Şimdi Ara

Tofaş serçe alınabilir bi araçmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
15.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar... 19 yaşındayım ehliyetimi Yeni aldım.hem bütçeme uygun hemde acemiliğimi atmak için 90-95 model arası serçe almayı düşünüyorum bütçe olarak (max.5000tl) bi araç bakıyorum bu aracın ustasını ve parçasını bulabilirmiyim malum 90 model yakıtı lpg de kaç krş yakar kronik sorunları nelerdir arabayla ilgili bilgi verirseniz sevinirim eğer alırsam orj. kullanmayı düşünüyorum piyasadaki tofaşlar gibi basıp
    egzoz takmıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackmanng09 -- 29 Mart 2020; 13:4:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tofaş Serçe: Alınabilir Bir Araç Mı?

Tofaş Serçe, uygun fiyatlı ve ekonomik bir araç arayanlar için seçenekler arasında yer almaktadır. Ancak bir Tofaş Serçe almayı düşünüyorsanız, bazı önemli faktörleri göz önünde bulundurmalısınız.

Kronik Sorunlar

Tofaş Serçe'nin bazı bilinen kronik sorunları vardır. Bunlar arasında süspansiyon sorunları, elektrik aksamı sorunları ve motor sorunları yer alır. Bu sorunlar, zamanla maliyetli onarımlara neden olabilir.

Yakıt Tüketimi

Tofaş Serçe'nin yakıt tüketimi, sürüş alışkanlıklarınıza ve aracın bakım durumuna bağlı olarak değişir. Benzinli modeller ortalama olarak 100 kilometrede yaklaşık 8 litre yakıt tüketirken, LPG'li modeller daha düşük yakıt tüketimi sunar.

Lpg Yakıt Tüketimi

Tofaş Serçe'nin LPG'li modelleri, benzinli modellere göre daha ekonomiktir. LPG'li modeller, 100 kilometrede yaklaşık 7 litre LPG tüketir.

Sonuç

Tofaş Serçe, uygun fiyatlı ve ekonomik bir araçtır. Ancak bazı kronik sorunları ve yüksek yakıt tüketimi göz önünde bulundurulmalıdır. Aracın bakım durumunu dikkatlice incelemeli ve kronik sorunların farkında olarak bir karar vermelisiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Öncelikle Hayırlı Olsun.

Alınır.Dikkatli kullanmak gerek.2 gün kullanmak zorunda kaldık gerçekten tedirgin ediyor.Ama konforu o yıla göre iyi.

Kullanımı rahat

Ustası her yerde vardır.Parçası bakkalda bile ( Örnek amaçlı dedim) bulunur o derece rahat.

Hararet yapmayı sever.1.4 Şahin falan bulursan yakıtı da iyidir.
  • Serçe alınır da ...5000 e iyisi biraz zor alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger kuş serilerini sevmem ama serçe iyidir. Komsunun serçesini bikac saat kullanmiştim zevkliydi kullanmak. Diraksiyon cok agirdi 2 saatte kas yapmistim

• 5 Bin liraya ben araç almazdım.Büyük ihtimal haşat olur.Temizi için 10 bin liradan başlamak gerek.
  • Serçe iyidir kuşlar içinde bana göre en marjinal olanı temiz beyazı çoğu Doğan'dan şahinden temiz ve sağlam oluyor tek eksi motor 1.3 ve 4 vitesli

• Çürüksüz bulursanız alınabilir. Ama bulunduğuz yeri de hesap etmek gerekiyor. Çok yoğun trafik vs. varsa sorun olabilir nispeten trafiksiz yerlerde rahat kullanır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tofaş Serçe Ne Kadar Yakar?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcu07

Çürüksüz bulursanız alınabilir. Ama bulunduğuz yeri de hesap etmek gerekiyor. Çok yoğun trafik vs. varsa sorun olabilir nispeten trafiksiz yerlerde rahat kullanır.

istanbulda yaşıyorum ama aracı günlük kullanım için düşünmüyorum hafta sonları gezintiye çıkmak için

• quote:

Orijinalden alıntı: mc33

Serçe alınır da ...5000 e iyisi biraz zor alınır.

