Şimdi Ara

Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.513
Cevap
214
Favori
560.792
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam şu linkteki üründen aldım 20mm ye kadar tarağı var, saç kestim sakalıda oldukça kısa alıyor tam f/p ürün, orjinali dingling bu aynı görünümde farklı marka bunu al onu al, bu piyasa koşullarında paranı boşa vermemiş olursun bu modeli nerde ucuz bulursan ordan al iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 11 Mayıs 2020; 0:32:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Redible kullanıcısına yanıt
    newrophat kullanıcısına yanıt
    Hocam powertec 658’i beğenen çok sıfıra yakın alıyor diyorlar burada da bir iki arkadaş almıştı, bence o daha makul olur, bende alacağım sakal için bir tane piyasanın düzelmesini bekliyorum.

Edit:@newrophat hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, bende sakal tıraşı için sıfıra yakın kesen bir makine almak istiyorum sizinde beğendiğiniz powertecler fiyat avantajından dolayı dikkatimi çekiyor, ancak 658 ile 1058 arasında ne fark var acaba? Sizce hangisi üstün? Fiyatları ayne 658 biraz daha janjanlı sanki. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 10 Mayıs 2020; 22:24:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seeder

Hocam powertec 658’i beğenen çok sıfıra yakın alıyor diyorlar burada da bir iki arkadaş almıştı, bence o daha makul olur, bende alacağım sakal için bir tane piyasanın düzelmesini bekliyorum.

Edit:@newrophat hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, bende sakal tıraşı için sıfıra yakın kesen bir makine almak istiyorum sizinde beğendiğiniz powertecler fiyat avantajından dolayı dikkatimi çekiyor, ancak 658 ile 1058 arasında ne fark var acaba? Sizce hangisi üstün? Fiyatları ayne 658 biraz daha janjanlı sanki. Şimdiden teşekkürler.
    Ben 658 aldım geçen hafta.harviden sakalı sıfıra yakın alıyor.cok beğendim daha ince remingtin vardı bende ondan iyi bu.hbdan 91 liraya aldım .babamlar da istedi 1 tane de onlara aldım.tavsiye ederim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aeffes kullanıcısına yanıt
    Philips pilli modellere bakin

• quote:

Orijinalden alıntı: BEYAZ PASSATLI PRENS

arkadaşlar bu konudan remington hc5035 tavsiyesi almıştım fakat stokta kalmamış 4 gündür arıyorum 600 tl fiyat çeken siteler var şimdi powertec tr 658 var turuncu sitede saç için iş görürmü?? Başka tavsiyeniz varmı?
    hocam uzun saç kesimi düşünmüyorsaniz tr-558 veya tr-658 işini görür.558 de bir adet fazla tarak var ama aleti dik koymak için stand yok 558'in taraklari 658'e nisbetle daha kalitelidir 658 modelinde 3 tarak var stand var

cek satıstan trendyol indirimli hesap alarak daha da uyguna alabilirsiniz

eger kablolu düşünürseniz 4 tarakli golmaster gm7149 da alabilirsiniz.
    vatan da ara ara stoğa giriyor.
    p.tesi ola hayr ola.biraz sabir.belki hc5035 de girebilir stoklara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 10 Mayıs 2020; 23:8:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redible

Dostlar şu an fiyatı 200tl ye kadar olan bir sakal tıraşı için kullanılacak makina önerir misiniz? Sinek kaydına gerek yok kirli kessin ve tarakları olsun yeterli genelde 3mm tarak kullanıyorum. Hepsiburada da şunları buldum

https://www.hepsiburada.com/aprilla-ahc-5018-2-in-1-standli-sarjli-erkek-bakim-seti-tiras-makinesi-p-HBV00000L28U8?magaza=%C3%9C%C3%A7gengrup#reviews

https://www.hepsiburada.com/powertec-tr-258-sakal-kesme-makinesi-p-HBV00000392ZV?magaza=yavrazi
    tr-558 veya tr-658 varken niye powertec258 düsünüyorsunuz.
    eski model hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

hocam uzun saç kesimi düşünmüyorsaniz tr-558 veya tr-658 işini görür.558 de bir adet fazla tarak var ama aleti dik koymak için stand yok 558'in taraklari 658'e nisbetle daha kalitelidir 658 modelinde 3 tarak var stand var

cek satıstan trendyol indirimli hesap alarak daha da uyguna alabilirsiniz

eger kablolu düşünürseniz 4 tarakli golmaster gm7149 da alabilirsiniz.
    vatan da ara ara stoğa giriyor.
    p.tesi ola hayr ola.biraz sabir.belki hc5035 de girebilir stoklara

Alıntıları Göster
    Hocam saçlarım çok uzun 4 aydır traş olmuyorum çok acil makine lazım yorumları okudum kesmediğini duyunca sorayım dedim varmı başka öneriniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 10 Mayıs 2020; 23:32:53 >

• quote:

tr 658 ve 1058 hem motor gücü hemde kesim kısalığı açısından birebir aynı cihazlar sadece birisi kırmızı diğeri gümüş renkli plastik kasaya sahip. powertecte önermeyeceğim 2 model var, tr 258 ve 558, bunlar dışında tr 658 758 ve 1058 modellerinden üçüde işinizi görür, 858 modelini hiç kullanmadım o modele karşı hiçbir fikrim yok ama pek tutulmadı sanırım, bu yüzden birazda piyasada tutulan modellere yönelmek biraz daha mantıklı geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 10 Mayıs 2020; 23:33:23 >

• newrophat kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler bakalım belki biraz düşerse bir tane 658 alacağım jiletle tıraşa gerek kalmadı boşuna cildi tahriş ediyor.

