< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
tıp fakülteleri genel-gazi tıp soru cevap

-
-
Hocam 1 ay sonra tercih dönemi daha çok kişinin ilgisini çekecektir konu hit almazsa o zaman açın bence iyi geceler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
doğrudur hocam haklısınız :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ege ankara arasından hangisini yazardın hocam tahmini 3k civarı gelicek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ege yazarım rahat rahat okurum.
şehir olarak ankara>izmir benim gözümde ama. kişiden kişiye değişir. direkt şehir seçmen gereken bir tercih bence bu. iki fakülteye de tercih zamanı git. ankara tıpın yeri kötü ama bilgin olsun, sıhhiyede kalıyor. ben ege yazardım
hocam dönem 2 bitti nasipse 3 oluyorum. ne tavsiye edersin
-
ne konuda ne tavsiye hocam
çıkın gezin eğlenin. başka tavsiyem yok, hangi okuldasın bilmiyorum ama 4 olunca zaten zorlanacaksın büyük ihtimalle. takılmana bak
up
gazi tıp çok zormus diyolar hocam
-
1-2 bilemicem online geçtim ama 1 kolaydı, 3 orta, 4 zor 5 orta
Hocam marmara tıp mı gazi tıp mı
hocam ankara tıp tam ankaranın merkezinde sıhhiye dediğimiz yer kızılaya yürüyerek 2-3 dakika vasıtayla da 10-15 saniye sürüyor
ve her yere ulaşımı yakın
hızlı trene 3-4 dakika mesafede
tüm metro hatları ankara tıpın oradan geçiyor
valilik desen 1 dakiak mesefade
solda ankara tıp sağda ise hacettepe tıp arada 10 metre yok
-
hocam kızılay’a yakın olması pek anlam ifade etmiyor bence ya. biliyorum hütf aütf yan yana ama yine de konum olarak ege derim ben bu soruya
ama zorluk anlamında ankara tıpta zorlaştırıldı eski dekan gitti(eskiden baya kolaydı bizim zamanda
) hatta stajlardaki 50 bandı çoğu öğrencinin kalmasına neden oldu dahiliyede 200den fazla büte kalan var 300 kişiden
@damakcatlatan hocam zorluk konusunda yorumunuz varsa 1. sınıf hakkında
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 19 Haziran 2023; 22:13:41 > -
-
Ben de gazideyim hocam aynı okuldan birini daha forumda görmek sevindirdi <3 Gerçi siz intörn olacakmışsınız ben dönem 1'im henüz
-
ne yapacağına bağlı
kafayı kırdım usmle çalışıcam yurtdışı falan kesin diyorsan marmara yaz. devletler arasında bildiğim kadarıyla sadece ingilizce eğitim veren tek yer ve hoca kadrosu kalitelidir.
ben gazide okuduğum için objektif yorum yapamam pek bu konuda ama okulumdan genel olarak memnunum.
tercih zamanı marmara’ya gitmiştim. konumu hoşuma gitmedi bir de o sene hastanesi ve fakültesi ayrı yerlerdeydi falan biraz sıkıntıları vardı. sonrasında covid döneminde fakülte yanındaki hastaneyi açtılar sanırım emin değilim.
ben tekrar tercih yapsam gazi tıpı seçerim. bu puan bandında deü gazi marmara arasında kalınır genelde. ben ankara’ya yakın oturduğum, bazı aile üyelerim falan burada olduğu ve gazinin konumu, hoca sayısı, akademik kalitesini görüp seçmiştim.
2-3 gün önce üniversitelerarası belli parametrelere göre yapılan bir sıralama okudum. tübitak proje sayısı, hoca sayısı, atıf puanı vs yapılmış tıp fakülteleri arasında. sıralama koç hütf ankara gazi şeklindeydi yanlış anımsamıyorsam. istanbul tıpları geriden geliyordu biraz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
dahiliye bütünlemem ve kd stajım duruyor daha. bakalım en az 1 senemiz var intörnlüğe, d1 keyiflidir şu an onlinesın ama d2 d3’te kulüplere gir takıl gazide başka türlü iyi ortam kurulmuyor
Sağolun hocam ben de ankara faktöründen dolayı gaziye daha yakınım. İnş ek puanla hacettepe vs de gelebilir
üniversite hayatımda pek çok tıp fakültesi gördüm kulüp faaliyetleri vs gereğince ve kars’tan edirne’ye kadar okuyan pek çok arkadaşım var. en başından beri ankara’da bir tıp yazdığım için hiç pişman olmadım. bence keyifli bir şehir, kafana esti 4 saatte yht ile istanbul’a gidersin 2-3 saate karadeniz kıyısındasın . 7-8 saate otobüsle izmir’desin, param yok diyorsan izmir mavi trene atlar biraz uzun olsa da gidersin. ankara sana hem sakinlik hem de istediğinde eğlence ortamını çok güzel sunar bence. umuyorum gönlünce olur her şey
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

hocam bu romantik resimler her yerde çekilir. sıhhiye metrosu, otobüs durakları ulustan duraklarından sonra gördüğüm en iğrenç yerlerdi. tam bir curcuna. neyse, bu öznel br konu. |
ulan 27 yıldır ankarada yaşıyorum sıhhiye'yi öven bir seni gördüm. fanboyluğun da ötesinde. |
Benzer içerikler
- nesibe aydın fiyat 2025
- tus dershane fiyatları
- eyüp b nereden mezun
- iki noktadan sonra tırnak işareti gelir mi
- beyin cerrahı maaşı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X