Şimdi Ara

TİNERCİ VE GASPÇI İLE KARŞILAŞANLAR ANLATIYOR:MÜTHİŞ OLAYLAR!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
4
Favori
25.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne gördün nede bi yerde karşılaştım İstanbuL'danmı bahsediyorsunuz
  • 7. sınıfta dersaneye giderken elimde cornetto vardı gidiyodum, bi çocuk geldi paran var mı dedi yok dedim, o zaman dondurmayı ver dedi aldı elimden

Bi kere de yine kızılayda arkadaşla büfeden salep aldık, içiyoruz hava da çok soğuk, tinercilerle ilgili konuşuyoduk, sonra baktım bi çocuk geliyo ben gülmeye başladım p.çliğine 2-3 m uzaklaştım arkadaştan gülmeye başladım. Çocuk gitti abi versene biraz içeyim dedi. Arkadaş git bak onunkini al falan dedi, çocuk geldi yanıma abi versene biraz içeyim dedi. Ben de onu gösterdim git onunkini al diyodum çocuk elimden aldı kaçtı. Arkadaş nasıl gülüyo

Ulusta balici gördüm. Gerçi balici bi çocuk var mahallede çok görüyorum.

Geçen de yine kızılayda bi tinerci geldi, ekmek alsana karnım aç dedi. Param yok dedim. Para istemiyorum marketten 1 ekmek al dedi. Ben de yok valla param dedim. Üzüldüm sonra keşke alsaydım.

• Olay tamamen gerçektir.

Arkadaşlarla halı saha maçı yapıyoruz. Kapıyı içerden kapattık. İkindiydi. Bunlar geldi ve olay başladı;

Cepci-1 = Şşşşştttt leyn bizde oynayacaz açın kapıyı.
    Arkadaş-1 = Hastr len (Artisttir kendisi ama birazdan topuk yapacak. )
    Ben = Sataşma lan. Başımıza iş alcaz.
    Arkadaş-1 = Sus len.
    Orada bir arbade...
    Cebci-2 = Kapıyı açmazsanız hepinizi dürterim.
    Arkadaş-2 = Tamam beyler tartışmaya gerek yok. Hadi sizde gidin yahu. Uğraşmayın bunlarla (İçlerinden bir kaçını tanıyor.)
    Cebci-1 = Ulan oğlum açın kapıyı hepinizi bıçaklarım. (Bıçaklar çıktı.)
    Arkadaş-1 = Oğlum bak uzayın gidin len. Sizinle mi uğraşacam?
    Kapıyı tekmeliyorlar...
    Bekçi= Ulen basın gidin lan (Küfürlü).
    Biraz uzaklaştılar. Yanlarına başka kişi alıpi lerde oturmaya başladırlar. Maçta büyük bir sitres oluştu. Kimse bitmesini istemiyor. Ama Allah'ın kudreti bunları birileri çağırdı hepsi yanına gittiler bizde 5 dakka kala maçın bitimine kaçmaya başladık. Ama ben o anki salaklığım mı ne ; "Banane lan bişi yapamazlar bana." Aynen böyle dedim. Bunlar bizi farketti Arkadaş-1'i yakaladı

Cepci-1= .Senin ... şerefsiz.
    Arkadaş-1 = Ne olcak lan gel mahallede kapışalım.

8-10 kişi geliyor. Neyse konuştuk hallettik ayırdık bunları arkamızı bir döndük ki;

Cepci-3= Kaçıyorlar yakalayın lan.

Herkes topuk yapmaya başladı. Artislik yapacam ya kaçmıyorum işte. Sonra kestiler önümü ;

Cepci-2 = Bu onlardandı lan.
    Cepci-1= He evet. Sökün lan paraları yoksa bıçaklarım. (Bıçağı gösteriyor.)

Bundan sonrası hayatımın kurtulmasına vesile oldu. İyi taktikdir.

