Şimdi Ara

Tınder yeni kayıt :) KONUNUN TEKRAR CORTLAMASI ÜZERİNE BENDE ŞANSIMI TEKRAR DENEMEK İSTEDİM. HEMEN DAKİKASINDA BİR KIZLA EŞLEŞTİM. MESAJ GÖNDERDİM AMA ŞİMDİ O MESAJI MESAJLAR KISMINDA GÖREMIYORUM YARDIM EDİN?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şuan tindera üye oldum ve birçok kişi var burda. Hepsi de kız. Bunları beğendim hep sağa kaydırarakta. Sola çekince ne oluyor. Birde mesajlar ve profilim resmim nerde görünüyor yardım. Çok hırslıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7seven -- 14 Haziran 2017; 17:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Tinder Uygulamasında Mesaj Kaybı Sorunu ve Çözümleri

Tinder uygulamasında yeni bir kayıt oluşturduktan sonra bir eşleşmeyle eşleştin ve mesaj gönderdin, ancak daha sonra gönderilen mesajı mesajlar bölümünde göremediysen, aşağıdaki adımları takip ederek sorunu çözebilirsin:

• İnternet Bağlantını Kontrol Et: Mesajların görünmemesi, zayıf veya kararsız bir internet bağlantısından kaynaklanabilir. Bağlantını kontrol et ve gerekirse daha güçlü bir Wi-Fi ağına bağlan.

• Uygulamayı Yeniden Başlat: Uygulamada bir aksaklık veya hata meydana gelmiş olabilir. Uygulamayı kapatıp yeniden başlatarak sorunu çözebilirsin.

• Telefonunu Yeniden Başlat: Bazen, cihazındaki küçük bir aksaklık mesajların kaybolmasına neden olabilir. Telefonunu yeniden başlatmak sorunu çözebilir.

• Tinder Hesabını Kontrol Et: Mesajların görünmemesi, Tinder hesabında bir sorun olduğunu gösterebilir. Hesabının aktif olup olmadığını ve herhangi bir kısıtlama olup olmadığını kontrol et.

• Zaman Ver: Mesajların geçici olarak görünmemesi mümkün olabilir. Birkaç dakika bekle ve mesajların daha sonra görünüp görünmediğine bak.

• Tinder Destek Ekibiyle İletişime Geç: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Tinder destek ekibiyle iletişime geçerek yardım alabilirsin. Sorunu ayrıntılı olarak açıkla ve ekran görüntüleri sağla.

Bu adımların çoğunu uygulayarak Tinder uygulamasında kaybolan mesajları kurtarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Umarım yatırdığınız şey kızın profil fotoğrafıdır

• Dur hele bi soluklan.Hepsinin kadın olma nedeni arama kriterini kadınlar olarak belirlediğin için hep karşına kadın çıkıyor.Sola çekince onu eliyorsun yanı bi daha ne senin karşına çıkıyor nede sen onun karşısına çıkıyosun.Evet like kotası var onunla uğraşmak istmiyosun like satın alırsın.Bide super like olayı var gunde 1 defa yapabiliyosun direk bildirim olarak gidiyor yani şansın daha fazla

Bu arada noldu dönen oldu mu
  • Şuan dönen yok :( sanırım sırf bu uygulama için bugün sürekli fotoğraf çekineceğim ve altı aylık sınırsız alacağım. Bu uygulamayı sevdim

Orijinalden alıntı: Yuki-Onna

Dur hele bi soluklan.Hepsinin kadın olma nedeni arama kriterini kadınlar olarak belirlediğin için hep karşına kadın çıkıyor.Sola çekince onu eliyorsun yanı bi daha ne senin karşına çıkıyor nede sen onun karşısına çıkıyosun.Evet like kotası var onunla uğraşmak istmiyosun like satın alırsın.Bide super like olayı var gunde 1 defa yapabiliyosun direk bildirim olarak gidiyor yani şansın daha fazla

Bu arada noldu dönen oldu mu

Sen kullanıyor musun

Orijinalden alıntı: 7seven

Programı çözdüm. Ama beğenme kotası olduğunu şuan öğrendim. 12 saat cezayı yiyerek :) ben buna para yatırmayı düşünüyorum beyler. Cidden programdan birşeyler kopartabilir miyiz

Arkadasin gozleri parliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

OCZ trion 150 240gb/WD blue 1tb/Crucial Ballistix Sport LT 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 mhz
  • çocuk delirmiş

• tinder uygulaması tek gecelik vurkaç için güzel kardeşim. erkeklerin %80 i piyango vurmasını beklerken , programı kullanan kızları erkeklerin geriye kalan %20 lik kısmı elde ediyor, hepsini bunlar elde ediyor. bunlarda hadi tanışalım arkadaş olalım laylaylom gezelim tozalım kafasında değiller. hiç tinder kullanmadım bu arada işim olmaz babacan yanlış anlama da aptal turnusolü, boşuna para verme. bak son cümlemde içimden geçenleri söyledim ağdalı dili bırakıp samimi konuştum sana

1 hafta sonra açacağın intihar başlığını şimdiden görebiliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zurnalog -- 14 Mayıs 2017; 11:9:4 >
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Arkadaşlar teşekkür ederim de. Daha önce faceden de kız düşürmüşlüğümüz var hani. Bir özgüven var lütfen :)

Orijinalden alıntı: 7seven

Ve düşürdüğümde de buraya ss atacağım hadi bakalım

(düşüremedi)

• Psikoloji bozan bir program. Bana haftada bir eşleşme ya geliy ya gelmiyor. Benim Arkadaş baya yakışıklı vucududa var. ona haftada 20 eşleşme geliyor.belki. firsat eşitliğinden bahsederler hayatta hiç kimse eşit değil işte kıçı kırık bir programda bile adam oturdugu yerden benden kat kat kızla konuşuyor. Bende konuşma fırsatı bile olmuyor where is adalet??

• Bende de şuan 10 eşleşme oldu ama baya ayıklıyorum on tane de bitane kalbe basıyorumdur anca profili sıfırlayıp daha agresif giricem bakalım gideri olanlara basıcam paso kalbi eğlenirim biraz

Ya düşmesine düşüyorda ben böyle telefondan muhabbette tıkanıyorum bi noktadan sonra kızı tanımadığım için, yüz yüze olsa hareketlerine göre konuşucam da burda tam ayıkamıyorsun bu kız ne ayak diye 2 kızla baya samimi olabildim anca

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.