Bildirim
Hangi Telefonu Kullanıyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nokıa 3310
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
s10+
-
Peder muhasebeci
-
Cihat, gece çekimlerinde nasıl, iyi mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutlu.Dal.95 -- 7 Aralık 2022; 19:9:1 > -
Huawei Y7 2019
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 7 Aralık 2022; 19:9:51 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gayet yeterli, beklentinize bağlı birazda tabi.
-
note 20 ultra
-
quote:
Orijinalden alıntı: Zatı Muhterem
Bu mesaj silindi.Benim eski tel 20 gün önce redmi note 10s le değiştirdim bende 5 yıl kullandım onu ama artık pestili çıkmıştı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung Galaxy M51
Batarya 2 sene geçmesine rağmen güzek götürüyor. Zaten epey de bi bataryası var ama handikapı olarak hep kılıfla kullandım ama hem kılcal hem de normal çizik/lekeler var. Galiba o da malzemesiyle ilgiliymiş. Polikarbonat daha bu tip şeyler müsaitmiş falan filan. Ha birde bataryadan mütevellit telefon ağır ya biraz
S9
S21 fe
Tüm staj parami verdim aldim sonuna kadar hak ediyor daha simdi yeni guncelleme geldi bir daha
13 14 bine bundan iyi hicbir cihaz yok düşünen derhal alsin 25watta sarj cihazi alin 15 aldim ben yavas sarj ediyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 17 Mayıs 2025; 20:56:29 > -
Redmi note 9 pro
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi movistar73 -- 8 Aralık 2022; 0:48:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İphone 11
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Huawei mate 10 pro
quote:
Orijinalden alıntı: Litendria
Bu mesaj silindi.Nasıl aldın o telefonu yani ne iş yapıyon, ne kadar kazanıyon hocam? Normal kazanan ve normal harcama yapan bir insanın alacağı bir cihaz değil o. Ondan sordum.
Benzer içerikler
- uzman tv neden kapandı
- sigara cezası sorgulama
- göz ölçüm değerleri s c a ne demek
- kredi kartımdan internet üzerinden alışveriş yapılmış
- evde alçı nasıl çıkarılır
- discord açıldı
- elektrikli bebek arabası
- penis nakli
- deprem güvenlik bilgileri
- havadan su üreten cihaz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X