Şimdi Ara

tıp fakülteleri genel-gazi tıp soru cevap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
83
Cevap
3
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet hocam 4. sınıfa geçiyorum bu sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sbü yazardım çünkü akademik kadrosundaki doçent ve prof sayısı daha fazla , hastane sayısı daha fazla , hastanede staj imkanları daha fazla . Binası tıp fakülteleri arasında türkiyedeki en iyi bina tartışma bitmiştir 😂😂😂

• Ahmet Tuzcu kullanıcısına yanıt

Sbü tıp akademik kadrosundaki prof ve doçent daha fazla , hastane sayısı daha dazla , staj imkanları daha fazla türkyedrki en iyi tıp fakültesi binasına sahip bir de 😄

• Raveen kullanıcısına yanıt

Yok sbü en iyi devlet üniversitesi

• Sbünün sıralaması ilk açıldığı sene öğrenciler yazmadı köklü değil diye düşük kaldı sonrasında da herkes koyun gibi sıralamaya göre tercih yaptı ondan düşük kaldı . Koyunsanız sıralamaya göre tercih yapın , en iyisine gitmek istiyorsanız benim gibi 2 k dan sbü ye gelin 😂😂😂 en iyisi olmadıgını idda eden varsa tartışalım ama bu bence tartışılcak bi konu değil başka hangi tıpın 28 tane staj yapılabildiği hastanesi var 😂😂

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt
    hocam ironi mi yapıyorsunuz anlamayamadım elbet iyi yanları vardır sbünün herkesin kendi tercihi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Ben de Ankara Tıp 2. sınıf olarak birkaç ekleme yapim. Öncelikle Ankara Tıpın en iyi yanı tüm Aü de uygulanan yüzde 30 vize yüzde 80 final etkisi olabilir. Oranlar böyle olmamakla birlikte günün sonunda 100 üzerinden değil de 110 üzerinden 60 ı geçmek lazım. Geçen sene finalin puan etkisi totalde 36 puandı bu sene 48e yükseltildi bu gerçekten finalin yükünü çok artırdı. 110 puana ek olarak 5 puan daha getiren gelişim sınavımız dekanlık tarafından önce kaldırıldı sonra itirazlar üzerine geri geldi ancak tüm sınavlar online yapılırken bu sınav yüzyüze yapıldı. Üstteki konum tartışmasında Ankaratıplı hocam okulumuzu yine varıyla yoğuyla savunumuş ancak sıhhıye gerçekten rezalet bir yer ama tüm toplu taşıma araçları ordan geçtiği için bu bir sorun değil bence.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • IockedIamora1642 kullanıcısına yanıt

hocam hakikaten katılıyorum.Sıhhiye gibi hava kirliliğinin olduğu bir yere trnin en iyi iki üniversite hastanesini niye yapmışlar anlayamadım

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    hocam biliyorsunuz Atatürk'ün kararı ile Ankara Tıbbın temelleri atılıyor ve o zaman da muhtemelen kızılaya yakınlığından güzel bir yer tahsis etmişler aslında . Zaten hacettepe de bizden ayrılarak kurulduğundan yan yanayız. Sıhıyye muhtemelen daha sonra bu hale geldi.

• Raveen kullanıcısına yanıt

Yok hocam ne ironisi köklü ünilerin yıllardan beri gelen sıralaması var . Genel anlamda da mantıklı sıralamaları hacettepe mesela ankaradan daha iyi sıralaması da daha yüksek ama sbü yeni kuruldu tıp okuyan öğrenciler bile sbünün imkanlarını bilmiyor tıp yazcak öğrenciler nerden bilsin . Sbü türkiyedeki en iyi klinik eğitime sahip okul ve açık ara öyle gaziyle vs kıyaslanamaz bile ama sıralaması düşük e bu da öğrenciler koyun gibi demekki sıralamaya göre tercih yapıyor onu gösteriyor . Sbünün klinik eğitim vereb 28 tane hastanesi var çapa ve ctf de olmayan malzemeler şehir hastanelerinde mevcut dekanlıkla konuşuldugunda çapada yapılamayan ameliyatlara öğrenciler girebiliyor . Okulu türkiyedeki en iyi ve en güzel tarihi bina ilk 3 sene teorikleri kampüs ortamında alıyorsun daha ne yaziym . Sbü klinik eğitimde 1 numara . Bu yazdıklarım istanbul Türkçe için geçerli

