Şimdi Ara

tiguan şahipleri şanslıymış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    arkadaşın 2017 benzinli manuel tiguanını test etme imkanı buldum bugün
    konforu zaten efsane ama otomatikten geçtiğim halde hiç zorlanmadım nerdeyse otomatik vites gibi
    debriyaj pamuk gibi aniden bıraksam bile araba sarsıntı yapmıyor

hayrını görün çok güzel bir araba

• Nerede bu farklar, ben mi göremiyorum acaba?

1.2 tce Icon Megane 127
    Golf 1.4 tsi 125 Comfortline 131bin, kaldı ki 1.2 tce bakan adam 1.0 tsi Golf'e de bakabilir gayet aynı vergi diliminde oldukları için.

Dolu Megane sedan dizel 155, Golfte 163

204bin 1.6 dizel Talisman, 200'de Passat Comf TDI DSG. Full kadjarda 163 gözükyor, nerede 130bin?

incik cıncık bakmaya da gerek yok, Megane alan adam zaten çıkmış oralara vermiş bir dünya para, istese paşalar gibi Golf alır. Talisman alan da Passat alır. VW imajı Renault'tan yüksek olabilir buna bişey diyen yok, insanların geneli de VW tercih edebilir renault yerine ama yok VW'ne erişemedikleri için kudurmuşlar bilmemne, BMW-Mercedes değil bu marka.
  • Sonuçta volkswagen ve insanlar onu satın alırken eşek yükü para ödüyorlar , (tabi devlete kupon bir ikinci el araç değerindeki verginin de etkisi çok var bunda )..

E ondan sonra izin ver de vitesleri otomatik gibi, debriyajı da pamuk gibi oluversin artık, zahmet olmazsa..
  • Hic vw sahibi olmadim ama kullandim ticari caddy bile yumusacik kullanmasi keyifli gercekten biraz daha ozenerek yapiyorlar araclarini passat. Golf. Ve caddy algisi hep olumlu bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vw orta sınıfın en iyisi zaten bakmayın burda alamadıkları için kudurup reno alanlara

• Renault'un üstüne 3-5 daha atıp VW'ne geçiyorsun en fazla, neyin artistliği bu?
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Hemen geldi birisi
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    3-5 değil 3-5 olsa vw tekeldi zaten

En basiti

Megane full donanımı 120 ye alabilirsiniz

Vw golf 165.000 full

145 orta

130 boş

Yada kadjar dizel otomatik full 130.000

tiguan benzinli otomatik full 200.000

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Megan 4 1.5 dci full otm. Opsiyonsuz 155bin olmuş. Millet hala saçmalama derdinde. Yiyin birbirinizi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs1905brk

3-5 değil 3-5 olsa vw tekeldi zaten

En basiti

Megane full donanımı 120 ye alabilirsiniz

Vw golf 165.000 full

145 orta

130 boş

Yada kadjar dizel otomatik full 130.000

tiguan benzinli otomatik full 200.000

fiyatlarının fazla olmasıyla mı övünüyorsun

• Nerede bu farklar, ben mi göremiyorum acaba?

1.2 tce Icon Megane 127
    Golf 1.4 tsi 125 Comfortline 131bin, kaldı ki 1.2 tce bakan adam 1.0 tsi Golf'e de bakabilir gayet aynı vergi diliminde oldukları için.

204bin 1.6 dizel Talisman, 200'de Passat Comf TDI DSG. Full kadjarda 163 gözükyor, nerede 130bin?

incik cıncık bakmaya da gerek yok, Megane alan adam zaten çıkmış oralara vermiş bir dünya para, istese paşalar gibi Golf alır. Talisman alan da Passat alır. VW imajı Renault'tan yüksek olabilir buna bişey diyen yok, insanların geneli de VW tercih edebilir renault yerine ama yok VW'ne erişemedikleri için kudurmuşlar bilmemne, BMW-Mercedes değil bu marka.
  • Tiguan'ın debriyajı yumuşacık diye saçma sapan bir konu ve altında saçma sapan tartışmalar.
  • yapma yaw öyle mi

vw'de renault, opel ayarında bir otomobil. sadece sahipleri preminyum olarak görüyor biz sahibi olmayanlar da gülüyoruz
  • Kadjar dizel otomatik full 130.000 e bulursam 2 tane alırım.

• Bazi Binmeden yorum yapanlar , atip tuttuklari arabalara binse daha nicelerinin dibi duser. Adam binmemis, bakmamis gelip iki videodan atip tutuyor. O videolar ne otellerde ne yemeklerde agirlanilarak cekiliyor.

Bu forumlarda saygi yok, iki youtube videosu izleyip milletin belki hayali olan arabalara çöp denir, bir gun biri biner ohhaaa olur. Olan alip gelip laf yiyen adama olur.

Ciftkutleli volan marifeti ile 15 yildir debriyajlar yumusacik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 5 Nisan 2018; 17:9:17 >
  • vw, ford, renault, mazda, honda aynı yolun yolcusudur. 2017 model araç diyorsun belki daha 1 yaşına bile girmemiştir bırak da pamuk gibi olsun.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcohol06

Nerede bu farklar, ben mi göremiyorum acaba?

1.2 tce Icon Megane 127

Kudurmak falan hoş laflar değil. Ancak bu karşılaştırma da doğru değil. En boş en dolu şeklindeki karşılaştırma doğru olmuyor. Highline golfte full meganeda olan bir çok donanım opsiyonel. Doğru olan aynı donanımlı araçları karşılaştırmak. Reno oyak indirimi vs kampanyalarla fiyatlarını istikrarsızlaştırıyor.

Sonuç olarak arada bir fiyat farkı var. Ne abartıldığı kadar çok ne de 3-4 bin tl seviyelerinde. O kadar düşük olsa kimse megane almaz. Bence o farka değer. Dizel astra alabileceğim fiyata benzinli golf aldım. Çok memnunum ama astra alsaydım iyi tasarruf ederdim bu zamlarla.

• quote:

Orijinalden alıntı: ll BLooD ll

vw, ford, renault, mazda, honda aynı yolun yolcusudur. 2017 model araç diyorsun belki daha 1 yaşına bile girmemiştir bırak da pamuk gibi olsun.

Daha neler. Bu saydığın markalar arasında kalite farkı var. Kaldı ki stilodan daha kaliteli olan 307’nin debriyajı pamuk gibi olan stilonun yanında kazık gibidir. Bacağın ağrır resmen. Yani markadan markaya değişir bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 5 Nisan 2018; 22:35:14 >
  • vw'nin daha kaliteli oldugunu soyleyenler lutfen torbacinin numarayi yollasinlar...

passat GT kullandim gecen gun ilgimi cekti 3.6 v6 iyi donanim vs derken. burdaki NMS'ler turkiyedeki B7lere denk fakat B8de o kadar ciddi bir degisiklik oldugunu sanmiyorum. mk7 GTI kullanmisligim da var.
    kimsenin cikip kalitesiz diyebilecegini sanmiyorum bu arabalara ama passat'in ic kalitesi hyundai sonata'dan cok da farkli degil...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.