Bildirim
TITANFALL 2 | PS4 ANA KONU (21. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
-
-
Guzel, demek geldi sonunda, ben de alayim bugun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kadıköye geldi mi arkadaşlar? -
quote:
Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust
kadıköye geldi mi arkadaşlar?
Iki yere sordum henuz gelmemis
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Adam nerden bilsin sizin spotu ustune neresi diye sormus bi adres vermek bu kadar mi zor
Pm dende sordum nerden aldin diye trollemeye geldi herhalde soyledigi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamer007_ -- 28 Ekim 2016; 13:24:25 >
Kadıköy spotlara soran var mi? Aksama gelir mi acaba
adam akıllı konuşun trollediğim felan yok pm den adres verdim -
quote:
Orijinalden alıntı: alihancetintr
adam akıllı konuşun trollediğim felan yok pm den adres verdim
Senin aldim dedigin yeri 2 kere aradim bizde yok satmadik hic dedi
-
quote:
troll yaptığımı sanan o ismi bilinmeyen şahısa gelsin
aldıgın yeri soran olanlara acık bır sekılde soylemedın , bende sana pm den mesaj attım ve yerını telefonunu soyledın bende aradım
ordakı butun calısanlarla konustum oyun bıze gelmedı bız zaten yenı oyunu hemen satmıyoruz pahalı oluyor dedı , bende bırısı almış hatta foruma yazmış sabah dedım bız oyle bırsey satmadık dedı ben daha nedım
spotcular ı arıyorum ama ses yok aksam dıyorlar pazartesı dıyorlar ulan aralda bıle satışta oyun sende hala nasıl olmuyor 1 hafta onceden getıren spotculara ne olduda oyundan haberlerı yok
-
Arkadaşlar multi kısmında oynarken çok yavaş giriyor neden acaba? benim internette mi sıkıntı var? niye böyle oldu anlamadım. Normal Single playerde sorun yok yağ gibi akıyor maşallahı var -
pri hak satmayı düşünen arkadaşlar bana ulaşabilir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
İstanbul Avrupa yakasında oturup Sydney sunucusundan 24ms görme şansınız ışınlanmayı bulmanızla eşdeğer 200ms'lerde en yüksek ping Sydney'de.
Foto size aitse birşey diyemem ama biraz tuhaf duruyor arkadaşlara verdiğiniz cevaplarda dahil.
Son 2 saat kaldı benim downloadın bitmesine 50mbit fiberin 3mbitini kullanınca neredeyse 1 tam gün sürüyor haliyle.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Tinúviel
quote:
İstanbul Avrupa yakasında oturup Sydney sunucusundan 24ms görme şansınız ışınlanmayı bulmanızla eşdeğer 200ms'lerde en yüksek ping Sydney'de.
Foto size aitse birşey diyemem ama biraz tuhaf duruyor arkadaşlara verdiğiniz cevaplarda dahil.
Son 2 saat kaldı benim downloadın bitmesine 50mbit fiberin 3mbitini kullanınca neredeyse 1 tam gün sürüyor haliyle.
güzel yakalamışssın, mümkün değil o ping.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X