Ameliyatları izlemeye girebiliyor bu arada şimdi stajer doktorlara ameliyat yaptırıyolar izlenimi oluşmasın 😂😂

• Şimdi baktım sıralamasına 8 k diyor ama türkiyenin en iyi klinik eğitim veren okulu sbü istanbul hamidiye tıp fakültesi . Eğer bir insan cerrah olmak istiyorsa bir insan klinisyen olmak istiyorsa sbüyü yazmıyorsa gidip de sıralaması daha yüksek diye mesela çapa türkçeyi yazıyorsa demekki hiç çapayı görmeye gitmemiş hiç sbü yü görmeye gitmemiş sıralamasına göre sıralamış tıpları 🤣🤣🤣

Hocam zaten aslında ilk olarak cebecide kuruluyor daha sonra sıhhiyeye geçiliyor

Alıntı

metni:
    stteki konum tartışmasında Ankaratıplı hocam okulumuzu yine varıyla yoğuyla savunumuş 

okulun mimari yapı olarak en güzel olduğuna inanıyorum belki gülhane ile yarışır onun haricinde diğer fakültelerde de bulundum

gazide falan tamamen hasta ile iç içe bir kampüsü bulunan bir yer ama ankara morfololojide sadece öğrencilerin bulunması bile bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum

ulaşım konusunda da hızlı trenle gelen öğrenciler için vazgeçilmez bir yer olduğu tartışılmazdır ve tüm ankaranın merkezinde bir yerdir

bahçelievler gibi genelde liseli ve üniversite hazırlık-1-2lerin toplandığı ortamdan uzak olmasından yakınıyorsunuz buna bir şey diyemem bu - bir yönü

ankaranın tam merkezinde olduğundan dolayı da ve adı da üst noktalarda olduğundan görmediğiniz bir hasta olmaz

-----------

ama asistanlık ve internlük yoğun olarak geçiyor ve bol bol ameliyat ve hasta bakılmasından şikayet edenler var ama siz doktor olacaksınız hasta görmeden ve ameliyat etmeden de zor doktor olunur bu sizin için - benim için + özellik

bu sene hamidiye tıp çapayı büyük ihtimalle geçecek çünkü çapa tıp hasdala taşınıyor ve inşaat halinde kimse bu ortamda hamidiye tıp dururken çapayı yazacağını düşünmüyorum

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

ASDASDQWEASODJASŞNŞASNCŞNZXŞCNQEOQWLMASDASDLAASDASDASQWEQWEQWEQW

Bence de hocam bizim ünide inşaattı bu sene bitti ,bu sebepten baya yazmayan kişi vardı şimdi olaylar tersine döndü 😂😂

Hocam haklısınız, sbü hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama halk da bilmiyor kimse bilmiyor yeni bir isim. Ne kadar iyi olursa olsun kendini kanıtlaması zaman alır. Marka değeri ve etiket böyle bir sey iste. Cerrahpasanon çapanın durumu ortada ama hala cerrahpasa diyince karsındaki insanda az çok olumlu bir şey belirliyor, sbü desen o nerde der herkes

hocam sizi bulmuşken şeyi sorayım ben şimdi dönem 3e geçiyorum ve tüm dönemde bir steteskop alma furyası başladı. Dönem 3de o kadar gerekiyor mu cidden? Muhtemelen ben de alıcam ne kadar erken alsam o kadar ucuza gelir diyorum. Littmann 56 58 serileri arasındaki fark ne oluyor bunu sorayim ilk. Bir de akça medikal vizyon medikal gibi resmi satıcılarda fiyat 3k civarı ama internette başka medikallerde 2-2.5k arasında bulunuyor. Hatta trendyolda 1.9k ya var. Sizce nerden almak daha doğru olur 1000 lira ucuz alalım derken çakma ürün gelir diye korkuyorum.

ucuzken alın derim hep fiyatı artıyor  

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.