Ben= S.A
    Cepci-1= Başlatma lan selamdan ver paraları.
    Ben= Dur kardeşim yaptığın şey çok kötü. Başkalarına zarar vermemelisin.
    Cepci-3= Oğlum diğerleri kaçıyor biz gidelim sen bunu hallet. (Cepci-1 kaldı)
    Cepci-1= Ver lan parayı hadi (Bıçak yaklaşıyor.)
    Ben= Param yok.
    Cepci-1 =Ben anlamam bul.
    Ben= Kardeşim senle tanışıyoruz. Seni Camide görmüştüm.
    Cepci-1= Hay ... çattık deliye.

Ve gitti.

Feriköy Mezarlığı maceralarım var ama yazasım yok hiç. Bu olay Beyoğlu- Kasımpaşa-Camialtı'nda gerçekleşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 1 Eylül 2008; 12:30:52 >

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.

• quote:

Orjinalden alıntı: Kamikaze00

Valla Ben de Çok Karşılaştım İstanbul/Kartalda oturuyorum Ama tedbir aldım artık Yanımda 2 Tane Kelebek Taşıyorum
    NOT:BIÇAK OLANINDAN

Profilde adana yazıyo hocam valla kartalı ii bilirim de onun için sordum 6 yıl orda oturdum.bu zaman boyunca orda oturdugum mahallede
    öyle insanlar tanıdımki adamalar tam bir piskopat.Bıçak , kelebek ,ustura, döner bıçagı demiyo bıçaklı kişileri dövüyolar.bazınları zaten kendileri de bıçak taşır ama hiç belli etmezler.onlarla hep beraber olmazdım.ama markete felan gittigimde karşılaşıyodum selamlaşıyoduk felan mereba ama cok cana yakınlardı aslında dışardan baska yerde görseniz bunlara kesin tinerci serseri muhamelesi yaparsınınız.ama hiç öyle degiller ne serseri ne de tinerci hepsinin oturdugu yeri annesini babasını tanırdım hep .bende hiç dayı degilimdir.onları tanırım ama..... onları şöyle kısacası benzetmek gerekirse blade misali anlayananladı artık
    Creative Inspire M5300 5.1 75W || Intel Core 2 Quad Q9400 Coolermaster CPU Fan || Asus P5Q Deluxe || Samsung 2x2GB 1066MHZ || MSI 9600GT OC V127 Red Cool || Coolermaster Real Power M520 || LG Flatron W2234S-BN 22'' || Seagate 320GB SATA2 16MB NCQ || Kingston 240GB HyperX Savage SHSS37A || Seagate 400GB SATA2 16MB NCQ Samsung 160GB SATA2 8MB || Windows 7 Ultimate 64bit Sp1|| Iphone 6 Plus 64GB

• quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

2-3 sene önce top oynuyoruz ben yoruldum kenara çekildim yanımda da arkadaş var.Geldiler yanımıza.

Tinerci:Hişt beyazlı elini oraya koyma(bana diyo)
    Ben:Niye?
    Tinerci:Soru sorma para varmı
    Ben:Hiç yok valla
    Tinerci:(Yanımdaki arkadaşın üzerine yürüyerek ondan ister)
    Arkadaşım:(O da bunun üzerine yürüyodu)
    2.Tinerci:(Elinde şişeyle geldi şişeyi kırdı)

Bizim arkadaşlar filan toplandı hemen hoop noluyo filan bir arkadaşın telefonu aldılar 2 ytl verdik geri verdiler sonra kaçtılar.

1-2 sene öncede arkadaşlarla yürüyoruz

Gaspcı:Genç yanıma gelirmisin
    Ben:Ben mi?(Koluma girer kenara çeker)
    Gaspcı:Sen nerde oturuyorsun
    Ben:Burda
    Gaspcı:Sen Gizem diye bi kıza asıldımışsın
    Ben:Yok be ne asılması
    Gaspcı:Suslan elini kolunu indir saplarım bıçağı dedi tırstım ben.3YTL ver gidiyim dedi
    Ben:5 ytl var bozuk yok dedim
    Gaspcı:Yanımdaki arkadaşdan 2 ytl aldı bana verdi uzaklaştı.

