Merhabalar, Geçenlerde konu açmıştım. Binamın tam dibine Tip7 kabin yerleştirdiler. Bugün de ekipler geldi. Bağlantılarımızı aktardılar. (Reglet bağlantıları vs yapıldı.) Şu an sorgulama sistemlerinde eski santralim gözüküyor (9mbit - 1691 metre) ancak modem arayüzünde aşağıdaki değerler mevcut. Sizce kaç mbit alabilirim? Not: Ulaşılabilir hız, modem 10 yıllık (airties rt-206v4) adsl2 desteklediği için mi 27mbit gösteriyor? Çünkü kabine mesafem 1-2 metre kadar |
Tip7 Kabin Aktifleşti. Bu Değerlerle Kaç Mbit Alabilirim?
-
-
Adsl olduğu için o değeri gösteriyor. 100 mbps alabilirsiniz gibi geliyor adsl ile net bir şey söylenemez ama gözüken o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
16 mbit adsl alırsın vdsle geçmen lazım
adresini gir altyapı sorgulama yap kaç gözüktüğünü öğrenmek için
-
İlk mesajımda da yazdığım gibi altyapım hala eski saha dolabında gözüküyor 9mbit 1691 metre olarak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Altyapı sistemine yeni portunuzun yansıması biraz zaman alacaktır. Ama ADSLde 27mbit alan hat VDSLde 100 mbit kaldırır merak etmeyin.
-
hocam turktelekom gibir turknet bütün altyapı sorgularını denedin mi? bazern farklı sonuç veriyorlar
sizin ev olmazsa yan binayı vb sorgulayabilir misin?
-
-
var sizde de ama girilmemiş ttnet bir işi doğru yapamıyor yakında düzeltir port dolmadan geçmeni tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk70 -- 5 Kasım 2021; 0:7:31 > -
Bizim yazlıkdaki port değişeli 1,5 sene oldu hala yeni port bilgileri tanımlanmadı. Paket değişikliği bile yapamıyorum çünkü sistemde eski port tanımlı
-
Merhaba arkadaşlar. Geçiş işlemimi tamamladım. Portu kaptım.Ancak 69 metrede 83mbit hız tanımlamışlar. Bazı arkadaşlara şımarıklık olarak gelecek özür dilerim ancak neden 100 alamıyoruz tam anlamıyla anlamadım doğrusu...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hat değerlerinizi atabilir misiniz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
70 metreye kadar kabine yakın bütün dairelere maksimum 83mbit tanımlamışlar. Bana has bir durum değil yani.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X