Şimdi Ara

Togg, Eylül sonu itibarıyla toplam teslimat sayısını açıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
3.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kurulum hattından tut parçalarına kadar dışardan alıyorlar.

Demişsin.

Şimdi ben buraya içeride üretilen parçaları tek tek yazarsam

Özür mü dilersin yoksa engeller kaçar mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yaz kardeşim bir örnek ver kaçmam yabancı makina ve hammade vermesin tekeri bile çıkartamazsın

Mesela bir örnek daha vereyim aspilsan bilirsin belki ben diyor pil üretiyorum diyor. Nasıl oluyor diyorsun. Haber manşetlerinde şu koreden gelen yüksek teknoloji makinalarla aselsan pi üretiyor diyor.

Peki kore sana makinayı teknolojiyi vermezse çıkarabiliyormusun. Mesele arge ve üniversitelerin ve zengin işadamlarının ortak çalışıp o makinayı yapmaları yani yüksek teknoloji işi eğitim işi

Örnek 2 Bmw türkiyeden egzos alıyor ama nasıl vermiş makinayı türke yüksek kalitede istemiş. Makinaya göre hammade vermiş. Ucuz işilikte var. Yabancı sana makinayı vermesinde çıkar hadi. Bosch bilirsin aynısını somaliye yapıyor. Vermiş makinayı somaliye orda yağ filtresi vs çıkartıyor ucuz işçilik.made in somali yazar çoğu bosch yağ filtrelerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 2 Ekim 2023; 20:19:44 >

• Umarım üretimi artırır, bol bol da satarlar. Ben tercih etmem, zaten hybrid'den ötesine geçişe hazır bile değilim şahsen ama alanlar da kazasız, belasız kullanır umarım.

Markanın adı Türkiye'ye ait olsun, varsın her parçası başka yerde üretilsin. Şahsen buna takılmam. Bu ülkede yapılan her şeyde can sıkan, kafa karıştıran durumlar olabiliyor, ama burada en azından ortaya bir ürün çıkıyor...

Koltuklar,konsol,iç kamera sistemi,servis okuma lambaları, iç trim parçaları

Hepsi ithal demiştin sanırım

Ve batarya fabrikası da yükseliyor şuan.

Dostum anlamıyorsun senin o söylediğin parçaları yabancı yüksek teknoloji makinasını veriyor sen çıkarıyorsun. Teknoloji senin değil.

Yabancı sana makina vermesin birş ey çıkaramazsın yüksek teknolojin yok diyorum.

Batarya fabrikası yükselsin senden daha çok istiyoeum ama içindeki robotlar yüksek teknoloji makinaları yapmalısınki işe yarasın.

Yabancı verir sen çıkarıraın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 2 Ekim 2023; 20:51:15 >

İlk hedef sayılar niye abartılı verildi madem, o halde kalite kontrol kısmı düşünülmeden acemice sallandı rakamlar.

Yabancının makina vermesinin ne ilgisi var bununla,biri vermezse diğerinden alırsın.

Kastettiğin şey vermezler falansa zamanında sihalar için de wescam kamera ambargosu koydu,sonra da iflas etti

Türkiye kendi CATS kamera sistemini entegre etti

Fazla zorluyorsun

Uretilmez maket montaj italyadan gemiyle geliyor bitti

Makinalar yabancı başladı

Güldürmeyin insanı yahu.

• A ve B segment araç talebi oldukça yoğun kimse 2 milyona elektrikli araba almak istemiyor parası yok. Şöyle 700 bin tl bandında A veya B segment orta ayar bir yerli togg araç çıksa da millet ayağını yerden kesse. BYD satışa başlıyor. Bir sürü çinli marka oldu üstüne Tesla var. Togg üretim kapasitesi de çok az. Rekabet kızışık. Hayırlısı artık.

Arkadaşım yüksek teknolojin yok. Diğerinden alırız demişsin. Bu şekilde ekonomin batar eflasyon çoşar paran değersiz olur. Şuanda böyle. Eğer yüksek teknolojin olursa güçlenir.

Senin yüksek teknolojin olsun italyaya gönder orda çıksın. Bu araç para türkiyeye akar.

