Powertecinden, brauna,braunda philipse,babylisse,remington, geely vs bir surru marka kullanmis biri olarak tavsiyem 5i 1 arada 11 i 1 arada gibi coklu modellerden uzak durmak lazim. ne kadar az islev o kadar iyi. sakal icin panasonic en iyisi tartismasiz, benim gibi sert saca sakala sahipseniz hic ucuz powertec ya da 120si bir arada 900 tl lik modellere girmeyin derim. philips one bladde ucuzlar arasinda fena degil ama yedek bicagi ile makina ayni para neredeyse. |
Tıraş makinesi (saç, sakal) fırsatları (276. sayfa)

-
-
saç için powertecin büyük makineleri daha uygun kafayı komple sıfırlamayacaksanız, tr-1515 diğer modellerinin yarı parasına satılıyor boşu boşuna çıkarmışlar bende de var aynısından yedekte öyle duruyor aldığımdan beri kimseye tavsiye etmiyorum zaten , sakal için senelerdir makine kullanıyorum 15 sene olmuştur belki yüzüme jilet vurmadım hem 658 hem 758 var onları kullanıyorum fazlasıyla memnunum, devlet memuru değilseniz sinekkaydı sakal takıntınız yoksa bu makineler büyük nimet hem cildi tahriş etmiyor hemde 2 dk traş derdini ortadan kaldırıyor tamamen beklentinize bağlı yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
rica ederim hocam 👍
Yok hocam memur değilim de, benim sakallar kazma gibi sert,bu makinelerle traş olamıyorum resmen kırpıp kızartıyor mecbur jilet kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 13 Mayıs 2025; 17:39:55 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yüzün şeklide önemli bir etken elbette ama birazda makinenin gücüyle alakalı bu kızarıklık problemi, t bıçaklı modeller çıkana kadar birkaç sene bende tr-258 modelini kullandım, şayet sakal tıraşı için kıstas olarak 258 ve 1515 modellerini alıyorsanız kesinlikle haklısınız fakat deneme imkanınız olursa 658 758 veya 1058 modellerini deneyip öyle karar verin derim benimde sakallarım serttir hiç öyle kızarıklık koparma takılma sorunu yaşamadım şimdiye kadar, motor gücü olarak 258'in 2 katı falan bu modeller öyle hesaplayın ayrıca bıçak kesim açıları da daha iyi
-
rica ederim hocam ne demek, siz zaten moser gibi bir makineyle evde tıraş konusunda tecrübeliymişsiniz o yüzden kötü bir tercih yapma ihtimaliniz sıfır tecrübeli arkadaşlara göre çok daha düşük bir ihtimal, satın aldığınız makineye dönecek olursak güzel bir tercih yapmışsınız bende home pro serisi var 4-5 senedir sorunsuz kullanıyorum sizin aldığınız color serisi malzeme kalitesi olarak daha kaliteli ve daha önce deneme fırsatım oldu ev kullanıcısı için gayet yeterli bir makine yani pişman etmez saçta çekme koparma takılma gibi sorunlar yaşamazsınız.
mevcut moser makinenizin çalışmasında bir problem yoksa düşme sebepli herhangi bir kırık çatlak vida yuvasında boşlama olmadıysa tekrar eski kondisyonunda çalıştırılabilir, moseri daha önce çok kez söküp taktığım için söylüyorum bunu kolay kolay bir şey olmaz zaten orjinal makine ise. uç kısmındaki gevşeklik muhtemelen düştüğünde hareketli bıçak sabit bıçağın yuvasından çıkmıştır youtubede moser 1400 sökme takma tamir gibi anahtar kelimelerle arama yapıp ilgili bıçak ayarını makineyi kendiniz sökerek yapabilirsiniz, sökmüşken iç kısımlarını güzelce temizleyip vida yuvalarını plastik parçaları kontrol edin mutlaka herhangi bir boşluk gevşeme var mı boşa dönen kırık bir bölüm mevcut mu bunlara dikkat edersiniz , ayar kolunun geri bırakması da içindeki yayı tutan vidanın gevşemesi kaynaklıdır, makine içinde en üst tarafta düz bir vida var kolun bağlı olduğu ve mekanizmayı hareket ettiren yayı tutan, şayet onu sıkarsanız geri bırakma yapmayacaktır kırık yoksa ki ayar kolunu sabitleyen sağdaki düğme hariç komple çeliktir kolay kolay kırılmaz. bu ayar kolu şayet tamir ettiğinizde düzelir fakat kısa süre sonra tekrar ederse vidaya uygun ebattaki "kontra pul" denen basit bir parçayla daha uzun süreli bir sabitleme yapılabilir nalburlarda civatacılarda maksimum 1-2 lira bulabilirsiniz ama önce pulsuz vidayı sıkarak deneyin olmazsa bu çözüm aklınızda bulunsun mutlaka 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vücut için hangi modeli önerirsiniz? Philips one blade düşünüyorum vücut tarağı ile? Sinek kaydı traş için de kullanılacak?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam detaylı bilgiler için çok teşekkür ederim. Wahl makinem biraz önce geldi,açtım yağladım bir kez çalıştırdım,moser gibi güçlü çalışıyor. Moser için verdiğiniz talimatları uygularım müsait bir zamanda. Elimden gelir sökme takma işleri. Orijinal konusunda birşey diyemem ama fonex diye bir firma göndermişti pandemi zamanında. Ama hakkaten parasını hak eden bir marka. Babamda aprilla var Allah a emanet,o kadar cansız çalışıyor ki kablolu olmasına rağmen, moser onun yanında aslan diyebilirim. Powertech alacağım zaman tekrar fikrinizi alırım. Her şey için teşekkürler
rica ederim hocam ne demek deneyimlerimizi paylaşmak için burdayız elimden geldiğince bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım her zaman lafı bile olmaz.