Allah bir daha göstermesin bu sefer gözüm döner bıçağa filan bakmam dalarım.

Koptum burda ya

• Bi kere maç çıkısından arka sokaktan giderken yaşıtım önümü kesti. Para istediler. Geri doğru hamle numarası yaptım. Mehmet-Ali-Hüseyin(sallıyorum tabii isimleri) benden para istiyorlar dedim topuk oldular.

Orjinalden alıntı: eyoruk

Tamam işte hayatı dolu dolu yaşayın.. 2-3 lira vermemek yüzünden acı çekmek,ölmek mi yoksa verip de hayatı yaşamak mı ?

ölüm bir adım daha yakın bana
  • mayıs 1999, kolejde sağlık sokak üst paralelinde gaspçı (orta 1deyken)
    kasım 1999, kolej okul içi parmaklıklardan saldırı teşebbüsü (orta 2 de havasını aldı salak)
    şubat 2000 de toplamda 4 kere bıçaklı tinerci sataşması(yırttık...)

ortaokul kabustu resmen yav

bunların dışında geçen haziranda tunalıda gülcü terörü(lan bas git her kız sevgili mi olacak itsem zaten kuğulara yem olursun işin gücün huzur bozmak)

bunlar maçta yenilmeye başladılar sonra bunlar geldi bizim beden öğretmeninin yanına ulan dingil hile mi öğretiyon lan bunlara filan demeye başladılar

bizim hocanın kuyruk sıkışınca ya bırakın b.ktan hentbol maçı için sorun çıkarmayın dedi sonra bunlar bizi itmeye başladılar tabi kavga çıktı biz topukladık merdivenleri 5er 6şar indik sonra arka kapıdan dışarı çıktık halı sahanın dibindeki moloz dulu bi çöpten geçtik ve sonra da manisa 19 mayıs stadına girdik sahanın ortasından geçtik ve son olarak demirlerden atlıyarak kaçtık

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

quote:

Orjinalden alıntı: Kamikaze00

Valla Ben de Çok Karşılaştım İstanbul/Kartalda oturuyorum Ama tedbir aldım artık Yanımda 2 Tane Kelebek Taşıyorum
    NOT:BIÇAK OLANINDAN

Profilde adana yazıyo hocam valla kartalı ii bilirim de onun için sordum 6 yıl orda oturdum.bu zaman boyunca orda oturdugum mahallede
    öyle insanlar tanıdımki adamalar tam bir piskopat.Bıçak , kelebek ,ustura, döner bıçagı demiyo bıçaklı kişileri dövüyolar.bazınları zaten kendileri de bıçak taşır ama hiç belli etmezler.onlarla hep beraber olmazdım.ama markete felan gittigimde karşılaşıyodum selamlaşıyoduk felan mereba ama cok cana yakınlardı aslında dışardan baska yerde görseniz bunlara kesin tinerci serseri muhamelesi yaparsınınız.ama hiç öyle degiller ne serseri ne de tinerci hepsinin oturdugu yeri annesini babasını tanırdım hep .bende hiç dayı degilimdir.onları tanırım ama..... onları şöyle kısacası benzetmek gerekirse blade misali anlayananladı artık

doğru kardeşim adana yazıyor onu bir türlü değiştiremedim önemli değil yani ama benimde senin dediğin gibi çok arkadaş var çok iyi çoçuklardır aslında

• quote:

Orjinalden alıntı: ba2khan

ucuz kahramanlığa gerek yok ,böyle durumlarda muhattap olmadan yol almak en iyisi
    özellikle zeytinburnu-esenler civarındaysan sinyalcilere,tinercilere,serserilere karşı tedbirli olmak gerekir

