Şimdi Ara

Togg, Eylül sonu itibarıyla toplam teslimat sayısını açıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
120
Cevap
1
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Togg, Eylül sonu itibarıyla toplam teslimat sayısını açıkladı
    Togg'un resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Eylül ayında 2.204 adet T10X teslimatı yapıldığı duyuruldu. Böylece, Togg'un teslimatlara başladığı Mayıs ayında bu yan toplam 5.604 adet T10X, sahipleriyle buluşturulmuş oldu.

Togg, teslimatlara başladığı ilk üç ayda (Mayıs-Haziran-Temmuz) sadece 1435 adet otomobili sahipleriyle buluşturabilmişti. Aradan geçen kısa sürede aylık teslimatlar bu üç aylık dönemdekinin üzerine çıktı. Togg, 2023 yılında toplam 28 bin araç üretmeyi ve bunların 20 bin tanesini bireysel müşterilerle buluşturmayı hedefliyor.

Ayrıca Bkz.Tesla, Avrupa pazarını domine ediyor: İşte en çok satanlar

Şirket, Mart ayında yaptığı açıklamada 2030 yılının sonuna kadar toplam 1 milyon araç üretmeyi hedeflediklerini belirtmişti. Şirketin C-SUV dışında C-X Coupe, C-Sedan, B-SUV ve C-MPV gövde tipine sahip dört farklı model üretme planı var. İkinci model olacak C-Sedan'ın 2025 yılında tanıtılması bekleniyor.

Kaynak:https://twitter.com/Togg2022/status/1708769621048795621

• Teslimatın uzamasının bir sebebi de her çıkan aracı olması gerekenden çok daha detaylı kontrol etme zorunlulukları. Araç yeni kalıpları yeni robatlar yeni. Sürekli minor major hatalar çıkacaktır. Ve yapılan düzeltmeler doğru mu başka hataları tetikliyor mu ...
    Her doğum sancılıdır. İyi ki doğdun Togg.
  • Togg otomobilimiz yerli ve milli
    Direksiyonda dünya lideri
    Togg otomobilimiz yerli ve milli
    Kuduran kıskanan her yerde belli

Dünya lideri olmaya adım adım hedef 2053 olmazsa 2071 elhamdülillah barekallah

• Zamanla bu işler rayına oturur önemli olan kalite odaklı bir üretim hedeflenmelidir.

• joven kullanıcısına yanıt
    Teslimatın uzamasının bir sebebi de her çıkan aracı olması gerekenden çok daha detaylı kontrol etme zorunlulukları. Araç yeni kalıpları yeni robatlar yeni. Sürekli minor major hatalar çıkacaktır. Ve yapılan düzeltmeler doğru mu başka hataları tetikliyor mu ...
    Her doğum sancılıdır. İyi ki doğdun Togg.

• Togg'un üretimi artana kadar araç eskidi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aynen.

Ekim, Kasım, Aralık aylık 5bin civarı üretim olmalı ki hedeflenen üretim adetleri yakalanabilsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aya yapılan duble yolda lokomatif araç olacak inşAllah

• Togg üretim kapasitesini aylık 3bin adete çıkardıysa bu bile önemli başarıdır. Tesla şuan rekorlar kırıyor Ma yıllarca üretim kapasitesini arttıramadı düzgün olarak. Togg neredeyse dün kurulan şirket ama şuan ayda 3000 adet araba üretebiliyor. Tebrik etmek gerek

• Korayy31 K kullanıcısına yanıt
    togg için kimse kıskanmaz kardeş burada akp nin sömürü politikası yüzünden bazı eleştiriler var enayi yerine koyuyorlar olay bu yoksa keşke daha önce olsaydı devrim arabası keşke bitmeseydi

• Keşke Togg ile birlikte 4-5 firma daha kurulsaydı.

Eğer üretim kapasitesi ayda 30-50 bin aracı bulamazsa malesef Çinli üreticiler dünyadaki her pazarı yiyip bitirecek.

Ayrıca Togg neden hala A ve B sınıfı araç üretmiyor anlayamıyorum. Tesla varken en azından çoğu insan gidip Togg almaz.

Küçük sınfta (10-15 bin dolar) şu anda bir boşluk var, en azından Çinli üreticiler küçük sınıfları dünyaya üretmeden önce ( BYD Seagull yeni çıkıyor ve pazarı domine edecek gibi gözüküyor) bir pozisyon alınabilir ve büyük bir pay kovalanabilir burada.

Toogda 2032 ye kadar 1 milyon araç montajlayacak

Artık gerisini siz düşünün.

Toog byd ile bir ortaklı kurarsa süper olur. Ayrıca toog ısı pompasını stardant yapmalı yoksa işler iyice çamura batacak.

Çinle arayı iyi tutan kazanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 2 Ekim 2023; 16:44:5 >
    Örnek verdiğin çinliler bile böyle bir karşılaştırma yapmaz. Adamlar kac yılında araba satmaya baslamış biz daha 2023 de başladık. Hayır onu geçtim, aynı anda başladık farzetsek dahi adamlarda var milyar nüfus bizde var 80 milyon.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 2 Ekim 2023; 17:03:17 >
  • faniseyler kullanıcısına yanıt
    Sene sonuna kadar 20bin tesilamattan 28bin tesilamata cikaranlarin senin bu yazdiklarindan haberleri olmadigini mi soyluyorsun? Kendileri hesaplayamiyorlar mi bu soylediklerini? :D

Hayir eger oyleyse vah toggun haline...

• handali H kullanıcısına yanıt

Mesele nufua ve montajlama yılı değil. En önemli mesele yüksek teknolojin yok kurulum hattına kadar dışardan alıyorsun. En iyisi toog iyi bir ortak bulması. Ayrıca onlar önce başlasın başlamasın çıkardıkları araç ortada. Yani şunu söylüyorum rekabet edemez.

Avrupalı araç üretecileri tedirgin yılların üreticileri. Toog şansı varmı var oda ya byd ile ortaklık yada tesla ile ortaklık yada başka büyük bir firna ile. Bana göre en mantıklısı çin byd yada chery de olabilir. Yönünü çine çevirecen artık küresel güç çin önüne geçemezler. Yüksek teknoloji üreten kazanır.

Şimdi çinliler diyecekmş aa dur toog daha yeni başladı üretimi düşürelim toog bize yaklaşsın mı diyecek. Hatice değil netice ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 2 Ekim 2023; 18:13:7 >

Montaj derken?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.