köy

Ben Alayurt.
  • benim de yurtta tokat zileden bir arkadaşım var. köyü de kızılcaören miydi öyle birşeydi
  • tokat/yeşilyurt..
  • tokat/ erbaa
  • Son 7 yılım Tokat'ta geçti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    merzifon'da olan var mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bizim köy çok küçük istasyona çok yakın türbe var tekkeşin ya da şeyhnusrettin diolar, anne tarafım zaten baba tarafımdan kimse kalmamış
  • Tokatlıyım tokat kebabı yedim ama tokat'a gitmedim
  • Bayağı varmış
  • bende tokatlıyım ama şuan istanbulda oturuyorum
    köyümüz reşadiye ama hiç gitmedim hep tokat niksar/turhalda oturduk kısmet olmadı
  • Beni de yazın bahayım oraya..
  • bu arada yumulcan tatlıya diye başlayan lafı duyan tokatlı var mı
  • Merkez

@Meyan

O lafı kendine sakla

Edit:Aaaaa yüzbaşı olmuşum Daha yeni dikkat ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sing_a_song -- 18 Mayıs 2008; 23:42:27 >

• Tokattan aldım bakır,
    Costan gözlerin çakır,
    O çakır gözlerine,
    Kurban olsun bu fakir...

Tokattan selamlar saygılar. Bahçemizde şu an bülbüller ötüyor, ve olgunlaşan çilek kokusu ile yeni açan sarmaşık güllerinin kokusu insana bir huzur veriyor. Bakın Tokat kebabı sezonu için Patlıcan domates ve biber muhakkak Tokat'ın bahçelerinden çıkmalı, o zaman bambaşka oluyor tadı.

Tokat deyince BAT yemeği nasıl aklınıza gelmez bakiim. Muhakkak denesin Tokatlı olmayanlarda.

Bu arada ne olacak bizim Tohatsporun hali yavv
  • Tokatlı çok arkadaşım var. Ama asıl Tokat diyince aklıma gelen Mahir Çayan ve arkadaşlarının öldürüldüğü Niksar/ Kızıldere' dir ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidden

Tokattan aldım bakır,
    Costan gözlerin çakır,
    O çakır gözlerine,
    Kurban olsun bu fakir...

Tokattan selamlar saygılar. Bahçemizde şu an bülbüller ötüyor, ve olgunlaşan çilek kokusu ile yeni açan sarmaşık güllerinin kokusu insana bir huzur veriyor. Bakın Tokat kebabı sezonu için Patlıcan domates ve biber muhakkak Tokat'ın bahçelerinden çıkmalı, o zaman bambaşka oluyor tadı.

Tokat deyince BAT yemeği nasıl aklınıza gelmez bakiim. Muhakkak denesin Tokatlı olmayanlarda.

Bu arada ne olacak bizim Tohatsporun hali yavv

neresinden?
  • Tokat Merkez Karşıyaka
  • bu sene zile anadolu öğretmen lisesinden mezun oldum, şu an istanbul üni'deyim. tokat'lı değilim fakat 3 senem orada geçti :)
  • Tokat/Niksar lıyım
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.