Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİH EDECEKLER BURAYA!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
23
Favori
45.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: caglar_sss

misiniz eğitimi, şehri nasıl? tus başarısı, kadavra?

bosver kadavrayi anatomici olmak icin tip fakultesine gitmiyorsun heralde
    tus basarisi da tamamen sana bagli

Ben buna katılmıyorum.Maket üzerinden verilen eğitim o kadar yetersizki.Normal bir kalp ile maketteki kalp çok ama çok fark ediyor.
    TUS başarısıda 6.sınıfta ne kadar sıkıp sıkmadıklarına bağlı eğerki çok fazla nöbet yazarlarsa ders çalışacak zaman bulamazsınız.Hocasına bağlı genelde bu ama bazı üniversitelerin ciddi anlamda kötü ünü var internlük için.

Buyrun buda bu sene egeden mezun olan 6.sınıfların birincisinin konuşması

Evet egenin de birçok sorunu var.Bana kadar düzelmesini umuyorum.Bu gidişlede her senenin birincisi aynen böyle patlar gibi geliyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-589F5DCF4 -- 25 Temmuz 2012; 22:28:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

quote:

Ben buna katılmıyorum.Maket üzerinden verilen eğitim o kadar yetersizki.Normal bir kalp ile maketteki kalp çok ama çok fark ediyor.
    TUS başarısıda 6.sınıfta ne kadar sıkıp sıkmadıklarına bağlı eğerki çok fazla nöbet yazarlarsa ders çalışacak zaman bulamazsınız.Hocasına bağlı genelde bu ama bazı üniversitelerin ciddi anlamda kötü ünü var internlük için.

Evet egenin de birçok sorunu var.Bana kadar düzelmesini umuyorum.Bu gidişlede her senenin birincisi aynen böyle patlar gibi geliyor bana

ben 3 senelik doktorum
    ikinci dediginde haklisin ne kadar bos o kadar iyi

ilkvdediginde fikrim ayni

kadavra olsa ne olur olmasa ne olur anatomici mi olacaksin?
    hicbir degeri yok hele seneler sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• beyler Konya şehir olarak nasıldır, çok mu muhafazakar, baskı vs. konuştuğum bazı kişiler öyle dedi de?
  • quote:

quote:

quote:

ben 3 senelik doktorum
    ikinci dediginde haklisin ne kadar bos o kadar iyi

ilkvdediginde fikrim ayni

kadavra olsa ne olur olmasa ne olur anatomici mi olacaksin?
    hicbir degeri yok hele seneler sonra

Tabikide cerrahi bir bölüm seçilmezse gereksiz oluyor kadavrada.Cerrahi bir bölüm için olmazsa olmaz bence kadavra.Bu sene dolaşım sistemi gördük mesela teorik olarak çok kolay gibi geliyor o kadar arter ven kadavrada karışıyor ama.En azından karışıyodu

Ben şahsen cerrahi bir bölüm düşünmüyorum.Gereksiz yere zorluyorlar cidden en azından soruların yarısı maketlerden olsa ciddi anlamda kolaylaşacak işimiz.

• quote:

quote:

sadece egenin değil akdenzin değil bu söylenenler her fakültede var. sağlık politikaları, tus gerçeği, hocalar eğitim sistemini bu hale getirdiler.
    dediğiniz gibi galibe her sene ayrı ayrı fakültelerden bunları duyacağız. bu belkide yanlışları gösterme adına başlatılan bir hareket. umarım adresine ulaşırlar.

• Beyler Meram Tıp ile Kocaeli Tıp arasından hangisini önerirsiniz gerçekten ikisi arasında kaldım karar veremiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akcura

Beyler Meram Tıp ile Kocaeli Tıp arasından hangisini önerirsiniz gerçekten ikisi arasında kaldım karar veremiyorum.

kime sorsam konyadan olumsuz bişey duydum gel kayseri daha iyi kocaeli baya zor erciyes de zor ama ona göre kolay ben erciyes yazıp gitcam artık uğraşamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

Beyler Meram Tıp ile Kocaeli Tıp arasından hangisini önerirsiniz gerçekten ikisi arasında kaldım karar veremiyorum.

kime sorsam konyadan olumsuz bişey duydum gel kayseri daha iyi kocaeli baya zor erciyes de zor ama ona göre kolay ben erciyes yazıp gitcam artık uğraşamam

lan olum bi de erciyes soktun kafama ben sana napayım şimdi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nuly

quote:

lan olum bi de erciyes soktun kafama ben sana napayım şimdi

erciyeste okuyanlarla bi görüş derim .)

