Şimdi Ara

TIP FAKÜLTESİ TERCİH EDECEKLER BURAYA!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
417
Cevap
23
Favori
45.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Clerel

quote:

Orijinalden alıntı: holyjohn

quote:

Orijinalden alıntı: A Beatiful Mind

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sister of kiromiro

arkadaşlar benim sıralamam da 5720 akdeniz veya kocaeli şansım nedir sizce? ikisini de çok istiyorum gelir mi ki acaba? cevap verin artık yaa :(

Akdeniz imkansız. Kocaeli hakkında bilgim yok.

Akdeniz nasıl imkansız olabilir ki.geçen yıl 5600 le kapatan bir yer kontenjan artışına bakacak olursak grme şamsı var tabi Akdeniz bu yıl adını fazlaca duyruduğu için popülaritesi artacaktır ama imkansız diyemezsin.

Adam herkesin kendi fikrini sormuş. Bu da benim fikrim. Kimse gelip de bana "diyemezsin" de diyemez.

quote:

Orijinalden alıntı: cartilage

3 büyük il dışındaki en iyi yer Akdeniz ve Uludağ.. bunlardan sonra da Çukurova gelir.. Bunlardan sonraki yerleri bence çok kafanıza takmayın hepsinin 3 aşağı 5 yukarı aynı olduğunu insan içine girince zaten anlıyor.. size yakın olanı tercih edin derim ben..

Çukurova'nın eğitimine çok zor diyorlar. Onun yerine Akdeniz yazardım. Ancak Akdeniz'in de internlüğü çok zormuş.

bütün sorduğum akdeniz mezunları akdenizi övüyor heralde sistemi düzelttiler 2300.yüm antalyada oturuyorum akdeniz tıpı düşünüyorum eğer eğitim kalitesi böyleyse durum vahim

Alıntıları Göster
    Arkadaşlaar mf3 2699 marmara olur mu ne diyosunuz ?? FİKRİ OLAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_efl -- 25 Temmuz 2012; 14:07:22 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Clerel

bütün sorduğum akdeniz mezunları akdenizi övüyor heralde sistemi düzelttiler 2300.yüm antalyada oturuyorum akdeniz tıpı düşünüyorum eğer eğitim kalitesi böyleyse durum vahim

Ben de Antalyalıyım. Adem Tolunay 2010 mezunuyum. 2010'da okul puanımın düşüklüğünden 4205'ten düşüp 5210. olarak Akdeniz'i kaçırdım. O sene 5100 gibi bişeyle kapatmıştı. Geçen sene bu sırayla Akdeniz'deymişim ya neyse. Arkadaşlarım var 3'e geçen. Eğitim gayet güzel, sınıf geçmek kolay değil. Sadece hala internlüğün çok sıkıntılı olduğu konusunda hemfikir herkes. Yaz, evinde oku. En iyisi.

sorma bende aldemir atilla konuk anadolu lisesi mezunuyum okulda 67.yim(baya yattım) 1200. oldum oöbp sayesinde 2300 e yükseldim.Ben ya akdeniz ya ankara diyorum ama her türlü evde okumak gurbete gitmekten iyidir gibi geliyor yeni bir düzen kurana kadar 1 yıl zaten havada geçecek gibi hem antalyadan güzel şehirmi var diyorum bir yandanda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clerel -- 25 Temmuz 2012; 15:11:47 >

• quote:

arkadaşlar benim sıralamam da 5720 akdeniz veya kocaeli şansım nedir sizce? ikisini de çok istiyorum gelir mi ki acaba? cevap verin artık yaa :(

antalya zor... kocaeliye girersin bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XSoldier000

Ege 3000'e kadar gelir büyük olasılıkla bir sürpriz olmazsa.Yalnız Ege yazacakları uyarayım.Ege'deki bir önceki dekan ciddi anlamda zorlaştırdı egeyi.Bu dekan egenin sıralamada hakkettiği yerde olmadığını söyleyip dururdu.

Ben şuan 1.sınıftan 2.sınıfa geçmeye çalışıyorum.Bu sıcakta İzmir'de bütlere giriyorum.Uygulamalarda geçme notunu 60 yaptı bu dekan eskiden 50ydi.Bu sabah anatomi bütlerine girdim.1.sınıf olduğumuzdan çok kastırmadılar ama.Şuna eminimki uygulamalarda egedeki kadar zorlayan yoktur.Sınavda 50 soru vardı bunların sadece 5-10 tanesi maket geri kalanı kadavra üstündeydi.Kadavra görmeye aralık ayında başladık.Sene sonuna kadarda gördük.Bu sene işlediğimiz sistemler Sindirim,solunum,boşaltım,dolaşım(acayip zor o kdar çok arter ve ven varki) az birazda kemik gösterdiler.Hacettepe koca sene Hücre işledi sadece ne işlediler bilmiyorum cidden.H.tepedeki arkadaşlarım 1.sınıfı rahat geçtik diyolar hepsi.