walh F/P açısından gayet iyi bir tercih güzel günlerde kullanın , 2 traşta bir hareketli bıçakları kendi içerisinden çıkan yağla hafif yağlayın kafi, boşta çalışırken ki sesi ile kesim esnasındaki ses arasında bariz bir fark olursa sağ taraftaki ayar vidasından minik minik kısma/sıkma yaparak bıçakları ayarlabilirsiniz.
moser konusuna gelince fonex kozmetikten aldıysanız ürün orjinal kendileri yetkili satıcısı ve servisi lakin maalesef eski moser malzeme kalitesi yok, yinede emsallarine göre hala çok iyi makine, hatta kovid zamanı fiyatları 1000 liralara çıktığı zaman kendi sitesinde 200 liraya düşünce forumda konusunu açmıştım bir sürü forumdaşımızı moser 14000 sahibi yaptık, bazı şeyleri unutuyoruz ama şimdi düşününce ne rezillikler yaşamışız ne fırsatçılar peydah olmuş çok daha iyi anlıyor insan 😐
https://forum.donanimhaber.com/orjinal-moser-1400-200-tl-fonex-kozmetik--143979320
-
Hocam biraz önce ilk saç ve sakal tıraşımı oldum. Wahl da tarak çeşidi çok fazla mosere göre. Moserin 2 tarağı var Wahl da ise 11 tarak var. Moserdekin tek tarakta birden çok numara vardı ayarlanabilir şekilde.Deneme yanılma yöntemiyle yanları ve üstü keseceğim tarakları buldum ve kolay bir şekilde saç tıraşımı oldum. Makine hafif değil,çok da sesli değil sesi normal ,kablo uzunluğu yeterli. Saçlarımı dün yıkamıştım hiç çekme yapmadı.moser de yeni yıkanmış saçlarımı keserken çekme oluyordu,belki bıçakları körelmişti onu bilmiyorum ama bu makine güzel bir şekilde kesti. Tarakları kaliteli duruyor,çok çeşitli numaraları var. Isınması normal geldi sonuçta sürekli dönen bir motor var.
0.5 cm uzunluğunda sakallarım vardı tarak kullanmadan en kısa aralıkta kestim ,çok kısalttı sakallarımı normalde moser bu kısalıkta kesemiyordu ,enseyi de tertemiz yaptı. Bıçakları çok keskin gırtlakta küçük bir kesik attı.
Moseri de yaklaşık 5 yıl kullandım gerçekten kaliteli bir makine. Tabi bu yeni olunca artıları fazla gibi
-
wahl sakal ve ense performansı yeterli geldiyse o zaman başka makine bakmanıza gerek yok, bende ne moser ne wahl nede powertecin büyük makinesi stediğim kısalıkta almıyor sakalları ve enseyi biraz daha sıfıra yakın kesim istediğim için t bıçak aldım o yüzden bu olası ihtiyaca göre tavsiye ediyorum genele, tekrar güzel günlerde kullanın hocam iyi akşamlar
Philips i9000 SkinIQ Islak & Kuru Tıraş Makinesi, 360° Hassas Başlıklar, Yapay Zeka Destekli, Seyahat Çantası ve Temizleme Ünitesi, X9002/30
9.937₺
Ürünün altındaki kuponu uygulayın
amazon
Philips i9000 SkinIQ Islak & Kuru Tıraş Makinesi, 360° Hassas Başlıklar, Yapay Zeka Destekli, Seyahat Çantası ve Temizleme Ünitesi, X9002/30https://www.amazon.com.tr/dp/B0DT71ZB58 -
Bu çok tavsiye edilen, Powertech firmasında hiç ahlak yok yalnız..girin bakın ,n11, Trendyol, Hepsiburada da onbinlerce satışı var, peynir ekmek gibi makina satıpta, kullanılmış traş makinesi yollamak nasıl bir edepsizliktir anlamadım 😡 verdiğim sipariş geldi ama kutunun içinde minicik sakallar var..şimdi bu nedir ,bir hijyen ürününü birileri alıp iade edecek, bizlerde aynı ürünü alıp kullanacağız yani..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 21 Mayıs 2025; 18:10:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xiaomi grooming kit kullanan var mı önerir misiniz ?
Beklentim sinek kaydı değil. 1 e yakın tıraş etmesi ve vücut tıraş başlığının olması.
Hocam onlar insan kılı olmayabilir. Hafızam beni yaniltmiyorsa, ürünü denemek için suni killarda deniyorlar diye hatırlıyorum. Ama yanilmistabolabilirim emin olamadim
Philips 5000 serisini düşünüyorum bende saç sakal sinek kaydı için.
-
Philips Oneblade QP1424/10, Migros'ta 699 TL olmuş. 1000 TL'ye 200 TL lik kupon kullanılabiliyor.
Oneblade kullananlar var mı? Çok modeli var, bu modeller arasında ne farklar var ki?
-
Babyliss MT727E 10 Başlıklı Carbon Titanium Yüz & Vücut Bakim Kiti
939₺
app.hb.biz
Babyliss MT727E 10 Başlıklı Carbon Titanium Yüz & Vücut Fiyatıhttps://app.hb.biz/ec1Hf7j1cL0d
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X