Zamanında efsane olmuş bir araba bugün halen alınır mı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
tam benlik bir konu. ben kullanıyorum şuan. keşke eski fiyatlardan devam etseydi. ben 15 bine orijinal bulup almıştım. kesinlikle şahin yerine alınabilecek bi araç. şahin doğanlar bundan neden pahalı anlamıyorum o olayı zaten. araca gelirsek; + yönleri
-- yönleri
genel olarak tavsiye ettiğim araçtır. kesinlikle bu paraya kalan d segmentlerden birisi. zaten renault'un temprası olarak ta concorde veya manager var. daha iyisi baccara var. başka da bu fiyata d veya e segment araba yok. alınacaksa ve yakıt dert edilmeyecekse 2.0 148hp olanları tavsiye ederim, harika modeldir, çok iyi uzar ve içinde yok yoktur, bulabileceğin her özellik mevcut. en düşük model olarak alınacaksa SXA alınmalıdır, şayet SX de hidrolik direksiyon mevcut değil, S modelinde analog göstergeler bulunuyor. bu da benim kullandığım araç :) ![]() ![]() |
Fiat Tempra: Hala Alınır Mı?
Fiat Tempra, 1990'lı yıllarda üretilen bir orta sınıf otomobildir. Tempra'nın alınıp alınmayacağı sorusu, bireysel ihtiyaçlara ve beklentilere bağlı olarak değişebilir. İşte Tempra ile ilgili bazı bilgilendirici hususlar:
Kullanıcı Yorumları 2022: Doğrulanmış kullanıcı yorumları, Tempra'nın genel olarak güvenilir ve dayanıklı bir araç olduğunu göstermektedir. Ancak, eski bir model olması nedeniyle bazı bakım ve onarım maliyetlerinin olabileceği unutulmamalıdır.
Sağlamlık: Tempra, sağlam bir gövdeye sahiptir ve kaza testlerinde iyi sonuçlar almıştır.
Motor Performansı: Tempra, 1.4 litre ila 2.0 litre arasında değişen benzinli ve dizel motor seçenekleriyle sunulmaktadır. 2000 motorlu Tempra, yeterli güç ve performans sunar.
Konfor ve Donanım: Tempra, sınıfı için ortalama bir konfor ve donanım seviyesi sunar. Ancak, klima ve elektrikli camlar gibi bazı temel özellikler standart olarak bulunmayabilir.
Yakıt Tüketimi: Tempra'nın yakıt tüketimi, motor seçeneğine ve sürüş koşullarına göre değişiklik gösterir. Dizel motorlu Tempra'lar genellikle benzinli muadillerine göre daha düşük yakıt tüketimi sunar.
Piyasa Değeri: Tempra, eski bir model olması nedeniyle nispeten düşük bir piyasa değerine sahiptir. Ancak, iyi durumda olan bir Tempra'yı makul bir fiyata bulabilirsiniz.
Sonuç olarak, Tempra'nın alınıp alınmayacağı, bireysel beklentilerine ve bütçene bağlıdır. Güvenilir ve uygun fiyatlı bir araç arıyorsan, iyi durumda bir Tempra senin için uygun bir seçenek olabilir. Ancak, en yeni teknolojileri ve özellikleri arıyorsan, daha yeni bir modeli tercih etmelisin.
temizini bulursan belki ama tempra'lar zaten özellikle alt takım açısından sıkıntılı araçlardı sıfır çıktığı yıllarda bile. şu an alacağın bir tempra ile sanayiye abone olabilirsin. çok temizini de ucuza alamazsın o kadar para da etmez bir tempra. |
tam benlik bir konu. ben kullanıyorum şuan. keşke eski fiyatlardan devam etseydi. ben 15 bine orijinal bulup almıştım. kesinlikle şahin yerine alınabilecek bi araç. şahin doğanlar bundan neden pahalı anlamıyorum o olayı zaten. araca gelirsek; + yönleri
-- yönleri
genel olarak tavsiye ettiğim araçtır. kesinlikle bu paraya kalan d segmentlerden birisi. zaten renault'un temprası olarak ta concorde veya manager var. daha iyisi baccara var. başka da bu fiyata d veya e segment araba yok. alınacaksa ve yakıt dert edilmeyecekse 2.0 148hp olanları tavsiye ederim, harika modeldir, çok iyi uzar ve içinde yok yoktur, bulabileceğin her özellik mevcut. en düşük model olarak alınacaksa SXA alınmalıdır, şayet SX de hidrolik direksiyon mevcut değil, S modelinde analog göstergeler bulunuyor. bu da benim kullandığım araç :) ![]() ![]() |
|
rica ederim, başka bişey olursa yazarsın. |
![]() Tofaş Doğan SLX Intel 4460/Sapphire R9 380X/Gskill 8GB RipjawsX/Msi H-81M Pro-Vd/WD 1TB Caviar Blue/Zalman R1/Pionner/Logitech G300/Logitech G103/Logitech F310/Sony Xperia X
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
4 cam otomatikse alınır |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Golf gerçek bir araba jetta yürüyen çöp boranın modern hali < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 12 Temmuz 2021; 17:14:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AĞIZDA DAĞILMAYAN ULVİ -- 12 Temmuz 2021; 17:39:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|