Şimdi Ara

Tınder yeni kayıt :) KONUNUN TEKRAR CORTLAMASI ÜZERİNE BENDE ŞANSIMI TEKRAR DENEMEK İSTEDİM. HEMEN DAKİKASINDA BİR KIZLA EŞLEŞTİM. MESAJ GÖNDERDİM AMA ŞİMDİ O MESAJI MESAJLAR KISMINDA GÖREMIYORUM YARDIM EDİN? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bloodletting.

quote:

Orijinalden alıntı: 7seven

quote:

seven kardeşim 100 kiloluk kıza bile 500 like geliyor.İçinden en iyisini seçiyor haliyle o yüzden iş zor gardaşım.

Eklede beraber konuşalım bari :)

kabul ettim kardeşim

Hacı sana özel mesaj gitmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

quote:

seven kardeşim 100 kiloluk kıza bile 500 like geliyor.İçinden en iyisini seçiyor haliyle o yüzden iş zor gardaşım.

Eklede beraber konuşalım bari :)

kabul ettim kardeşim

Hacı sana özel mesaj gitmiyor

dur bi kontrol edeyim ben sana özel attım ama

• Senin attığına cevap veremiyorum işte

Orijinalden alıntı: DearDaily

Adam kız düşürcem diye girişti, son mesajı ise " hacı sana mesaj gitmiyo ya " oldu

hacı sorma valla ne durumlara düştük. iki günde kızlar bitti mersinde :) yakınınızda kız kalmadı diyor :)
  • Beyler bende bir soru soracam tinder bana bildirim geliyor ışte seni beğenen kisiler var hemen sola kaydir diye sonra bildirime tikliyorum hic bişey çıkmıyor.Bu arada hic kizlari sola kaydirmadim sadece hesap açık boyle bisey yasayan varmi

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

Beyler bende bir soru soracam tinder bana bildirim geliyor ışte seni beğenen kisiler var hemen sola kaydir diye sonra bildirime tikliyorum hic bişey çıkmıyor.Bu arada hic kizlari sola kaydirmadim sadece hesap açık boyle bisey yasayan varmi

ben yanlışlıkla sana da kaydırmış olabilirim hacım kusura bakma :)
    canın sağolsun ama hocam bu uygulama mantığı su mu simdi misal ben size kaydirdim sizde bana kaydirdiysaniz sohbet açılıyor.Soyleki siz bana kaydirdiniz ama sizin kaydirdiginiz belli oluyormu yani tinder bana 7seven size kaydirmis sende ona kaydirmak ister misin diyormu yoksa ananim seklinde haberim olmadan ikimiz birbirimeze kaydirdigimizda mi sohbet açılıyor.Cok kaydirmali bir muhabbet oldu

·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˜”*°•. .•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙˙
  • quote:

Orijinalden alıntı: GergedanGörünümlüAyı

canın sağolsun ama hocam bu uygulama mantığı su mu simdi misal ben size kaydirdim sizde bana kaydirdiysaniz sohbet açılıyor.Soyleki siz bana kaydirdiniz ama sizin kaydirdiginiz belli oluyormu yani tinder bana 7seven size kaydirmis sende ona kaydirmak ister misin diyormu yoksa ananim seklinde haberim olmadan ikimiz birbirimeze kaydirdigimizda mi sohbet açılıyor.Cok kaydirmali bir muhabbet oldu

hacı yavaş lütfen :) benim bildiğim kadarıyla kız sana kaydırdı ya. sende ona kaydırıyon veya sana gelen bildirimle ona mesaj atıyorsun

• Havalar da ılıdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: madrush x

99 lira verilir 6 aylik pre ye ve sen cok net 4 5 hatun dusurursun

Şimdi bile etrafında kimse kalmadı diyor. O zamanda aynı olacak.

• Sanırım tipten kaybediyorum. Şuana kadar 100 kişiye yollamışımdır kimse dönmedi. Acaba uygulamayı kullanmııyor olabilirler mi :) eğer bugünde kimse dönmezse. Başka bit face açacam fake. Adını filan farklı yapacam. Net yakışıklı fotoğraflar koyup öyle deneyecem. Bakalım neler olacak.

Orijinalden alıntı: ihtiyarjedi

Resimdeki+20kg=Gerçekteki

Naasılll :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı bu tinder cidden yüksek oranla çakma çaktırma yeri galiba. 2 kızla buluştum burdan zamanında, flört arıyodum ben tabi, muhabbet etmeye çalışmıştım ikisiyle de ama hatunlar uf puf etmişti. Olayı yatağa götürmem lazımmış. Nerden bileydim ki.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.