Şimdi Ara

Tıger GırL Vs __PuNisHeRR_

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Helal.

ORda 69+ gordum sanki
  • allah nicelerini nasip etsin
  • KUSURA BAKMA AMA BEN OLSAYDIM UTANIRDIM ORAYA O RESİMLERİ KOYMAYI LEVELİNE BAK GİTSENE URUCHİ YE
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan21

KUSURA BAKMA AMA BEN OLSAYDIM UTANIRDIM ORAYA O RESİMLERİ KOYMAYI LEVELİNE BAK GİTSENE URUCHİ YE

Sen 32 lvlde o kadar 50+ arasından tg kes sana charımı vercem.
  • arkdaşım eger senin gibi düşünse ok dicem ama gelip 80 lvl adam tg keser diger 70+ uri keser
    80 lvller ısr keserse böyle olcaktır 47 lvl adam uriyi alamaz cok zor bu orda farkedersen sonra 52+ ve 70+ adamlar var demek ki o cocugun llvl tg göre cok düşük bu kadar yüksek lvl geldigine göre
    tbler
  • daha basta 70 geldı ama alamadı elımden bız kesmesek 70 veya 80 lıler kesıyor napalım uruyuda kesmıyoz tek care bu burası xıan
  • Helal olsun, önemli olan onu boş yakalamak gerisi kolay...
  • Hepınız Saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cfd7a

Helal olsun, önemli olan onu boş yakalamak gerisi kolay...

katılıyorum gerisi lvl ın için çok zor deil
  • dogru bende o anı beklıyordum tek yakalarsam affetmem fılan sonunda oldu
  • evet 80 lvl adam gidip tg kesiyo eldoradoda bi tg dodu yazısını göruyom yavas yavas kayboluyo öldu yazısını göruyom
  • Artık yüksek Lv oyuncuLarın düşük Lv unique yaratıkLarı öLdürmeLeri normaL karşıLanıyor,diğer birçok anLamsız şey gibi ..

Benim resimLerde dikkatimi çeken başka birşey var.. iLk resimde bir partidesin ve oyuncuLar nerde diye soruyorLar .. Neden onLara cevap yazmak yerine partiyi terketme ihtiyacı hissettiğini merak ediyorum ..

SaygıLarımLa ..
  • Salla Onları zaten gelselerde alamazlardı hepsıde yabancı zaten onlardan once 70+ geldı orda onlara bısey yazmak için ugrassam tg yı kaptırma rıskı var fılan falan vb....
  • Biri geLip aLabiLir miydi diye sormadım .. Ben sorumun cevabını aLdım,sadece benciLLik miydi diye merak etmiştim .. AçıkLama için teşekkürLer ..
  • SaoL
  • TeBRiK eDerIm ama ıkıncı resımde +69 bı bladee var o neden vurmuyo tg ye?
  • quote:

Orjinalden alıntı: __SeRgU__

TeBRiK eDerIm ama ıkıncı resımde +69 bı bladee var o neden vurmuyo tg ye?

daha atından yenii inmiş hemen dalmıştır bence
  • Blade Oldugun İçin Alamamıs
  • Atından ıner ınmez tg nın ustune atladı keske orayıda ceksseydım glavıe olsa alırdı elımden ama blade ezıklıgı işte :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.