Şimdi Ara

Tınder yeni kayıt :) KONUNUN TEKRAR CORTLAMASI ÜZERİNE BENDE ŞANSIMI TEKRAR DENEMEK İSTEDİM. HEMEN DAKİKASINDA BİR KIZLA EŞLEŞTİM. MESAJ GÖNDERDİM AMA ŞİMDİ O MESAJI MESAJLAR KISMINDA GÖREMIYORUM YARDIM EDİN? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
1
Favori
5.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shapeofyou

Hacı bu tinder cidden yüksek oranla çakma çaktırma yeri galiba. 2 kızla buluştum burdan zamanında, flört arıyodum ben tabi, muhabbet etmeye çalışmıştım ikisiyle de ama hatunlar uf puf etmişti. Olayı yatağa götürmem lazımmış. Nerden bileydim ki.

Kardeş bende kendimi hazırladım. Biri yazsın kaçırmayacam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 7seven

quote:

Orijinalden alıntı: shapeofyou

Hacı bu tinder cidden yüksek oranla çakma çaktırma yeri galiba. 2 kızla buluştum burdan zamanında, flört arıyodum ben tabi, muhabbet etmeye çalışmıştım ikisiyle de ama hatunlar uf puf etmişti. Olayı yatağa götürmem lazımmış. Nerden bileydim ki.

Kardeş bende kendimi hazırladım. Biri yazsın kaçırmayacam :)

Aynen üstad benim gibi saf olma muhabbet kıvamını bulduğu an yapıştır buluşmayı ordan da yapıştır teklifi haydi eve :)

Orijinalden alıntı: Adoring

Burasi legal fuhus yeri

Namuslu bir program orası lütfen

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

OCZ trion 150 240gb/WD blue 1tb/Crucial Ballistix Sport LT 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 mhz
  • 7seven kullanıcısına yanıt
    Pusuyu yatmis arkadas, yilani deliginden cikarmak istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

OCZ trion 150 240gb/WD blue 1tb/Crucial Ballistix Sport LT 16GB Kit (8GBx2) DDR4 2400 mhz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RancStone

yüzyüze konuşmak her zaman kazandirir.

internetteki herturlu sohbet etkileşim, karizma, kaslara, tarza, zenginliğine göre değişir.

En son bizim jeeple fotoğraf çekip atacam o olacak.

Orijinalden alıntı: #mosoko

Turk kiziyla eslesirsin tabi olmaz ben rus ukrayna polonyali dusurdum en az 340 kusur eslesme oldu

Ukraynadaki kızın bana ne yararı var. Anca yolu türkiyeye bir düşerse o zaman götürürsün gezdirirsin sarı güzellikleri :)

• İnternette bu tarz uygulamalarda takılan kızlar net ucuzdur. Bi tane eleman vardı vücut çalışıyor kaslı felan. Sevişme teklif eden bile var(mış) ss ve videoların yalancisiyiz. Ya paran olacak ya da ...

Orijinalden alıntı: FourthJuly

İnternette bu tarz uygulamalarda takılan kızlar net ucuzdur. Bi tane eleman vardı vücut çalışıyor kaslı felan. Sevişme teklif eden bile var(mış) ss ve videoların yalancisiyiz. Ya paran olacak ya da ...

Bizde gerçek ilişki için aramıyoruz ki. Biraz gezer tozarız yalnızlığımız gider. Onun da ciddi düşüneceği yok kalp kırılma da olmaz iki tarafta. Olur gider

quote:

Orijinalden alıntı: FourthJuly

İnternette bu tarz uygulamalarda takılan kızlar net ucuzdur. Bi tane eleman vardı vücut çalışıyor kaslı felan. Sevişme teklif eden bile var(mış) ss ve videoların yalancisiyiz. Ya paran olacak ya da ...

Bizde gerçek ilişki için aramıyoruz ki. Biraz gezer tozarız yalnızlığımız gider. Onun da ciddi düşüneceği yok kalp kırılma da olmaz iki tarafta. Olur gider

Yok kardeşim ciddi ariyorsan manasinda demedim yani bu tarz uygulamalarda takilan kizlarin kriterleri belli. Takilirlar ama kimlerle.

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Psikoloji bozan bir program. Bana haftada bir eşleşme ya geliy ya gelmiyor. Benim Arkadaş baya yakışıklı vucududa var. ona haftada 20 eşleşme geliyor.belki. firsat eşitliğinden bahsederler hayatta hiç kimse eşit değil işte kıçı kırık bir programda bile adam oturdugu yerden benden kat kat kızla konuşuyor. Bende konuşma fırsatı bile olmuyor where is adalet??

o adama vücudunu tanrı vermiş tabi gökten gelmiş haklısın

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Psikoloji bozan bir program. Bana haftada bir eşleşme ya geliy ya gelmiyor. Benim Arkadaş baya yakışıklı vucududa var. ona haftada 20 eşleşme geliyor.belki. firsat eşitliğinden bahsederler hayatta hiç kimse eşit değil işte kıçı kırık bir programda bile adam oturdugu yerden benden kat kat kızla konuşuyor. Bende konuşma fırsatı bile olmuyor where is adalet??

o adama vücudunu tanrı vermiş tabi gökten gelmiş haklısın

Tip gökten gelmiş ama

• Rota rusyanın başkenti moskovaa :) bugün moskovadayım beyler. sürekli rota değiştirince öncei likeladıkların sana dönemiyormuş. onun için bir hafta moskovadayım :)

Rota rusyanın başkenti moskovaa :) bugün moskovadayım beyler. sürekli rota değiştirince öncei likeladıkların sana dönemiyormuş. onun için bir hafta moskovadayım :)

Hayır hocam dönebiliyor. En azından bende dönüyordu. Bu arada ülkeye cidden gitmiyorsan Tinder'da takılmanı tavsiye etmem. Yarın buluşalım diyenler oluyor, insan üzülüyor

Orijinalden alıntı: Vespucci

quote:

Rota rusyanın başkenti moskovaa :) bugün moskovadayım beyler. sürekli rota değiştirince öncei likeladıkların sana dönemiyormuş. onun için bir hafta moskovadayım :)

Hayır hocam dönebiliyor. En azından bende dönüyordu. Bu arada ülkeye cidden gitmiyorsan Tinder'da takılmanı tavsiye etmem. Yarın buluşalım diyenler oluyor, insan üzülüyor

Malum yaz geliyor. Ruslar antalyaya gelecekler. Onu hesaba kattım :)

• Cok heveslisin aga fazla da baglanma oraya

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.