Fakülte genel olarak zor.Evre-blok sistemi adında bir entegre sistem uyguluyor ege.Tıp eğitimi evrelere evrelerde bloklara bölünmüş durumda.Her blokta genelde 3-4 hafta arayla yazılı(boşluk doldurma,eşleştirme,klasik soru) BAS(blok ara sınavı) yapılıyor.Blokların son haftasında uygulama sınavları ve BYS(blok yazılı sınavı,100 soru 5 seçenek) yapılıyor.Her uygulamadan önce demonstrasyon yapılıyor.

Ben tercihimden memnunum yine olsa yine ege yazarım.Her sene 3 kere gelişim sınavı yapılıyor.180 soru bütün sınıfların konuları var bence TUS için çok yararlı bir sınav.

Yurt olarak bakarsak eğerki ilk 2000de değilseniz biraz zor ilkinde Öğrenci Köyüne yerleşmeniz.Genelde 1-2 ay içinde arıyorlar ama yerleşebilirsin diye.Tek kişilik ve çift kişilik odalar mevcut.Tek 600,çift 350tl aylık.Tıp Amfilerine 5dk uzaklıkta yürüyerek.Bisikletle 2ye düşüyomuş öyle diyo arkadaşlar Öğrenci Köyü epey büyük.İçinde kendi marketi var (22:00'a kadar açık) sosyal tesisleri var (blokların önüne kadar yemek getiriyorlar.Yemek derken genelde pizza,ızgara türü şeyler,diğer türlü normal yemekleri gidip yemeniz gerekiyor sanırım).Erkek Blokları ağaç,kız bloklarına çiçek isimleri vermişler.Odanıza kadar damanaca getiriyorlar.Tuvalet ve duş oda içinde.erkekler ve kızlar için ayrı ayrı birer tane çamaşırhane var.Jeton 1.5tl kendi deterjanınızı getiriyorsunuz.

İnternet 5mbit pek kesilmiyor.Öğrenci Köyü dışında KYK yurdu var ordada kalabilirsiniz.O da olmazsa bir sürü özel yurt var.

İzmir'i anlatmaya gerek yok zaten

Tercihimden kesinlikle pişman değilim.Tıp zor olacak onu biliyordumda.Bu kadar beklememiştim şahsen

Kismetse seneye Ege yazicam. Bilgiler icin tesekkurler

Yalniz daha ilk seneden durumlar boyleyse is yas zorluk konusu beni cidden dusunduruyor. Seneye 2. Seneyle ilgili deneyimlerinizi de yazarsaniz sevinirim tercih doneminde ihtiyacim olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şöyle diyim toplam 371 kişi 1.sınıflar bunlardan 221 kişinin en azından 1 bütünlemesi var
  • İzmir uni bu sene yeni açılmış gelme ihtimali nedir siralamam 18988

• balıkesir tıp ve çanakkale tıp hakknında bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Yarın çapa ve cerrahpaşayı detaylı gezeceğim.Gözlemlerimi yazarım.

takipteyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

İzmir uni bu sene yeni açılmış gelme ihtimali nedir siralamam 18988

Kardeş 19binsin ya.

• Beyler yukarıdaki videoyu izledim de ameliyat asistanı olmak o kadar kolay mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: St.MerciLess

İzmir uni bu sene yeni açılmış gelme ihtimali nedir siralamam 18988

Kardeş 19binsin ya.

Ben zaten gelmesini istemiyorum babam istiyor diye yazicam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kunkka

quote:

quote:

quote:

Akdeniz nasıl imkansız olabilir ki.geçen yıl 5600 le kapatan bir yer kontenjan artışına bakacak olursak grme şamsı var tabi Akdeniz bu yıl adını fazlaca duyruduğu için popülaritesi artacaktır ama imkansız diyemezsin.

