Şimdi Ara

Tip 7 Saha dolapları Yerleştirilmiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olduğumuz bölgeye 300 metre ara ile Tip 7 saha dolapları yerleştirilmiş bir tanesi dün benim binanın altına yerleştirilmiş.. bugün itibari ilede Kablolar döşenmeye başlanmış asıl sorum vodafone adsl kullanıyorum.. okuduğuma göre varsayılan eski saha dolaplarının yerini alıyormuş bu değişimin bana ne gibi faydası olur ?  Tip 7 Saha dolapları Yerleştirilmiş.

• Bildiğim kadarıyla artık Hipernet kullanabileceksiniz. Kullanıcı adınızdan Konyada oturduğunuzu tahmin ediyorum. Doğru mudur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korasoglutr kullanıcısına yanıt
    İstanbul'da oturuyorum ama konyalıyım :)
  • Hemşehriyiz Konyada böyle saha dolabı değişimi yakın zamanda duymamıştım da acaba demiştim :D

Oturduğum yer Bağcılar bunların daha önce yapılması gerekirdi ne zaman aktif olur bir tahmininiz var mı :)
  • Bi fikrim yok valla hocam bilen birisi yazar yakında

Aynen sağ ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TİP-23 Erişim Kabini Hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hat değerlerin iyileşecek vdsl kullanabileceksin aktif olması 4-6 ay filan sürüyor.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler .. söylediğin çok uzun bir süre
  • Mzlm42 kullanıcısına yanıt
    Altyapınızda Uydunet var zaten bence hiç gerek yok
    Uydunet daha Uygun ve Yüksek hızları alabiliyorsunuz.
    Uydunet'te sorun yaşıyorsanız bu kabin size ilaç gibi gelebilir.
  • NitroNos kullanıcısına yanıt
    Üzgünüm ki attığım fotoğraf göstermek amaçlı googleden alıntı keşke olsaydı. bunun aktif olmasını beklemekten başka çare yok :)
  • Mzlm42 kullanıcısına yanıt
    Bağcılar meydana yakın mı? Ben burda kablo döşenirken gördüm ama henüz dolaba rastlamadım.

• game07 G kullanıcısına yanıt
    Ben soğanlıya doğru olan taraftayım buralara döşenmeye başlamış kablolar dolaplar falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Hat değerlerin iyileşecek vdsl kullanabileceksin aktif olması 4-6 ay filan sürüyor.

hocam siz bilgili birisiniz bu konularda sanırım. bizim sokaga da şuan fiber çalışması yapılıyor. Kalın borular döşendi bugunde içine ince kabloları döşüyolar ama onların da içi boş süperonline ı 3 kez aradım ne kadar sürer bu çalışma diye biri 4-6 ay biri 2 yıl biri 1.5 yıl dedi. Nedir bunun aslı sizce. Bu arada alt 2 3 sokakda döşendi yukarı dogru döşeye döşeye gidecekler sanırım. Tüm mahalle bitene kadar beklenir mi ? yoksa sokak sokak internet açılır mı ? Teşekkürler şimdiden.
  • templarx T kullanıcısına yanıt
    Büyük olasıkla bitirdikleri yeri açarlar genede belli olmaz bekliyebilirler.Çalışma prensiplerine bağlı.

hocam konyada uydunet varya daha iyi
  • O dolapları o sekilde yerlesmesi pat diye acilcagi anlamini malesef tasimiyor. Kablo vs hersey bitse bile bu kezde elektrik idaresini bekliyorsunuz. Ortalama 6 ay surer.

• 170turgut kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimal bunlar aktif edene kadar benim taahhüt biter Vdsle geçeriz :))
  • Ttnin bazen guzellikleri oluyor. Onlara denk gelebilirsiniz. Direk sahalar aktif oldugunda otomatik arama yapilabiliyor. Herhangi fark odemeden 24 mbpse gecis yapiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 170turgut -- 5 Haziran 2016; 22:39:59 >
  • 0365634b kullanıcısına yanıt
    Konyada uydu net var ama en yakın 1,5-2 km geride var. Onunda gelmesi imkansız gibi bir şey.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.