Topic'e kaçıncı msj'da Zeytinburnu adı geçecek diye bakıyordm

Not:Bir de normalken onların yaşadıklarını dinleseniz
    ama o tiner ve bali ikiside aynı meret! çekildikten sonra çeken kişi gidiyor yerine bambaşka biri geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 5kursun -- 3 Eylül 2008; 13:24:54 >
  • bu olay 3yıl önce oldu daha 11 yaşında flndım 3 arkadaş haftasonu okula gidip basket sahasında basket oynuycaz arkadan 3-5 tinerci geldi ellerinde güller fln baktık o top benim fln diye konuşmaya başladılar koşa koşa okula nası gittik güvenliğe nası saklandık ben bile hatırlamıyom
  • walla zeytinburnu spor kompleksinin orda çıktı itin teki çıktı karşıma cepte telefonla 3-5 bişeyde para vardı atıp parayı kaçtım tek başınaysan hiç bulaşmaya erkeklik taslamaya gerek yok sonra mahalleden arkadaşlarla gitti yoktu şerefsiz

Şişli'de tinerci dehşeti

İddiaya göre bir grup uçucu madde bağımlısı, Şişli Gazhane Bostan Caddesi üzerinde bulunan boş bir alanda uyuyan evsiz İhsan Aksüz (23)'den para istedi. Genç adam bu kişilere para vermek istemeyince, madde bağımlısı gençler tarafından tinerle yakılmak istendi. Elbiseleri ve vücudunun çeşitli yerleri yanan genç adam tinercilerin elinden güçlükle kaçarak cadde üzerine çıkıp polise haber verdi. Olay yerine gelen polis sağlık ekiplerine haber verdikten sonra tinercilerin bulunması için arama başlattı. Akyüz olay yerine gelen ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı.

Aksüz'ün polise verdiği ifadesinde, bir grup uçucu madde bağımlısının kendisinden para istediğini, vermeyince de kendisini tinerle yaktıklarını söylediği öğrenildi. Vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar bulunan Akyüz'ün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşanan olayın ardından polis çevredeki tinercilerin yakalanması için geniş çapta arama başlattı. Çevredeki vatandaşlar çevrede çok sayıda tinerci olduğunu ve aynı yerde tinercilerin her gün yol kesip para istediklerini söyledi.

• quote:

Orjinalden alıntı: ibo3458

Arkadaşlar bilirsiniz istanbula gidicem ve o topicte baktım ki neredeyse herkes tinerci ve gaspçıdan söz ediyor.böyle şeylere maruz kaldınız mı?

kaldım....kavga ettim....taksimde ilk 2 tanesini dövdüm sonra 15 kişi oldular bende taksiye binip eve geldim.... yani eğer senin de başına gelirse ilk ikiden sonra kahramanlık yapma sende eve git...

zaman içinde yapa yapa ,en iyisini öğrendim...
  • eğer tek kisiyse mükemmel taktik iyi oluyor
    diyor para varmı?
    yok /sert tavırla söyleyin ki ilerisi için hazırlık
    vardır lan versene 1 ytl
    hemen bi eli arka cebe doğru atıyorsun bıcak ceker gibi sonra filmden bir kesit
    kaybolman için 5 sn var ,seninle işim bitince parayı verecegim
    iyi lan vermezsen verme ve cekip gidiyor
    bu tür blöfler cok ise yarıyor
    2 arkadas gidiyorduk bizim mahalleye de yakın yerde önümüzü kesti 1 cocuk
    ben arkadasa döndüm git benimkini getir kızıl saplı olan dedim (ama kulagına söyler gibi fakat tinercinin de duyacagı sekilde)
    sonra tinerciye dönüp 1-2 dk bekle arkadas para getiriyor diyorsun
    1 dk sonra o tinerciden eser yok
    yas 17 manyak blöf yaparım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.