Nakil yapılan adam ölmedi mi orda

"nakil yapılan adam ölmedi mi orda" diyip gülen surat eklemek de noluyor! ölen insan üzerinden mi dalga geçiyorsun yani.
    herhangi bir organ nakli hastasında olabilecek bi komplikasyonla immün yetmezlikten vefat etti Atilla Kavdır.
    ha eğer güldüğün Akdeniz üniversitesiyse Hacettepede de Şevket Çavdır vefat etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: janericc

quote:

Orijinalden alıntı: Kunkka

quote:

quote:

quote:

Nakil yapılan adam ölmedi mi orda

"nakil yapılan adam ölmedi mi orda" diyip gülen surat eklemek de noluyor! ölen insan üzerinden mi dalga geçiyorsun yani.
    herhangi bir organ nakli hastasında olabilecek bi komplikasyonla immün yetmezlikten vefat etti Atilla Kavdır.
    ha eğer güldüğün Akdeniz üniversitesiyse Hacettepede de Şevket Çavdır vefat etti.

Güldüğüm, akdeniz üniversitesinin taban sıralamasının yaptıkları nakil yüzünden aşırı yükseleceğini iddaa eden kişilerdir dostum.

• Pamukkale Tıp düşünüyorum bende sıralamam 7592 , Denizlide yaşam ve PDÖ hakkında bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coyika

Arkadaslar mf3 sıralamam 7500 tıplardan celal bayar veya adnan menderes yazabilirim diyorum. izmir katip celebi yazsam tutma ihtimali var mı sizce? İzmir veya istanbulda okumak istiyorum cunku, izmirde yasiyorum zaten. Bir de bogazici mbg var. mbg ve tıp benim severek okuyacagim bolumler, ikisine de emek vermek gerekecek sizce hangisine daha cok deger? İleride karsılıgını alabilirim? Celal bayar dusunen, egitimini tus basarisini bilen var mi? Yazarsam muhtemelen celal bayar tutacak. Pamukkale tıp daha dusuk ama daha iyi orasi diyorlar. Siz ne dersiniz?

Aynen benımde sıralamam aynı ve boğaziçi mbg ile tıp arasında kaldım şu an kafama pamukkale tıp yatıyo ama çok kararsızım :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozlemedl

Pamukkale Tıp düşünüyorum bende sıralamam 7592 , Denizlide yaşam ve PDÖ hakkında bilgisi olan var mı ?

pamukkale zormus gecme notu 70 pdö var bıldıklerım bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozlemedl

Pamukkale Tıp düşünüyorum bende sıralamam 7592 , Denizlide yaşam ve PDÖ hakkında bilgisi olan var mı ?

Zor olduğunu, PDÖ'nün de ayrı zorladığını söyleyen intern bir tanıdığım var. Internlük çok zor geçmiyormuş yalnız.

• benim mf-3 sıralamam 4227 dokuz eylül geçen yıl 4000le kapatmış , bu yıl kontenjan artışına da bağlı olarak dokuz eylül olur mu?Teşekkürler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adam herkesin kendi fikrini sormuş. Bu da benim fikrim. Kimse gelip de bana "diyemezsin" de diyemez.

quote:

3 büyük il dışındaki en iyi yer Akdeniz ve Uludağ.. bunlardan sonra da Çukurova gelir.. Bunlardan sonraki yerleri bence çok kafanıza takmayın hepsinin 3 aşağı 5 yukarı aynı olduğunu insan içine girince zaten anlıyor.. size yakın olanı tercih edin derim ben..

Çukurova'nın eğitimine çok zor diyorlar. Onun yerine Akdeniz yazardım. Ancak Akdeniz'in de internlüğü çok zormuş.

bugün dersanedeki rehberlikçiyle görüştüm büyük ihtimal akdeniz gelir dedi bilmiyorum umarım gelir ama imkansız olduğunu düşünmüyorum.peki kocaeliyi mi öne yazmalıyım akdenizi mi sizce kocaeli 5560 akdeniz 5570le kapatmış ama akdeniz yükselicek diyolar kafam karıştı hangisini öne yazıyım? bir de selçuklu tıpı tanıyanınız bileniniz varsa biraz bahseder misiniz eğitimi, şehri nasıl? tus başarısı, kadavra?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bugün dersanedeki rehberlikçiyle görüştüm büyük ihtimal akdeniz gelir dedi bilmiyorum umarım gelir ama imkansız olduğunu düşünmüyorum.peki kocaeliyi mi öne yazmalıyım akdenizi mi sizce kocaeli 5560 akdeniz 5570le kapatmış ama akdeniz yükselicek diyolar kafam karıştı hangisini öne yazıyım? bir de selçuklu tıpı tanıyanınız bileniniz varsa biraz bahseder misiniz eğitimi, şehri nasıl? tus başarısı, kadavra?

bosver kadavrayi anatomici olmak icin tip fakultesine gitmiyorsun heralde
    tus basarisi da tamamen sana bagli

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.