Şimdi Ara

Trakya Tıp Soru Cevap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trakya tıp 2.sınıfa geçtim tercih döneminde yardım etmek isterim sorularınızı sorabilirsiniz
    Geçen sene 11k ile yazdım 14k ile kapatması aklınızı karıştırmasın bence 10-15k arası yazılabilecek en iyi tıp fakültesi (Kontenjanı bu sene azalacağı için yükselebilirmiş)
    Hem akreditesi var hem de diplomamızda avrupa yeterlilik çerçevesi ibaresi olacak ayrıca fakültemiz cerrahpaşadan ayrılma olup 1982 de kurulmuştur prof sayısı olarak da çok fazla sayıya sahiptir.Fiziki olanaklarımız çok yenidir araştırabilirsiniz.

Fakülte tanıtım dh:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=118963793

Fakülte tanıtım:https://youtu.be/jQZsuqk1wDs

Konu bu linkte güncel:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=153372865

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thorman -- 25 Temmuz 2022; 10:12:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hep iyi anıldığını duydum up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 343code kullanıcısına yanıt
    Evet gayet memnunum aldığım eğitimden derslerden kurul sisteminden vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thorman -- 18 Temmuz 2022; 21:2:13 >
  • Up.

• Up
  • +
  • Hocalar derse Nabıyonuz Beya Kızanlar diyip mi başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul hukuk soru-cevap
    5 yıl önce açıldı
    odtü soru cevap
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • slytherinlisayısal kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yaşanmadı

• Zorluğu nasıl?

• trsup2 T kullanıcısına yanıt
    O sıralamalarda yazılabilinecek en rahat geçmesi olan tıp fakültesi diyebilirim çünkü pamukkale samsun erciyes mersin selçuk tıpı geçen yıl araştırdığımda baya zorladıklarını gördüm.Çıkmış soru oranı gayet geçmek için yeterli minimum düzeyde çalışsanız bile geçersiniz

• Güncel

• bir edirneli olarak soyleyebilirim ki buyuk sehirlerden gelecekseniz gelmeyin
    trakyanin saglik bolumlerinin cok iyi oldugunu duydum ama sehir ve kampus olarak vasat diyebilirim, hem sehir ufacik ve yapacak hicbir sey yok hem de her sey ama her sey gereksiz pahali, buyuk sehirlerle yarisacak seviyede
    kampus hakkinda konusmama gerek bile yok gorsellerde aratirsaniz ne kadar berbat oldugunu goreceksiniz
    bunlar sizin icin dert degilse okuyun derim tip icin trakya iyi diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doldurirfoiçek -- 18 Temmuz 2022; 13:36:36 >
  • doldurirfoiçek kullanıcısına yanıt
    Evet kampüsümüz o kadar iyi değil fakat sakinlik arayanlar ve eğitime önem verenler için gayet tavsiye ederim.Özellikle olanaklarımız ve binamız lablarımız amfileriniz yepyeni.Ben de büyükşehirden geldim fakat edirne küçük olsa da modern ve sakin bir şehir o kadar sıkıntı çekmedim.

• Thorman kullanıcısına yanıt

hocam evet egitim binalari cok guzel gercekten 2 senedir sinava tü'de giriyorum amfiler ve normal derslik binalari guzel gercekten ama ben genel olarak kampus yapisindan bahsediyorum, her sey darma daginik ve beton yigini sanki oturmak isteseniz cok kisitli yer var ve binalarin konumu cok sacma, 2 yasimdan beri edirnede yasiyorum gercekten illallah ettim bu sehirden. sosyal aktivite desen max birkac kafeye gidersin orada da zaten butun edirne toplanmis oluyor eski sevgili mi dersin kavgali oldugun eleman mi dersin ne ararsan var, ek olarak asiri pahali bir yer evet sakin ve huzurlu orasi dogru ama insan biraz da eglenmek istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doldurirfoiçek -- 18 Temmuz 2022; 13:44:51 >
  • Up

• doldurirfoiçek kullanıcısına yanıt
    Birileri trakya tıp istiyor

Şaka.

• Geçmesi kolay diye en iyi demen komik.

Pamukkale tıp fakültesi tusta epey üst basamaklarda yer alan bir okul ve trakyadan iyi

• Geçmesi kolay derken kasılması gereksiz şeyleri kasmıyor demek istedim yeterli olan şeyleri veriyorlar tabiki çok fazla yüksek alan yok.Ayrıca tus başarısı tamamen kişisel.Pamukkalede pdö uygulanıyor ve bu sistem birçok insana uygun olmayabilir açıkçası bu yüzden tercih etmedim.
    Fakültenin eğitim kalitesi olanakları prof sayısı fiziksel imkanlarını araştırırsanız neden memnun olduğumu anlarsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thorman -- 18 Temmuz 2022; 20:57:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thorman

Geçmesi kolay derken kasılması gereksiz şeyleri kasmıyor demek istedim yeterli olan şeyleri veriyorlar tabiki çok fazla yüksek alan yok.Ayrıca tus başarısı tamamen kişisel.Pamukkalede pdö uygulanıyor ve bu sistem birçok insana uygun olmayabilir açıkçası bu yüzden tercih etmedim.
    Fakültenin eğitim kalitesi olanakları prof sayısı fiziksel imkanlarını araştırırsanız neden memnun olduğumu anlarsınız...

Pdö sistemi sosyal insanlar için inanılmaz+++

Tus sınavında üst basamaklarda olma sebebimiz 2 haftaya bir sınav uygulanması bence.

Ben 2.sınıfa geçeceğim inanılmaz memnunum okuldan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.