Bildirim
Ticari Fiorino Trekking mi? 1,2 clio st joy mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
ben alıcak olsam clio derdim.
1.2 motor 120 ye kadar rahat taşıyor geriside önemli değil zaten. biraz daha basarsanız 160 felan diyor.
yakıtıda 70 i geçmezseniz makul.
tipide güzel beğendiğim bir araç_____________________________ -
haklısınız aslında fiorino ya dizel diye kapıldım..
Fakat ticari olması kafamı karıştırdı. -
Clio bencede. _____________________________ -
Eşim de kullanacak.. -
quote:
Orijinalden alıntı: lzk52
Eşim de kullanacak..
Hocam eşin de kullanıcaksa Fiorino Combi'nin otomatiğini al_____________________________ -
Aveo alın dizel alın hem binek araç hem tasarımı iyi hemde gayet gideri olan bir araç. Forumda kullanıcılarıda var epeyce bilgi alabilirsiniz. Fiyatıda iyi baya dizeli 36 lardan başlıyor
_____________________________ 2003 Skoda Fabia Combi Elegance 1.4
SAMSUNG GALAXY S IIIFabiadan Sonra Ford Courier 1.6 Titanium -
Ticari araç almazdım. Aveo benim de alternatif önerim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ O'nu Özlüyorum. Aslında O'nu hiç görmedim, yüz yüze gelmedim. Ama O'nu tanıyorum. Sesini cızırtılı bantlardan dinledim, hep siyah beyaz filmlerde gördüm yüzünü; çelik bakışlarını, şiirlerde okudum. O'nu yaşıyorum. Özlü sözlerini okudum köşe başlarında. Adını, her sabah okul sıralarında andım. Şimdi 81 yıl sonra, O'nunla son yolculuğa çıkıyorum bir kez daha. O'nun geçtiği yollardan geçiyorum, çektiği acıları ruhumda taşıyorum. O'nu arıyorum.. [1881 - 193?]T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı / Veteriner Hekimi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X