Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİH EDECEKLER BURAYA!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
417
Cevap
23
Favori
45.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mf3'te 9456.yım. Dumlupınar düşünüyorum, benim gibi düşünenler var mı? Okuyanlardan bilgilendirmek isteyenler? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blown away -- 20 Temmuz 2012; 17:50:27 >

• Merhaba ben mf-3'te 3071. oldum, Ege tıp düşünüyorum.
    Ama şu sonuçlarda hata olduğu meselesi canımı sıkıyor. Umarım bi halt çıkmaz.
  • Mf-3 699.yum. Çapa/Hacettepe/Cerrahpaşa üçlüsü arasında kaldım, araştıracağım bakalım birisini seçeceğim kesin. Sıralamalarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü sorular gerçekten zordu. Geçen yıla göre yaklaşık 1500 fazla kelime vardı ygs-türkçe'de. Matematikte ve geometride hiç karşılaşmadığım soru tipleri vardı. Özellikle geometride... Ayrıca biyolojide de yine sadece bilginin yetmediği sorular vardı. Bence kafaya takacak bir şey yok; çünkü hata yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forthem12

Mf-3 699.yum. Çapa/Hacettepe/Cerrahpaşa üçlüsü arasında kaldım, araştıracağım bakalım birisini seçeceğim kesin. Sıralamalarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü sorular gerçekten zordu. Geçen yıla göre yaklaşık 1500 fazla kelime vardı ygs-türkçe'de. Matematikte ve geometride hiç karşılaşmadığım soru tipleri vardı. Özellikle geometride... Ayrıca biyolojide de yine sadece bilginin yetmediği sorular vardı. Bence kafaya takacak bir şey yok; çünkü hata yok.

Hocam Çapa'yı öneririm. Tabi nerde yaşıyosun bilmiyorum.
  • mf3 7800.yüm. inşallah burak kılanç bir aksilik çıkartmaz da sıralamamız gerilemez
  • mf3 2694 ege tıp tutar herhalde?
  • mf3 6444 ortada kaldım kararsızım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TRAKYA TIP YAZACAKLAR BURAYA
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 8400

Namık Kemal tıp (istanbula yakın diye) ya da istanbul diş düşünüyorum. 13 gün çok zorlu geçecek benim için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black4blue

quote:

Mf-3 699.yum. Çapa/Hacettepe/Cerrahpaşa üçlüsü arasında kaldım, araştıracağım bakalım birisini seçeceğim kesin. Sıralamalarda bir sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü sorular gerçekten zordu. Geçen yıla göre yaklaşık 1500 fazla kelime vardı ygs-türkçe'de. Matematikte ve geometride hiç karşılaşmadığım soru tipleri vardı. Özellikle geometride... Ayrıca biyolojide de yine sadece bilginin yetmediği sorular vardı. Bence kafaya takacak bir şey yok; çünkü hata yok.

Hocam Çapa'yı öneririm. Tabi nerde yaşıyosun bilmiyorum.

Bursa'da yaşıyorum. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Harmonical

Burada toplanalım arkadaşlar.
    Mf3'te 9456.yım. Dumlupınar düşünüyorum, benim gibi düşünenler var mı? Okuyanlardan bilgilendirmek isteyenler? Yardımcı olursanız sevinirim.

Okuyan arkadasimdan bilgi almisligim var. Henuz mezunu yok oranin, sehir cok kucuk, cok sikilicaksin. Ama ders zorlugu olarak diger universitelere gore daha kolay, asiri zorlamiyorlar. Tus icin destek cikacagini soyluyormus tip fakultesi bolumu. Ayrica cok kisi olmadigi icin hocalarla icli disli olabiliyormussun, tip icin cok iyi bir avantaj.

Fakat ciddi ekipman eksiklikleri var. Kadavra bile yok henuz. Hersey teorik.
  • Mf3 8500 tutarsa samsun 19 Mayıs'ı tutmazsa da Bolu ya da Trabzon neresi nasipteyse artık :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mf-3 2120 cerrahpaşa-ankara-gazi(ing) üçlüsü arasında kararsızım. önerilere açığım.
  • İzmir Katip Çelebi hakkında ne düşünüyorsunuz? Yeni olması bi dezavantaj mıdır akademik kadro bakımından?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanth07

quote:

Orijinalden alıntı: Harmonical

Burada toplanalım arkadaşlar.

Okuyan arkadasimdan bilgi almisligim var. Henuz mezunu yok oranin, sehir cok kucuk, cok sikilicaksin. Ama ders zorlugu olarak diger universitelere gore daha kolay, asiri zorlamiyorlar. Tus icin destek cikacagini soyluyormus tip fakultesi bolumu. Ayrica cok kisi olmadigi icin hocalarla icli disli olabiliyormussun, tip icin cok iyi bir avantaj.

Fakat ciddi ekipman eksiklikleri var. Kadavra bile yok henuz. Hersey teorik.

:( bu sene ekipmanların tamamlanma ihtimali yok, değil mi?

• 4700 civarı bir sıralamaya yıldırım Beyazıt gelir mi arkadasım icin soruyorum ya da Osmangazi olur mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

8400

Namık Kemal tıp (istanbula yakın diye) ya da istanbul diş düşünüyorum. 13 gün çok zorlu geçecek benim için

sıralamamız aynı sayılır ben de hacettepe diş düşünüyorum umarım hayırlısı olur bizler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: lmrv

quote:

Orijinalden alıntı: Emmesen

8400

sıralamamız aynı sayılır ben de hacettepe diş düşünüyorum umarım hayırlısı olur bizler için

Ben başarılar dilerim şimdiden hayırlı olsun o zaman senin diş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mfatanur

mf-3 2120 cerrahpaşa-ankara-gazi(ing) üçlüsü arasında kararsızım. önerilere açığım.

gazi ingilizce iyi değil hocamız diyordu siz Türkçe olarak daha iyi eğitim alıyonuz diye
  • quote:

ben Cerrahpaşa tr. yazıcam sende yazarsan aynı grupta olma ihtimalimiz çok yüksek :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emma morley

4700 civarı bir sıralamaya yıldırım Beyazıt gelir mi arkadasım icin soruyorum ya da Osmangazi olur mu

?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.