Şimdi Ara

Tofaş Doğan 2.2 Vtec Turbo motorlu :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-dogan-doch-vtec-turboooooooo-53531946/detay/?source=directSearch

Buda oldu....

YAKLAŞIK 3 YILDIR 0,8 BARDA BİNİYORUM 1,5 YADA 1,7 GİBİ BARLARDA 650 HP YE KADAR ÇIKAR SORUNSUZ MOTOR RUHSATA İŞLİDİR

• MOTOR GÜCÜ 605 HP o.O
  • Honda motorunu dik olarak yerleştirmek güzel bir ustalık ister.
  • ankara ostim sanayide bu tip araç çok var. mesai sonrası geniş ve tenha yollara giderseniz bu tip araçları bir arada görebilirsiniz. bu bir hobi gibi bir şey. aynı şekilde bir kısmı da hipodromda toplanırlar. bu gibi şeyleri yapanlar genelde motor ve diğer mekanik bilgisi iyi olup otomobilleri lego gibi söküp takabilen kişiler. böyle bir bilgi düzeyine kim sahip olsa bazı şeyleri değiştirip sonuçlarını görmek ve bundan keyif almak isteyecektir. ve tabi sonuçlarını da denemek isteyecektir. bu gibi çalışmaların sonuçlarını ankara ostim ve hipodrom draglarında görebilirsiniz. off road araçları için yapılan çalışmaları da ankara gölbaşı velihimmetli köyü sapağının birkaç kilometre ilerisinde görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 8 Kasım 2011; 22:12:04 >
  • iyi ustaymış
  • Motor gücü olunca herşey oluyor zaten . Otoyolda şahin + doğan ile 130 dan sonrası kelle koltukta gidiliyor. Yürüyen aksam allaha emanet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Buda ayrı bir tarz...Şeffaf kaput

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-131-turbo-63015429/detay/?keyword=sahin%20turbo

40 sene düşünsem böyle bir tasarım aklıma gelmezdi
  • bu araç nasıl durabiliyor mu bari :(((( :S
  • frenler ve güvenlik ile ilgili de modifikasyonlar var. istenirse bu araçlara yeni ve modern fren sistemleri monte edilebilir. kapı içi çelik barlar, hava yastıkları ve bunların elektronik koordinasyonunu sağlayacak beyinler de monte edilebilir. bütün mesele bilip bilmemek. yani nasıl yapacağını bilen yapar. platformun hangi araç olduğu önemli değil. bu bir hobi. lego dan nasıl bir keyif alınıyorsa bundan da benzer bir keyif alınır. büyükler için lego diyebiliriz buna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 8 Kasım 2011; 22:19:55 >
  • Airbag vs eklenirde genede ne biliyim saçma iş
  • şu sebepten dolayı saçma değil. bu gibi işler ortak hobi ve ilgi alanları üstünden sosyalleşme araçlarıdır. yani insanlar böyle şeyler yapıp bu tip sosyal aktivitelere katılarak yeni arkadaşlar yeni dostlar ediniyorlar. okul bittikten sonra birçok kişi iş çevresindeki insanların çevresine hapsolur. ve bazen bu çevreye alternatifler arar. bu da alternatiflerden biri. yani yoldan çevirip birine "merhaba tanışalım arkadaş olalım" diyemezsiniz. arkadaşlık için ortak bir ortam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 8 Kasım 2011; 22:32:30 >
  • Yazdıklarına bakılırsa adam neredeyse sıfır bir araç parası kadar para harcamıştır buna.Lastikler 225/40/16 olduğuna göre yol tutuşu da bayağı iyileştirilmiştir kesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekorasyonankara

şu sebepten dolayı saçma değil. bu gibi işler ortak hobi ve ilgi alanları üstünden sosyalleşme araçlarıdır. yani insanlar böyle şeyler yapıp bu tip sosyal aktivitelere katılarak yeni arkadaşlar yeni dostlar ediniyorlar. okul bittikten sonra birçok kişi iş çevresindeki insanların çevresine hapsolur. ve bazen bu çevreye alternatifler arar. bu da alternatiflerden biri. yani yoldan çevirip birine "merhaba tanışalım arkadaş olalım" diyemezsiniz. arkadaşlık için ortak bir ortam lazım.

