Şimdi Ara

Acıbadem Üniversitesi Tıp Fakültesi Soru-Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 5 yıldır aktif kullanırım tyt/ayt forumunu bizim de güzel bir katkımız olsun. 2020 tayfadandım bilenler bilir MSÜ de 18, Sayısalda 194. olmuştum ve acıbadem tıp'ı yazdım, dönem 3'üm. Forumda sürekli belli üni-bölümler tartışılıyor ve acu hkk hiç düzgün bir konu yok 5 yıldır. Müsait vaktimde geniş bir yazı yazmak istiyorum okul adına ancak öncelikle sorularınızı alabilirim tıp hedefleyen arkadaşlar için özellikle faydası olacağına inanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tctantr -- 25 Haziran 2023; 3:34:12 >

• tercih dönemi up'ı

• Merhaba, yksde 312. Oldum ve acibademi dusunuyorum ancak geçen sene 202 sıralama ile kapattı tam burslusu dolayisiyla tam burslusuna yerlesememe ihtimalim var Ama dikkatimi çeken bir şey yüzde 50 burslularina da yerlesen ilk 500 ogrencilerinin olması bunun ne gibi bir mantığı var universiteyle yüzde 100 burslusuna yerlesemesen bile bir anlasma durumu olabiliyor mu ? Çünkü 17.000 sıralama ile de girebilecegi programa ilk 500deki öğrencinin girme sebebi böyle anlasmalarin olabiliyor olması olabilir mi (ek kontenjan gibi bir nevi tam bursluya) yanıtlarsaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.