• Cerrahpaşa Türkçe ve Marmara İngilizce kıyaslayabilecek var mı? Bir de bir dersten kalınca tamamen sınıfta kalma olayı her yerde geçerli mi?
  • quote:

Ne olursan ol yine de Konya'ya gelme.
    Evine neresi yakınsa oraya git derim ayrıcana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holyjohn -- 26 Temmuz 2012; 10:48:27 >
  • ben maalesef lysye çalışmamamın verdiği sonucu çekiyorum 10200 sıralamam var mf3 te hatay yazmayı düşünüyorum Ege ile ilgili şöyle bir bilgiye sahibim (ege dişi bıraktım) hazırlık isteğe bağlı çünkü sanırım 2009 yada 2010 yılında edebiyat fakültesi öğrencilerinden biri gidip dava açıyor ya kardeşim ben edebiyat okuyorum ingilizce ile ne işim var niye zorla hazırlık okuyorum diye bunun sonucundada mahkeme adamı haklı buluyor ve zorunlu hazırlık kaldırılıyor tıp içinde geçerli olması lazım dişte biz istemedik geçtik hatta o sene bundan dolayı acayip yoğunluk oldu alttan hazırlık okuyup gelenlerle hazırlık okumamayı tercih edenler birleşti labaratuvar kapasitelerini aştı.şimdi bu durumu göz önüne alırsak eğer okuyacağınız bölüm ingilizce değilse zorunlu hazırlık olmaması gerekiyor dava açarsanız örnek gösterip kazanırsınız. Ha genede ben uğraşmam diyorsanız gönderin birini girsin sizin yerinize muafiyet sınavına kimlik kontrolü olmuyor genelde olsa bile o zamana kimlikler daha alınmamış olabiliyor yani biraz benzese size sorun olmaz hatta kontrol yoksa hic sorun olmaz zaten daha kimse kimseyi tanımıyor o yüzden çok rahat yapılabilecek bişey. Ha biz nerden bulacağızda adamı yerimize sınava sokacağız derseniz gidin dil fakültesine verin benzeyen birine 50 tl giriversin sizin yerinize 1 sene kaybetmekten iyidir

Not: dilci arkadaşınız yeni kazanmış biri olmalı çünkü muafiyet sınavını ingilizce bölümü öğretim görevlileri yapar daha önceden tanıdıkları adamı gördüklerinde olayı anlarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dusau -- 26 Temmuz 2012; 11:40:53 >

• cerrahpaşa ing e puanım yetiyor ama ingilizce tıp eğitimi konusunda kendime hiç güvenemiyorum. cerrahpaşa türkçeyi yazmam sizce doğru olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Yarın çapa ve cerrahpaşayı detaylı gezeceğim.Gözlemlerimi yazarım.

?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende mf 3 de 5773. oldum.
    Kocaeli, Yıldırım Beyazıt , Akdeniz den hangisi seçmeliyim kazanma olasılığım nedir?
    Ayrıca başka önerebilceğiniz güzel tıp fakülteleri var mı
  • Arkadaşlar Pamukkale Tıp hakkında bilgisi olan,Denizli'de öğrenci yaşamı bakımından bilgisi olan var mı?Ayrıca Pamukkale Tıp 7890 benim mf3 sıralamam 7892 gelir mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

?

İstanbula kapıldım unuttum konuyu pm atan arkadaslar oldu onlara cevap verdim buraya da kopyalayim

cp ing binasına gitiim çapa gitmedim cp den sonra da düşünmüyorum gitmeyi.Binası oldukca iyi.turkcesini bilemiyorum dokuluyor diyorlar.Turkiye farmokoloji baskaniyla konustum.Oranin da muduruymus.Komite sistemini anlatti mesela çapa 3 yilda 52 sınav yaparken bu sistemle 14 sınav oluyorsun.Sınavlar test ve tus formatında hazirlaniyormuş tus 1. si çıkarmış bu sene ..Ders işleyiş tarzından da bahsetti.Ornegin bir donem sadece kalp anlatiyor diger donem sadece solunum sistemi anlatiyor gibi.
    Intern dönemi rahatmış.Zaten sınıflara bakmaya çıktığımda tus çalışan internler vardı hep.

kısaca çapa pratisyen çıkarmaya yönelik, cp uzman.drtus diye bir site var orayi tavsiye ederim. ordan okudugum yorumlara gore 2 si de birbirine yakın egitim olarak hangisi kafana yatarsa pişman olmazsın.Ama çapanın kontenjanı daha fazla unutmayın.Kolay gelsin herkese.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K U N -- 27 Temmuz 2012; 16:42:05 >

• quote:

quote:

quote:

?

İstanbula kapıldım unuttum konuyu pm atan arkadaslar oldu onlara cevap verdim buraya da kopyalayim

cp ing binasına gitiim çapa gitmedim cp den sonra da düşünmüyorum gitmeyi.Binası oldukca iyi.turkcesini bilemiyorum dokuluyor diyorlar.Turkiye farmokoloji baskaniyla konustum.Oranin da muduruymus.Komite sistemini anlatti mesela çapa 3 yilda 52 sınav yaparken bu sistemle 14 sınav oluyorsun.Sınavlar test ve tus formatında hazirlaniyormuş tus 1. si çıkarmış bu sene ..Ders işleyiş tarzından da bahsetti.Ornegin bir donem sadece kalp anlatiyor diger donem sadece solunum sistemi anlatiyor gibi.
    Intern dönemi rahatmış.Zaten sınıflara bakmaya çıktığımda tus çalışan internler vardı hep.

kısaca çapa pratisyen çıkarmaya yönelik, cp uzman.drtus diye bir site var orayi tavsiye ederim. ordan okudugum yorumlara gore 2 si de birbirine yakın egitim olarak hangisi kafana yatarsa pişman olmazsın.Ama çapanın kontenjanı daha fazla unutmayın.Kolay gelsin herkese.

sıralamanız kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

quote:

quote:

quote:

?

sıralamanız kaç?

309

• ilk 6 yılı nerde okuduğunuza çok takılmayın.önemli olan uzmanlığını nerde yaptığındır.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.