Şimdi Ara

'The Secret' Belgeseli ve Jim Carrey nin 'Bay Evet' Filmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Foruma yeni üye oldum çok eskiden de üyeliğim vardı ama ne adını hatırlıyorum ne de ben o eski benim. Belgesel tavsiye konularına bakıyordum. Saolsunlar bi kaç belgeseli de burdan tavsiye ile izledim. Sonra bi aratayım dedim, The Secret belgeselini bulamadım, kimse tavsiye etmemiş galiba. Bu vesileyle ilk konumu açmış bulunuyorum.

    Etkilendiğim bi belgeseldir. "Dua neden her Din de işe yarar?" sorusunun da cevabını vermektedir. Belgesel den sonra Bay Evet filmini izlemiştim, The Secret belgeselini izlediğim döneme denk gelmişti. Hayatıma bayaa bi etkisi olmuştu. Film ve Belgesel kardeş gibiler, yan yana iyi giderler, İzlemeyenlere şiddetle tavsiye ederim, Eskiden izlemiş olanlara da kendilerini check etmeleri açısından yine izlemelerini tavsiye ederim.

    Saygılar, Hürmetler..



  • Secret belgeselini bize lisede izletiyordu bir hocamız. Bence saçmalıktan başka bir şey değil. Neyi istersek ona karşı çekim yaratırmışız gibi boş bir hipotez için koca belgesel çekmişler. Benim dualarımın %95i filan kabul olmadı.

    Yes man ise güzel film ve daha önce tavsiye edildi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Charm

    Secret belgeselini bize lisede izletiyordu bir hocamız. Bence saçmalıktan başka bir şey değil. Neyi istersek ona karşı çekim yaratırmışız gibi boş bir hipotez için koca belgesel çekmişler. Benim dualarımın %95i filan kabul olmadı.

    Yes man ise güzel film ve daha önce tavsiye edildi.
    Aksine bense dua ettiğim de hep gerçekleşiyordu, Samimi ve içtenlikle dualar ettiğim de hep istediğim şey olmuştur Sizin kalbiniz kötü bence hocam Demek ki, Lise hocasının da dikkatini çekmeye başarmış.

    Bence herkes kendine özgü izleyip, kendine göre yorumlamalı.. Hayatımın bir dönüm noktasıdır bu, Belgesel ve ardından o filmi izlemek.
    Hayata pozitif baktığımda hayat gerçekten iyi yönde gelişiyor. Saçmalıkları tespit edenler, akıllı olmalarıyla övünürler hocam, Ama aslına bakarsanız, Doğanın akıllı insana ihtiyacı yok. Biraz deli olmak iyidir. Tanrı Delileri seviyor, Deliden sahtekar olmaz. Doğa akıllı insan sevmiyor, Bunun en basit örneği hastaları, ilaçlarla tedavi etmeye çalışMAMIZdır. Halbuki Doğa bugüne kadar hep zayıfı otomatikmen elemeye odaklıydı. Ki güçlü olanlar daha da güçlü olsunlar!

    Esas zeki olanlar yani Evrenin en büyük sırrını bir gün gerçekten çözecek olanlarda, o en güçlülerin içinden çıkacak. Nietzsche nin dediği gibi;
    "İnsan; Hayvanla, Üst-İnsan arasın da sıkışıp kalmış bir varlıktır"

    İnanmak lazım hocam, neye inandığın şimdilik pek önemli değil ama samimi olarak inanmak lazım. Mantığını zorlayan şeye ise malesef inanamazsın. İnanç insana güç verir. P.K filminde Aamir Khan da bunu tespit etmişti. Peşi sıra da o filmi öneririm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 3 Nisan 2020; 0:27:12 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.