Öncelikle mantıklı açıklamanız için teşekkürler diyecek birşey bulamadım, benim asla uğraşmayacağım bana boş gelen bir iş örnek: vectra GT örnek Subarı impreza awd ve güçlülerinden Örnek Focus St bunlar alınıp modlanır zaten potansiyelleride vardır zevkli yapılırsa güzelde olur ama bana ha şahin ha at yani altın semer vursan kaç yazar :)

• -Yol tutuşu yok
    -Güvenlik yok
    -Allaha emanet gitmek var.

Motor güçlü olsa ne yazar korktuktan sonra ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: laax

quote:

şu sebepten dolayı saçma değil. bu gibi işler ortak hobi ve ilgi alanları üstünden sosyalleşme araçlarıdır. yani insanlar böyle şeyler yapıp bu tip sosyal aktivitelere katılarak yeni arkadaşlar yeni dostlar ediniyorlar. okul bittikten sonra birçok kişi iş çevresindeki insanların çevresine hapsolur. ve bazen bu çevreye alternatifler arar. bu da alternatiflerden biri. yani yoldan çevirip birine "merhaba tanışalım arkadaş olalım" diyemezsiniz. arkadaşlık için ortak bir ortam lazım.

Öncelikle mantıklı açıklamanız için teşekkürler diyecek birşey bulamadım, benim asla uğraşmayacağım bana boş gelen bir iş örnek: vectra GT örnek Subarı impreza awd ve güçlülerinden Örnek Focus St bunlar alınıp modlanır zaten potansiyelleride vardır zevkli yapılırsa güzelde olur ama bana ha şahin ha at yani altın semer vursan kaç yazar :)

platform olacak araç seçimi tamamen zevk ve bütçe işi tabi :) mesela şöyle seçenekler de var ama nadir tabi.

Tofaş Doğan  2.2 Vtec Turbo motorlu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekorasyonankara -- 8 Kasım 2011; 22:59:58 >

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-dogan-doch-vtec-turboooooooo-53531946/detay/?source=directSearch

Buda oldu....

YAKLAŞIK 3 YILDIR 0,8 BARDA BİNİYORUM 1,5 YADA 1,7 GİBİ BARLARDA 650 HP YE KADAR ÇIKAR SORUNSUZ MOTOR RUHSATA İŞLİDİR

allah belasını versin. akşama kadar kafamızı beynimizi şişiriyorlar. kesin bizim evin aşağısında "drift" yapanlardandır. beyinsizler

• quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-dogan-doch-vtec-turboooooooo-53531946/detay/?source=directSearch

Buda oldu....

allah belasını versin. akşama kadar kafamızı beynimizi şişiriyorlar. kesin bizim evin aşağısında "drift" yapanlardandır. beyinsizler

aslında onlara kızıyorsunuz ancak temelde drift yapanlara "allah belanızı versin" demek ile drift yapan bir gruba dahil olmak aynı bilinçaltı eğilimin ürünüdür. psikolog arkadaşlar grup psikolojisini size daha iyi açıklarlar. yani birkaç kişi bir araya gelip "drift yapanlara kızanlar" grubuna "ortak düşman" tanımlamasıyla dahil olabilir. bir başkası da "drift yapanlar" grubuna "ortak ortam" tanımlamasıyla dahil olur.

ve bütün bunlar aynı eğilimin ürünüdür. umarım sizi rahatsız eden gürültü en kısa zamanda bertaraf olur. sizde rahat edersiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şebboy

quote:

Buda oldu....

aslında onlara kızıyorsunuz ancak temelde drift yapanlara "allah belanızı versin" demek ile drift yapan bir gruba dahil olmak aynı bilinçaltı eğilimin ürünüdür. psikolog arkadaşlar grup psikolojisini size daha iyi açıklarlar. yani birkaç kişi bir araya gelip "drift yapanlara kızanlar" grubuna "ortak düşman" tanımlamasıyla dahil olabilir. bir başkası da "drift yapanlar" grubuna "ortak ortam" tanımlamasıyla dahil olur.

ve bütün bunlar aynı eğilimin ürünüdür. umarım sizi rahatsız eden gürültü en kısa zamanda bertaraf olur. sizde rahat edersiniz.

İzmir mükemmel biyer arıyorum polisi polis mına koyucam oğlum edasıyla sessizcegeliyor sonra takip başlıyor :) sanırım birinin bizim mahallede sevdiği bir kız vardı yokuşu geri geri inip tekrar çıkıyor tekrar gerigeri iniyordu mahallede çok sakin düzgün biriolarak bilinirim zaten elit bir semptte oturuyorum camı açtırıp ana avrat sövdürebilen tek insandır bana

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.