Siyasetlede işim olmaz. İşallah yüksek teknoloji üretiriz yoksa ülke iyiye gitmiyor.

Hayırlı olsun

kredi işini nasıl yaptınız hala %50 kredi 0,99 faiz devam mı?

Sıranız kaçtı ?

TOGG marka değeri itibariyle kar marjını diğer markalara göre daha fazla yurtiçinde bırakıyor tamam, ama toplam araç satışı ortada, toplam TOGG satışı da ortada. 2. el fiyatlarını etkilemesi öyle hemen olmaz, hele ki bu enflasyonist ortamda.
    TOGG ülkemize ne bazılarının dediği gibi katkısız, ne de diğerlerinin abartısı mı, beklentisi mi diyelim, abartılı katkılı.

Bu güneş panelleri ile rüzgar santrallerinin üretiminin çevreci olmaması iddiasına benziyor. Bunlardan üretilen enerji ile yine bunlar üretilmeye başladıkça daha çevreci olacakları gibi ilk arabalar da ekosistemi genişleterek etkisini arttıracak.

Ekonimide gerçekçi hareket etmedik, etkisini toplumun neredeyse tamamı hissetti. Gerçekçi hesap kitap yapmayı, tüm parameteler ile yaptıklarımızı değerlendirmeye başladığımızda eğitimden hukuka bir çok sıkıntımız ancak o zaman düzelecek.

• kartalaraz kullanıcısına yanıt

Yüksek teknolojiye kavuşuyoruz ama öyle sihirli değnek de yok ki ?

Sen şuan şunu savunuyor görünüyorsun , önce yüksek teknoloji robotları sonra ekranları çipleri yapalım öyle başlayalım :) öyle yürümüyor dünya da işler  

tesla neden pilleri panasonic den aldı abd nin yüksek teknolojisi yokmuydu ? para japonlara mı aktı teslaya mı ?

iphone lg samsung ekranları kullanıyor para koreye mi abd ye mi ?

Yani Togg bizim markanız önce bunu anla senin savın Türkiyede üretim yapan renault için fiat için geçerli togg için geçersiz

ihalarında motoru ilk etapta yabancıydı Yüksek Teknoloji motoru artık yerli biz üretiyoruz ,Gökbey helikopteri Yüksek teknoloji yerli motoruna kavuştu ama avionikleri yabancı olsun para bize gelecek çünkü bizim markamız

togg un amortisörleri tamamen togg a özel biz üretiyoruz istediğimiz ölçülerde istediğimiz adette

seneye Çinle ortak Türkiye üretimimiz pilleri kullanmaya başlayacak togg , sonra sıra motora sonra aselsan ve tübitağın üzerinde çalıştığı kuka robotların yerini alacak robotlara gelecek az kaldı ,

öyle yüksek teknoloji üretelim lafları kolay ama fiiliyata geçirmek söylemek kadar kolay olmuyor

%50 yerliliğe rağmen togg yüksek teknoloji ürünüdür , istediğimiz yerini değiştirir istediğimiz donanımı ekleriz istediğimiz uygulamayı geliştiririz güncelleriz çünkü marka bizim

siparişlere yetişmeye çalışıyorlar

üretimine katkıda bulunan elini taşın altına koyan herkese sonsuz teşekkürler.Bana nasip olmadı ama çocuklarım bu araca parça özellik geliştirmek için çalışabilecekler öyle fransadan italyadan almanyadan izin beklenmeyecek..

• slamdunk393 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ,ziraat ve vakıfta özel togg kredisi var ihtiyacınız olursa aklınızda olsun baya cazip  

Bir gelişme var, fabrika yok, İtalya'da üretiliyor gibi söylemlerden ham madde ve makine eleştirilerine geldik. bu büyük bir gelişme. bakarsın Makineleri de CHP iktidarında yerlileştiririz. hatta mühendislik çalışması yaparken kullandığımız Latin alfabesi yerine Göktürk alfabesini kullanmaya bile başlayabiliriz. benim itirazım olmaz. yeter ki birileri takoz koymak yerine kolları sıvayıp işe koyulsun.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.