İyi araç değilde az masraflı çürüksüz araba bakıyorum ufak tefek eksiklerini masraflarını kendim uğraşmak istiyorum..(Yeni araçların hiçbir yeriyle oynanmıyor hemen bozuluyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Serçe iyidir kuşlar içinde bana göre en marjinal olanı temiz beyazı çoğu Doğan'dan şahinden temiz ve sağlam oluyor tek eksi motor 1.3 ve 4 vitesli

1.3 bile degil 1.25 1239 cc

• Bu arabanın benzinde ve LPG'de yakıt tüketimi nedir acaba eski araç olduğu için benzinde fazla olduğunu düşünüyorum LPG'de sonuç aynımı

• Şahin, doğanın parçası daha çok bulunur ve daha ucuzdur serçeye göre. Ortak çok parça var ama ortak olmayan nadir parçalar biraz daha pahalı olabilir. Ayrıca 5000e araba almayın. Hiç bir kuş 10bin altı değil. Ya motoru sıkıntılı ya çürüğü var uygunların. Alırken dikkat edin idareten tamirle yürüyenleri itelemesinler.

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    1.3 Multijet de öyle, 1248 CC
  • hiç tavsiye etmem kardeşim bence üzerine 3-5 daha koy birazdaha iyi bir araba al tofaş grubu kağıt gibi araba Allah göstermesin kaza bela olsa içinden sağ çıkamazsın bu arabayı tükürükle yapıştırmışlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GND_

hiç tavsiye etmem kardeşim bence üzerine 3-5 daha koy birazdaha iyi bir araba al tofaş grubu kağıt gibi araba Allah göstermesin kaza bela olsa içinden sağ çıkamazsın bu arabayı tükürükle yapıştırmışlar...

Kardeşim adam 5000 TL param var diyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet egea yı gömerken, 30 yıllık serçe için kronik sorunu varmı demek komik olmuş

hediye bile gelse alınmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: GND_

hiç tavsiye etmem kardeşim bence üzerine 3-5 daha koy birazdaha iyi bir araba al tofaş grubu kağıt gibi araba Allah göstermesin kaza bela olsa içinden sağ çıkamazsın bu arabayı tükürükle yapıştırmışlar...

Tükürükle yapistirmislar iyiydi hocam

• Öğrenciliğim sırasında bir tane siyah Serçe almıştım. Çok eğlenceli bir araçtı ve çevremde "Kara Şimşek" olarak nam salmıştı.

Araba, şimdi net rakamı hatırlamıyor olsam da LPG'de oldukça ekonomik bir araçtı ve dikkat çeken bir tipi vardı.

Ancak, ne zaman ve nerede arıza yapacağı hiç belli olmuyordu. Sonuçta kendi zamanın en ucuz arabasından bahsediyoruz ve üretildiği zamandan yıllar sonrasını hesap ederek bahsediyoruz.

Özetle, arızaları sizi bıktırabilir. Ben o zamanlar öğrenci olduğum için bana eğlence çıkıyordu ama şu gün olsa, bedava verseler almam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Öğrenciliğim sırasında bir tane siyah Serçe almıştım. Çok eğlenceli bir araçtı ve çevremde "Kara Şimşek" olarak nam salmıştı.

Araba, şimdi net rakamı hatırlamıyor olsam da LPG'de oldukça ekonomik bir araçtı ve dikkat çeken bir tipi vardı.

Ancak, ne zaman ve nerede arıza yapacağı hiç belli olmuyordu. Sonuçta kendi zamanın en ucuz arabasından bahsediyoruz ve üretildiği zamandan yıllar sonrasını hesap ederek bahsediyoruz.

Özetle, arızaları sizi bıktırabilir. Ben o zamanlar öğrenci olduğum için bana eğlence çıkıyordu ama şu gün olsa, bedava verseler almam.

Bende öğrenciyim ve alırsam ilk aracım olucak zaten boş vaktim var arabalarlada uğraşmayı seviyorum hem bütçeme uygun hemde tecrübe kazanırım diye düşünüyorum serçe almayı

• Ford Taunusları incelemeni öneririm kuş serisinin yanında oldukça konforludur tek dezavantajı yakıtı öğrenciyi üzebilir 1.6 olanlar lpg'de 30 kuruş yakar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.