Şimdi Ara

George Clooney ve Brad Pitt'li Wolfs, Apple TV+ tarihinde en çok izlenen film oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • George Clooney ve Brad Pitt'li Wolfs, Apple TV+ tarihinde en çok izlenen film oldu
    Jon Watts'ın senaryosunu yazıp yönettiği, George Clooney ve Brad Pitt'in başrol oynadığı Wolfs filmi, Apple TV+ tarihinde en çok izlenen film oldu. Apple, detayları paylaşmıyor ancak filmin platformda izlenme sayısını haftadan haftaya yaklaşık %30 artırdığı söyleniyor.

Ayrıca Bkz.John Wick'un spin-off filmi Ballerina'dan ilk fragman yayınlandı

Wolfs filmi, 27 Eylül'de Apple TV+'da 100'den fazla ülkede prömiyer yaptı. Film, ABD, İngiltere, Kanada, Avustralya, İtalya, Meksika, Brezilya ve Almanya'da izlenme rekoru kırdı.

Apple Original Films’in uzun metrajlı filmlerden sorumlu başkanı Matt Dentler, “İzleyiciler Wolfs'u hafta sonlarının bir parçası yapmayı seçti ve filmi küresel çapta gişe rekorları kıran film haline getirdi. Apple TV+'ı her zaman dünyanın en yetenekli sanatçılarının en iyi işlerini yaratıp sunmaları için bir yuva olarak görüyoruz. İzleyicilerin bunu bu kadar büyük bir coşkuyla benimsemesini görmek te heyecan verici.” diyor.

Wolfs filmi konusu

George Clooney ve Brad Pitt'li Wolfs, Apple TV+ tarihinde en çok izlenen film oldu
    İki rakip bitiricinin (George Clooney ve Brad Pitt) yolları, New York’un önde gelen bir memurunun hatasını örtbas etmek için çağrıldıklarında kesişir. Bomba gibi bir gecede, işi halletmek için küçük şikayetlerini ve egolarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Apple TV+'a gelecek filmler

Apple'ın sıradaki filmi Oscar ödüllü yönetmen Steve McQueen'in Blitz olacak. Film, 1 Kasım'da belirli sinemalarda gösterime girecek, ardından 22 Kasım'da Apple TV+'da globalde yayınlanacak. Başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı, yönetmenliğini Joseph Kosinski, yapımcılığını da Jerry Bruckheimer’ın üstlendiği F1 filmi, 25 Haziran 2025'te platformda izlenebilir olacak.

Kaynak:https://deadline.com/2024/10/george-clooney-brad-pitt-wolfs-most-viewed-movie-in-apple-tv-history-1236105000/

• "Apple TV+ tarihi" derken? Yani bu hafta.

• tahir40 kullanıcısına yanıt

Filmin ismi wolves değil mi neden wolfs yazdınız ben mi yanlış biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dj_viron kullanıcısına yanıt

Yazım hatasıyla belki işlerin ters gittiği veya karakterlerin birbirleriyle uyuşmadığı iması veriyorlar. Almancada ayrıca kurt kelimesinin tekil genitif (iyelik) durumu "des wolfs" (kurdun). İngilizcede de possessive olan "s" ayrıca tırnak işaretiyle kullanıldığında "kurdun", "arabanın" vs şeklinde anlamı verebilir (wolf's tail, kurdun kuyruğu). Burada fark ettiğiniz gibi yanlış kullanım olsa da, plural yani çoğul anlamı da verebilir. Kısaca "kurt(lar)ın" şeklinde, sonunda hayal gücünüze bağlı olarak [gecesi], [kapışması], [mülkü] gibi eklemeler yapılarak bir okuma yapılabilir.

Ya da ben tamamen absürt bir overreading yapıyorum ve daha lokal, daha avam bir İngilizce formu olarak standart wolves değil de wolfs ifadesi kullanılıyor. 😄

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Şimdi idrak ettim. Afiş başlığında belli etmişler.

Afişte wolf kelimesinin s plural ekinden bir derece ayrıksı yazılmasına dikkatli bakarsanız kasten yazımda hata yaparak tekil olan kurda da vurgu yapmak istediklerini görebilirsiniz. "Yalnız kurt", "bir başına kurt" (kısaca wolf) demek istercesine. Ama bu sefer bir değil, iki taneler. O sebeple s plural eki de var. Bu şekilde yorumlayınca çok anlamlı. Bunu en baştan göremediğim için kendimden utandım. 😆

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• dj_viron kullanıcısına yanıt

@dj_viron Alıntıladığınız üye yazmamış ki. Filmin adı Wolfs, bir yanlışlık yok. Basitçe anlatmak gerekirse; doğrusu wolves, wolfs değil ama burada kelime oyunu yapıp iki farklı tekil karakteri ifade etmek istemişler. Wolves koysalardı o tekilliği ifade edemezlerdi.

• Filmi torrentte sürekli olarak görmeme rağmen zerre umrumda olmamıştı. Tıpkı isminin hatalı gibi görünmesi gibi. Millet filmsizlikten, ortalığı kasıp kavuran vasatlıktan, eski kaliteli işlerin yoksunluğundan, medyokrasiden dolayı bu filme bakmıştır. Önünde sınırlı seçenek olunca önüne ne koyarsalar onu alıyorsun sonra "tarihin en çok izlenen filmi", "en çok tüketilen X'i" "en çok tercih edilen Y'si" diye başlıklar atılıyor. Gerçekten tercih mi edildi acaba? Tercih edenin tercih yaptığından haberi var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 5 Ekim 2024; 15:50:28 >
  • İzledim düşük bütçeli bir yapım biraz gizem biraz gerilim biraz da komedi

Çerezlik bir film. George ve Brad için izlenir, zaman kaybı değil de abartmamak lazım o kadar da iyi film değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.