Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİH EDECEKLER BURAYA!!! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
23
Favori
45.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bbalmkb14

Beyler ben 9600 oldum ama cerrahpaşa çapa gibi üniversiteleri istiyorum.ygs kötü olduğundan sıralamam düşük geldi.seneye mi hazırlansam yoksa bu sene adnan menderes tıpa gidip ordan cerrahpaşa çapaya marmaraya vb iyi üniversitelere geçiş mi yapsam bilemiyorum
    yardım ederseniz sevinirim

geçiş işleri falan çok karışık ne olacağı belli olmuyor benim kuzenim 81 ortalamayla 7-8 üniversite denedi sadece birine gidebildi o da başarı sırasına çok yakın bi üniversiteydi senin durumunda ise işler daha da zorlaşıyor hayal ettiğin yerlere gitmek istiyorsan bi daha hazırlanabilirsin 1 seneden bi şey olmaz sonuçta 6 yıl okucaksın üni de ama tıp olsun üni önemli değil dersen tutan yeri yaz bence
  • adsandman A kullanıcısına yanıt
    Yardımın için saol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adsandman

quote:

Beyler ben 9600 oldum ama cerrahpaşa çapa gibi üniversiteleri istiyorum.ygs kötü olduğundan sıralamam düşük geldi.seneye mi hazırlansam yoksa bu sene adnan menderes tıpa gidip ordan cerrahpaşa çapaya marmaraya vb iyi üniversitelere geçiş mi yapsam bilemiyorum

geçiş işleri falan çok karışık ne olacağı belli olmuyor benim kuzenim 81 ortalamayla 7-8 üniversite denedi sadece birine gidebildi o da başarı sırasına çok yakın bi üniversiteydi senin durumunda ise işler daha da zorlaşıyor hayal ettiğin yerlere gitmek istiyorsan bi daha hazırlanabilirsin 1 seneden bi şey olmaz sonuçta 6 yıl okucaksın üni de ama tıp olsun üni önemli değil dersen tutan yeri yaz bence

Geçiş belgelerini elden mi verdi tek tek gidip?

• forthem12 F kullanıcısına yanıt
    Araştır ama Cerrahpaşa derim neden dersen çapa ile cerrahpaşaya giden iki arkadaşım aynı evde kalıyor çapada ki ağlıyor cerrahpaşadaki gülüyor.. Çapa sıkı son senelerde tus a yönelik teori kasıyor Cerrahpaşa rahat pratiğe önem veriyor tus u sana bırakıyor.. Hangisi sana göre seç

• SADECE TIP TERCİHİ YAPTIM AYDIN MUĞLA BALIKESİR DENİZLİ ÇANAKKALE ISPARTA . SIRALAMA 12000. NE YAPMALIYIM NERELER GELEBİLİR KÜTAHYA RİZE FALAN DA YAZDIM. NEREYİ TERCİH ETMELİYİM. YATAY GEÇİŞ YAPMAK İSTYORUM İZMİRE. AZ DA OLSA İMKAN VAR MI ?
  • Ben edebiyat seçiyorum ama tıpçılar ne durumda görmek istedim sonuçta kendimi sizlere emanet edeceğim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Who

Tekirdağ'dan Samsun'a OMÜ tıp için değer mi? Lütfen yardım.

trakya tıp düşün derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: seroomany

Araştır ama Cerrahpaşa derim neden dersen çapa ile cerrahpaşaya giden iki arkadaşım aynı evde kalıyor çapada ki ağlıyor cerrahpaşadaki gülüyor.. Çapa sıkı son senelerde tus a yönelik teori kasıyor Cerrahpaşa rahat pratiğe önem veriyor tus u sana bırakıyor.. Hangisi sana göre seç

Çapadaki sistem öğrenci geri bildirimleriyle daha iyi hale geliyor her yıl. Çapa pratikte Türkiye'nin en iyisi olmasına rağmen teorikte zayıf kalıyordu. Ama yeni sistemde o işi çözdüler sadece eski kolay sisteme göre baya ağır oldu. Birkaç düzeltme ile bunu hafifletiyorlar şimdi. Düzeltmelerle birlikte bile Ctf'den 1-2 tık daha zor olduğu - olacağı kesin ama bunu bilerek gelin derim.

