Bildirim
titreşim belası
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
motorstorm varsa onu dene _____________________________ -
off o oyunlar ne öyle süper arşiv
_____________________________ -
dostum jericho nasıl bir oyun güzelmi alınırmı _____________________________ 
PSN ; sinankaan | Playstation3 60 GB PAL | XBox360 HALO Edition -
oyun alınırda titreşim yok joystic alınmaz _____________________________ sanat7 -
lütfen biraz araştırma yapalım daha ben 3-4 gün önce konu acmıstım bu konuda.eski oyunlarda patch cıkması/cıkmıs gerekiyor titreşim için ama yeni geelcek oyunlarda var mesela uncharted titreşimli.hemen joysticki suclama jericho dan emin değilim desteklemiyor olabilir ya da daha patch cıkamamıstır cod 4 de de henüz cıkmamıs olabilir _____________________________ psn:Punerion xbox live:Pundraco[link=http://forum.donanimhaber.com/m_11475386/mpage_1/key_//tm.htm -
quote:
Orjinalden alıntı: sanat7
arkadaşlar koldan aldık almasına ama demo time shift dışında ne call of 4 de nede jericoda titremedi 2.01 de yüklü yardım

Oyunları nerden kaça alıyorsun merak ettim.
Bir servet yatıyor orda.
_____________________________ Life is A State Of Trance...
PSN:SolidBlue
* * * *Xbox360* * * *
-
arkadaslar ben ps2 kolunu ps3 e takıp calıstırsam titrermi
acaba
sanat 7 sakın sen PS3'ün ilacını buldun da söylemiyorsun kimseye. o oyunlar ne öyle, konuş bakıyım, hesap ver. _____________________________ -
ayda bir oyun derken olan oldu...

_____________________________ sanat7 -
18 oyun var orda iyiymiş valla hayırlı olsun ne diyeyim _____________________________ psn:Punerion xbox live:Pundraco[link=http://forum.donanimhaber.com/m_11475386/mpage_1/key_//tm.htm -
abi hic bi oyunu takas yapmamısın tebrik ediorum vallaha arsivlik oyunlar saklanirda hepside saklanirmi yahu yuh :) _____________________________ -
Assasin's de titremiyor sinir oldum! _____________________________ Psn esenova
Gamertag esenova -
Nedir bu titreşim sevdası arkadaşlar
-
Yahu hakikatten ps2 de çok önemsediğim bir özellik değildi bu ama bu teknoloji sende var zaten hangi akılla Ps3 te oyuncuların karşılarına böyle çıkmazsın ki yok yeni oyun yok güncelleme ne gerek var yahu. _____________________________ PSN: Tansu-TR -
ps3 titreşim iile gelecekti ama dual shock yüzünden yüklü bi tazminat ödemişti hatırlarsanız patent nedeniyle... ps1 ve ps2 varken bu firma nie dava acmamısta ps3ü beklemiş oda bir muamma zaten... bi bit yeniği var o işte bence...
su anda geldi titreşim cunku aynı teknoloji farklı isimle kullanılıyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.i.T.S -- 29 Kasım 2007; 1:02:04 >_____________________________ Playstation3® 60Gb PAL - Samsung 226bwSONY® Mdr Ds-1000s Virtual 5.1 HeadphonesSeagate Freeagent 500gbLogitech G15 & G5M G S 4 12062008sagorap OUT K.i.T.S İN -
quote:
Orjinalden alıntı: sanat7
ayda bir oyun derken olan oldu...

PS3'un destek saglammis
_____________________________ GamerTag: fallen7ang | Ekleyin, ekletin. | Super Street Fighter IV ya da Starcraft II'den iddiali arkadaslari haftasonlari beklerim..
"Listen to me, Evey. This may be the most important moment of your life. Commit to it." -
sixaxis'in en büyük özelliği hafif olması bence, peki titreşimli pad de hafif mi? _____________________________ PSN: soylemez -
quote:
Orjinalden alıntı: ugurmurat360x
Tıtreşimsiz oyunmu oynanır.Titreşim oyunların tadı vede tuzudur.quote:
Orjinalden alıntı: Jackal78
Nedir bu titreşim sevdası arkadaşlar
ne alaka var be kardeşim...kıprasınca cok mu ayrı dünyalara gıdiyoruz sanki...ben daha bır kere bile aramadım titreşimi....olsada olur olmasada olur...hee olursa fenamı olur olmaz tabıde,ama yok diyede bu kadar patırtıya değmez bence_____________________________
Benzer içerikler
- khalkedon elektronik
- ucuzbudur güvenilir mi
- iki kişilik araba oyunları
- ps2 oyunları
- dubai ps5 fiyatı
- battlefield 6 sistem gereksinimleri
- distribütör garantili ne demek
- gta 6 kaç para
- fifa 27 ne zaman çıkacak
- araba yarışı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler