Şimdi Ara

TOBB Bilgisayar (T.B) mı İTÜ Bilgisayar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bilgili arkadaşlar artıları ve eksileri ile bilgilendirirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• bilgisayarmühendsileri.com a bakmanı tavisiye ederim hocam istanbul un avantajlarından bayağı bahsetmiş adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrzyxn07

Evet arkadaşlar bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. Bilgili arkadaşlar artıları ve eksileri ile bilgilendirirlerse sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

tobb yurt ve harçlık veriyor sanırım. senin için bunlar önemliyse tobb yazabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaprak sarma

bilgisayarmühendsileri.com a bakmanı tavisiye ederim hocam istanbul un avantajlarından bayağı bahsetmiş adam

peki teşekkürler hocam oraya bakıcam peki tobb hakkında bir fikrin var mı?
  • Tam isabet bir başlık olmuş. Bir çok yerde Tobb hakkında eğitimi zor, torpilin yoksa zor, gibi laflar duydum. Ben eğitiminden şikayetçi değilim mühendis olmak isteyen birisi hayatı boyuncu çalışıp kendini geliştirmek için çabalayacağının farkında olmalıdır. Ben bunun bilincindeyim. yalnız bilinmeyen zor veya olumsuz bir yanı var mı diye merak ediyorum
  • mrzyxn07 M kullanıcısına yanıt
    yok ya ben itü yü araştırmıştım o sitede fazla istanbul reklamı var yanlız adamı ankaraya küstürür valla
  • quote:

yok ya ben itü yü araştırmıştım o sitede fazla istanbul reklamı var yanlız adamı ankaraya küstürür valla
    ayrıyaten TOBB bilgisayar mühendisliği (T.B) da okuyan veya oradan mezun olmuş olan biri bana pm atabilir mi rica olunur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tam isabet bir başlık olmuş. Bir çok yerde Tobb hakkında eğitimi zor, torpilin yoksa zor, gibi laflar duydum. Ben eğitiminden şikayetçi değilim mühendis olmak isteyen birisi hayatı boyuncu çalışıp kendini geliştirmek için çabalayacağının farkında olmalıdır. Ben bunun bilincindeyim. yalnız bilinmeyen zor veya olumsuz bir yanı var mı diye merak ediyorum

• ayrıyaten TOBB bilgisayar mühendisliği (T.B) da okuyan veya oradan mezun olmuş olan biri bana pm atabilir mi rica olunur..
  • Tobb 3 dönem kampus yok burs teklikeli ayriyeten ankarada istanbulda daha cok firsat bulabilirsin bence ituye git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

Tobb 3 dönem kampus yok burs teklikeli ayriyeten ankarada istanbulda daha cok firsat bulabilirsin bence ituye git
    evet o konuda tobb sıkıntılı gibi biraz
  • odtü düşünmüyor musun peki ?
  • quote:

odtü düşünmüyor musun peki ?
    tobb yazıp pişman olmayın. ankara'da ulaşımı en zor olan yerlerden birisi tobb. 3 senedir şenlik falan yok. öğrencilerinin büyük kısmı baba parasıyla geldiği için tikky modunda. babalarının arabasıyla birbirlerini ezme derdinde. ayrıca tobb'da 3 dönem var. hazırlık kısmı toefl tarafından yapılıyor.

ek olarak ankara belediye başkanının i.melih gökçek olduğunu da hatırlatmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 4 Temmuz 2013; 3:09:06 >
  • quote:

odtü düşünmüyor musun peki ?

odtü bilgisayara sıralamam yetmiyor malesef:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

tobb yazıp pişman olmayın. ankara'da ulaşımı en zor olan yerlerden birisi tobb. 3 senedir şenlik falan yok. öğrencilerinin büyük kısmı baba parasıyla geldiği için tikky modunda. babalarının arabasıyla birbirlerini ezme derdinde. ayrıca tobb'da 3 dönem var. hazırlık kısmı toefl tarafından yapılıyor.

ek olarak ankara belediye başkanının i.melih gökçek olduğunu da hatırlatmak istiyorum.

doğru onlarda var haklısın:)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 7gün25saat

doğru onlarda var haklısın:)
    yukarı
  • 7gün25saat kullanıcısına yanıt
    iyi saçmalamışsın hocam.Türkiyede yüzde olarak en fazla burslu öğrenci okutan ünilerden birdir tobb.Kimse de havasıyla araba atmaz,atamaz çünkü okula gelen en iyi araba rcz, range evoque vs.ve sayıları çok az. bilkentte bulunmadın mı da bunları söylüyorsun. Ayrıca okulda kim tam burslu kim ücretli okuyor anlayamazsın çok oldu tam burslu zannedip baba parasıylka okuyan bir o kadarda aksi hataya düştüğümüz.Kimsenin bunun derdinde olduğunu görmedim.Sen sanırım işsiz aşsız olduğundan olayın sadece bu kısmıyla ilgileniyorsun.Ayrıca 3 dönem dediğin bir tikky nin derd edeceği şeylerdir.niye yazmışsın anlayamadım.
    toefl dediğin o kadar ders saati karşılığı toefl veremiyorsan zaten yazık.

Konuyu yazan arkadaşa tobb şu anda bilgisayar müh. kesinlikle itü odtü bilkent vs olamaz.Odtü daha kaliteli olabilir lakin itü istanbul avantajı var.İstanbulda bölümüne dair bir çok etkinlik bulabilirsin mesela.Şirketlere ulaşma açısından da aynı şekilde.

• quote:

Orijinalden alıntı: werterda

iyi saçmalamışsın hocam.Türkiyede yüzde olarak en fazla burslu öğrenci okutan ünilerden birdir tobb.Kimse de havasıyla araba atmaz,atamaz çünkü okula gelen en iyi araba rcz, range evoque vs.ve sayıları çok az. bilkentte bulunmadın mı da bunları söylüyorsun. Ayrıca okulda kim tam burslu kim ücretli okuyor anlayamazsın çok oldu tam burslu zannedip baba parasıylka okuyan bir o kadarda aksi hataya düştüğümüz.Kimsenin bunun derdinde olduğunu görmedim.Sen sanırım işsiz aşsız olduğundan olayın sadece bu kısmıyla ilgileniyorsun.Ayrıca 3 dönem dediğin bir tikky nin derd edeceği şeylerdir.niye yazmışsın anlayamadım.

Konuyu yazan arkadaşa tobb şu anda bilgisayar müh. kesinlikle itü odtü bilkent vs olamaz.Odtü daha kaliteli olabilir lakin itü istanbul avantajı var.İstanbulda bölümüne dair bir çok etkinlik bulabilirsin mesela.Şirketlere ulaşma açısından da aynı şekilde.

yorumun için teşekkürler kardeşim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: werterda

yorumun için teşekkürler kardeşim.

Alıntıları Göster
    yukarı

• Tobb nedir yahu, Ankara bilisim sehri mi olmus yoksa bizim mi haberimiz yok Bilgisayar muhendisligi sececeksen ITU tabiki, yukaridakilerin dedigi gibi sehir avantaji yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.