Ayrıca okul tus kasmaz, tus her zaman bize aittir. Cerrahpaşada 6. sınıfın rahat olduğunu söylüyorlar özellikle ing. bölümünün bu nedenle tus başarısı yüksek. Son yıllarda Ctf son sınıfı eskisi kadar kolay değil diyorlar onu da araştırın. Çapada son sınıf bazı okullara ( ankara-ege-hacettepe) göre kolay olmasına rağmen yine de zor diyorlar.

• beyler 10762 sırlamam var sizce 10700 ile kapamış yer kesin gelir mi veya %kaç gelir bi yorum lütfen ona göre altına bi yerler yazıcam
  • quote:

adnan mendereste 3.sınıfta hastaneye stajer olarak çıkmaya başlıyorsun bu nedenle pek müfredatı diğer okullarla uymuyor. bir de kontenjanları arttırdıkça ösym, her sene sınıf geçmek zorlaşıyor bu yıl birinci sınıflardan 70kişi bütünlemeye kaldı 30u da sınıfta kaldı 200 kişilik sınıfta. Tıp okumak her yerde zor bence bir seneni daha hazırlanma stresiyle geçireceğine adüye gelerek diğer okullardakinden 1sene önce stajerliğe başlayıp daha çok pratik imkanına sahip olabilirsin

• Lys sıralamam 3288
    Ailem Konya'da Meram tıpa evimiz 1 kilometre civarı.Babam emekli.Tıp okumak para gerektiriyormuş.
    Konya tıpı yazsam Ankara tıpla aralarında egıtım farkı olur mu?
    Diploma farkı olur mu? Bu konularda bana yardımcı olur musunuz?
  • Mf3 8946, celal bayar düşünüyorum bakalım hayırlısı
  • Caylak42 C kullanıcısına yanıt
    bence eğitimi çok karşılaştırma sonuçta iş sende bitiyor her şey senin çalışmana bağlı
  • ben de taze 3.geçtim. Tıp fakültesine gelecek olan arkadaşlar beklentisini düşürsün öncelikle. Her sene kontenjanlar artıyor eğitim kalitesi de düşüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caylak42

Lys sıralamam 3288
    Ailem Konya'da Meram tıpa evimiz 1 kilometre civarı.Babam emekli.Tıp okumak para gerektiriyormuş.
    Konya tıpı yazsam Ankara tıpla aralarında egıtım farkı olur mu?
    Diploma farkı olur mu? Bu konularda bana yardımcı olur musunuz?

Tıp evet para gerektiriyor ancak çok fazla değil, tabi sizin maddi durumunuzu bilmiyorum. Ancak burs bulma imkanın da olduğunu düşünürsek çok sıkıntı olmayabilir.
    Ha tabi Konya yazarsan evet diploma farkı olacaktır ancak Konya'da derece yaparsan(ki lys sıralaman iyi olduğuna göre yaparsın) diploma farkı çok olmaz.
    Ayrıca ev kesinlikle yurda göre daha rahattır, bence 6 seneni ufak bir diploma farkı için berbat etme, Konya yaz.
  • 11400 sıralamayla manisa aydın gaziantep muğla (alaattin keykubatı nereye yazacağımı bilmiyorum ama yazacağım) bunları yazmayı düşünüyorum bunlardan biri gelirmi
  • Mf3 5760 sıralama ve ondokuzmayıs tıp , eskişehir osman gazi tıp ,ankara yıldırım beyazıd tıp ,arasında sizce hangisi daha mantıklı tercih yapmalıyım.evimiz amasya da ve kız öğrenci için gerçekçi ve objektif yorumlar bekliyorum.lütfen bana yardımcı olursanız sevinirim.sizlerden okulların tüm artısı ve eksisiyle yardımlarınızı bekliyorum.tercih süresi az kaldı .şimdiden teşekkürler....

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.