Şimdi Ara

Togg ne oldu ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235
Cevap
0
Favori
8.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olağanüstü bir zamanlardan geçtiğimiz için biraz gecikti haliyle ama çalışmalar devam ediyor.
    CNN Türk
    TOGG için temel atma töreni yakın zamanda yapılacak
    https://www.cnnturk.com/teknoloji/togg-icin-temel-atma-toreni-yakin-zamanda-yapilacak

Togg ne oldu ? Togg ne oldu ?
    Togg ne oldu ? Togg ne oldu ?
    Togg ne oldu ?

• togg ceo'su ve işe alınanlar devletten maaş alıp yatıyor olabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

Corona neden kanal İstanbul ve TOGG dan hemen sonra çıktı sanıyorsunuz?
    Türkiyenin şahlanmasını durdurmak için coronayı cehape ve merkel ortaklaşa üretmiş diyorlar ibo, doğru mudur sence?
  • Renault ve FIAT kalitesiz diyen trolldür cahildir... ne saçmalıyorsun sen öyle?
  • Nereden biliyorsun bir gelişme olmadığını? Bu işler öyle kolay değil. Bu dönem hibrit araçlar dersi alıyorum hocamız bize çok güzel şeyler anlatıyor yanlış değilsem Bursa'da seri üretim için fabrikanın temelleri atılıyordu en son. Korona döneminde bütün araç firmaları üretimi durdurmuşken togg ne yapsın?
  • berkandinçay B kullanıcısına yanıt
    Tabi hepsi yatiyor... Adamlar en seckin firmalarda belirli bir pozisyona gelebilmek başarılı olabilmek icin yillarini verip sonra togga gecip yan gelip yaticaklar sacmalıkdan başka birşey değil linkedin diye bir uygulama var calışanların özgecmislerine bakmanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Togg bazılarına ne batmış. Acısı halen geçmiyor belli ki. Süreç devam ediyor. Seri üretime hazır hale gelindiğinde de buralarda olun kaçmayın bir yere ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş çıksa 400-500 bin tl verip alabilecek misin
  • Muhalefetlik demek devlete köstek olmak demek değil beyler. konuya dönersek Bir iki hafta önce fabrikanın temeline başlanmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anormal zirve -- 14 Haziran 2020; 23:13:47 >
  • yerli pazarı doyurmadıktan sonra yurt dışına ithal etsen ne olur ?
    otomobil fiyatları gene rekor üstüne rekor kırmaya devam edecek ne değişti ?
  • Bana da araba işi yalan olacak, eğer olursa bile %10-20 yerlilik oranına sahip olacak gibi geliyor. Çünkü zaten somut adımlar atılıyor olsa gözümüze sokarlardı, ancak hiç haber yok.
    Ama aklımda şu da var, ufak bir umut olarak, belki bir şeyler ayarlanıyordur, arge yapılıyordur vs. İlk kez araba yapıyoruz. Çok da zor bir şey olamaz, koskoca devletiz tamam ama, vakit alan şeyler. Onlarca elektronik devre, motor, seri üretim, testler, geliştirmeler, daha bilmediğim incelikleri vardır. Belki...

• Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda dediklerinin ironi olduğunu tahmin ediyordum zaten. Bunu dediğin iyi oldu. Artık bu konuda rahatım.
  • biz geçen 50 liralık togg aldık gayet güzel biniyoruz. vatan hayinliği yapmayın burada. israyil ajanları.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.