• Bugün Philips mg7715 ile büyük oğlumu traş ettim. Saçları kalın telli ve gürdür. Hiçbir çekme, takılma ve tıkanma yaşamadan kulak memesi hizasındaki uzun saçları rahat traş ettim. Bıçakları çok keskinmiş bu kadar beklemiyordum. Enseyi tek dokunuşta düzgün şekilde çizdim. 10 numara traş oldu.

Makine çok hafif yormuyor. Gövde plastik, sebebi bu. Keşke metal olsaymış 7770 modeli gibi de yorulsaydım, yani malzeme kalitesi mükemmel değil. Ayrıca sessiz, çabuk şarj oluyor (45dk) ve uzun süre gidiyor (2 saat). Tarak çeşitliliği iyi, maksimum 16mm mevcut. Herkese yetermi bilemem ama bana yetti. Bir de ergonomisi daha iyi olabilirdi.

Tecrübem, hareketli ve sıkılgan oldukları için çocukları traş etmek için kablosuz makinelerin daha kullanışlı olduğu yönünde. Remington hc5035 de almıştım, tek başına Philips MG7000 ile olmaz diyen arkadaşlar sağolsunlar :) Gerek kalmadı, onunla da ben traş olurum artık.

Bu arada berberliğim iyidir :) ilk defa traş yapmıyorum. Üniversite yıllarında arkadaşlarımı ben traş ederdim. Çocukları da zaman zaman ben traş ederim ama makinem yoktu, makasla. Kendimi de makineleri almadan önce makasla ve Philips BG2028 desteği ile traş etmiştim. Eyyorlamam bu kadar. Herkese hayırlı traşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: maninjacket

Benim Remington bugün geldi. Bu fiyata bu makine harika. Powertec Tr5000 almistim daha once. Ancak taraklarin takıldığı kısım o kadar kotu yapilmiski iki kez sacimi keserken baslik cikti ve kafayi iki numaraya vurdum yanlislikla. O yuzden Remingtonu aldim. Kalite hissi cok yuksek ve set halinde olmasi cok büyük avantaj.
    5000i naptın, iade?

• seeder kullanıcısına yanıt
    Hocam link nerde

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    Hocam şu linkteki üründen aldım 20mm ye kadar tarağı var, saç kestim sakalıda oldukça kısa alıyor tam f/p ürün, orjinali dingling bu aynı görünümde farklı marka bunu al onu al, bu piyasa koşullarında paranı boşa vermemiş olursun bu modeli nerde ucuz bulursan ordan al iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seeder -- 11 Mayıs 2020; 0:33:2 >

• chuckchucky kullanıcısına yanıt
    kargoya verildi görünmüyor hala
  • live2lift kullanıcısına yanıt
    Sizin ki daha kötüymüş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Hocam çok teşekkürler bakalım belki biraz düşerse bir tane 658 alacağım jiletle tıraşa gerek kalmadı boşuna cildi tahriş ediyor.
    37 yaşındayım askerden geldikten sonra yani yaklaşık son 15 senedir toplamda 2-3 kere jiletle traş olmadım birisi düğünde birisi nişanda biriside 3-5 sene önce değişiklik olsun diye , maksimum 10 günde bir makineyle kirli sakal kesiyorum, jiletle traşı sevmediğimden değil makineyle traş olma sebebim, sakallarım sert cildim çok hassas jilet mahvediyor yüzümü 1 ayda kendine gelemiyor suratım birde alerji gibi kırmızı döküntü oluyor boynumda falan jiletle traş sonrası, bu arada sıfır kesen elek başlıklı 3 kafalı oynar başlı sakal traş makineleride alerji yapıyor bende, o yüzden bu tarz kirli sakal kesen traş makineleri benim için olmazsa olmaz.

• newrophat kullanıcısına yanıt
    powertec tr-858 araştırdığım kadarıyla standsız bir model.şarj cıhazı telefonlarda olduğu gibi type-c ve fişte iken diğer powertecler gibi çalışmıyor

tıraş olurken olurda şarj biterse sıkıntılı bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: endülüs_faruki

powertec tr-858 araştırdığım kadarıyla standsız bir model.şarj cıhazı telefonlarda olduğu gibi type-c ve fişte iken diğer powertecler gibi çalışmıyor

tıraş olurken olurda şarj biterse sıkıntılı bir durum
    bataryalı olupta fişe takılıyken çalışmayan makineden bırak çin malını amerikan malı bile olsa koşarak uzaklaşacaksın, powertec ara ara böyle salak modeller çıkarıyor ismine güvenip nasıl olsa satar diye düşüyorlar herhalde

• tr258 almayın tavsiye etmiyorum bazen takılıyo sakala ve içinden çıkan 1-2-3 taraklarının hepsi aynı boy
  • oOoSöNMeZoOoO kullanıcısına yanıt
    hadi ya, sipariş vermiştim. burdaki yorumlara bakmamıştım ama e-ticaret sitelerindeki yorumlar çok iyiydi ve satış miktarında üst sıralarda idi. İade mi etsem acaba?
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.