Şimdi Ara

TNT - Robin Hood Dizisi ve Türkler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diziyi izleyen varmı? Çünkü dizide Türklerle ilgili bölümler geçiyor ve bunların yanlış olduğunu düşünüyorum. Tplam 5bölüm yayınlandı(bugünle birlikte) ve bunların 3ünde bazı şeyler söylendi.İnternete düşmüşmüdür bilmiyorum ama her cumartesi 18.45'te tntde yayınlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herox00x -- 5 Nisan 2008; 19:50:41 >

• İzlemedim ama böyle birşey varsa ilgili yerlere topluca şikayet edip diziyi yayından kaldırtalım.Başlarım TNT sine.Böyle laf geçireceklerse olmasın bu kanallar.Bir sonraki bölümünü izleyip bakacağım.Tekrarı ne zaman var en yakın olanın.Oturup bakacağım.
  • bilmiyorum tekrarı ne zaman ama sanıyorum yok.sadece cumartesileri 18.45te yayınlanıyor.diğer hafta tekrar bakacağım yine türklerle ilgili bişeyler geçiyormu diye.aslında güzel dizi ilk bölümleri fln izledim türklerle ilgili geçen kısımları ise dedim bikereliktir bişey olmaz ama sürekli tekrar etti ve soğudum diziden.resmen yanlış bilgilendirme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herox00x -- 5 Nisan 2008; 19:51:37 >
  • Ne hakkında konuşuyorlar ki?
  • Ne hakkında konuşuyorlar ????????
  • tam olarak ne diyorlar ??
  • Başlığı açan arkadaş yazmıştı ama silmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide neden siliyor. Bilmeden neyi şikayet edicez.Bilen biri yazsın
  • yazı uzun olduğndna düzelttim neyse mesela ilk bölümlernde filistin ve türk kelimeleri geçti ama dönemde filistin fln varmıydı?sonra antakya bölgesinin adı geçti. işte robin yanındakine filistinde türklerin elindn kaçtığından beri... gibi bişey söyledi. hani ingilizler müslümanlarla savaş yapıyor bu kral richard dönemlerinde sanıyorum ama türk yada filistin fln yokki.sonra geçen bölümde bi hastalığı türk gribi olarak belirttiler.sanki biraz türkleri kötüler gibi bi hali var. tam olarak görmek istiyosanız her c.tesi izleyin tam olarak görürsünüz.tabi her bölümde geçmiyor bunlar 5 bölüm yayınlandı ve 3ünde türklerle ilgili şeyler söylendi
  • yani ne olmuş bede merak ettim
  • Bende biraz önce bir bölümünü seyrettim Tntde.Türklerle ilgili birşey geçti.

Robin Hood:Bir laf söylüyor.(Arkadaşını kurtarmak ile ilgili?
    Robin Hoodun arkadaşı:İncilden mi bu ?
    Robin Hood:Hayır Kurandan
    Robin Hoodun Arkadaşı:O da ne?
    Robin Hood:Türklerin İncili.
    Robin Hoodun arkadaşı:Neden kuran okudun ki ?
    Robin Hood:Düşmanımı tanımak istedim.

Pek kötüleme göremedim ben.
  • Ben izledim coğu bölümlerini.Türklerle ilgili değil genel olarak Müslümanlarla ilgili bolca çarpıtma var.

Mesela adamın zırhı koklayıp aynı Türk pantolonu gibi kokuyor demesi.
  • K.Costnerında oynadığı robin hood filminde vardı böyle sahneler müslümanlar ile ilgili tam hatırlamıyorum ama türk kelimeleri de geçiyodu sanki
  • bu diziyi ne zamandır göremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaueR24

Ben izledim coğu bölümlerini.Türklerle ilgili değil genel olarak Müslümanlarla ilgili bolca çarpıtma var.

Mesela adamın zırhı koklayıp aynı Türk pantolonu gibi kokuyor demesi.

Böyle aptal replikleri nasıl hazırlayabiliyorlar anlam vermesi güç.
  • Biz de adamlara "Orta çağın sonuna kadar popolarını yıkamıyorlardı." demiyor muyuz?

Ki haklı da sayılırlar, o zamanlar hacı kolonyası sürdüğüne eminim Türklerin :D
  • arkadaşlar merak etmeyin ben sewerek izliyorum türkler hakkında birşey demiyorlar geçiyor ama antlaşma falan ole şeyler
  • Türkler hakkında karalama amaçlı birşey görmedim açıkcası(eğer aşağılık kompleksiniz dibe vurmuşsa elbette içinde her türk geçen cümleyi karalama olarak algılayabilirsiniz sözüm meclisten dışarı)

aksine ilerki bölümlerde Djaq adında(dizideki gerçek adı safiye)bir Türkde robinin grubuna katılıyor ve genelde doğru konuşan,robin ve amele çetesinden çok daha bilgili bir profil çiziyor.

hatta madenleri yaktıkları bir bölüm vardı orda şerifin madenleri yakınca içlerindeki iri yarı bi herif kuyuya düşüyor ve djaq hemen bir karışım hazırlıyarak kuyuya iniyor ve hazırladığı karışımla düşen herifi ayıltıyor diğerleri buna büyücülük felan diyorlar

demek istediğim türkleri karalamaktan çok yer yer öven bölümler var robin hood dizisnde

• 4-5 bölüm izlemişliğim var Rastlamadım böyle bir duruma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.