Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçlara bak
  • lütfen artık Thor gibi Thor görelim bu filmde...
  • Çok iyi olmuş. Saçlar
  • Şu filmden gram umudum yok. Umarım beni şaşırtırda ilk defa güzel bir Thor filmi izleriz.
  • Karakter çizimlerine bak. Thor in Wonderland

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

bu dayının hali nedir ya? thor diye selena filan çekiyolar. şimdiye kadar sıçtıkları en şaşalı thor filmi olacak galiba. cate sen üzerine alınma canısı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevdiğim Marvel karakteri.

Bu sefer efsane gelir diye bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

bu dayının hali nedir ya? thor diye selena filan çekiyolar. şimdiye kadar sıçtıkları en şaşalı thor filmi olacak galiba. cate sen üzerine alınma canısı

Humarın oğlu timar rolünde galiba Jeff Goldblum

Abi bu nasıl makyaj

• Yönetmen tırışkaydı zaten gene dandik bi thor filmi yolda

• Oroborus kullanıcısına yanıt
    Hahaha bi an Gora filminin konusuna girdim sandım. Bu nedir ya?
  • Bu filmden çok ümitliydim ama yine cıvık cıvık bir Thor izleyeceğiz gibi duruyor. Bu karakter tasarımları nedir sirk gösterisi gibi olmuş
  • Renk paletinde bir yanlışlık yok konusu ciddi diye film siyah beyaz olacak değil. Asgard'ın renkli bir yapısı var görseller de buna uygun

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

Asıl endişe ettiğim nokta MCU'nun en komik filmi olacakmış açıklaması/iddiası. Bu filmle komedi ne alaka? Marvel saçmalamasın konu olarak ciddi bir film olması gerekiyor. Tamamında olmasa da çoğu yerde Winter Soldier ciddiyeti gerekiyor.

• Thor'a omlet yaptırıp metroya bindiren insanlardan çok fazla şey bekliyorsunuz bence.

Sırf Cate için izleyeceğim.
  • gel logan gibi efsane bi filmden sonra boyle cocukca bir filmi izle

kan bile olmaz yine buyuk ihtimal filmde.Cizgi roman filmlerinin artik bu durumdan kurtulmasi lazim bence deadpool ve logan haricinde elle tutulur film yok gerceklik ve hissetirdikleri acisindan...

usuyoruz Logan Reis

• World war hulka giris filmi olarak da nitelenebilir. Planet hulk tarzi gadyator dovusldri olacak mi acaba.

Marvel hulkun haklarini tamamen alinca planet hulku yani bu film oncesi olanlari yani nasil hulk gladyator sampiyonu oldu onu cekecek.

Ahh su hulkun haklari bi gelsin. Manyak marvel arena filmi izlicez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 10 Mart 2017; 3:52:45 >
  • Biz kafaya o kaskıda eklerler diye umut ederken adamın saçları alabros kesip sundular ya önümüze
  • Thor gibi mitolojik bir karakterin bence filmi +18 etiketi ile vizyona girmeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmin içinde görmeden kostümleri eleştirmek yersiz malum Asgard vs. farklı atmosferlere sahip böyle tek fotoda çok ucuz duruyor o ayrı tabi

ama yine söylüyorum bu filmden gram beklentim yok Waititi'midir Waikiki'midir ne haltsa ciddiyetsiz bir yönetmen ve referansı yok geçmiş adam gibi projesi yok herifin nasıl bu filmin başına getirdiler şaşıyorum.

Genel olarak 3-5 güzel sahne izleriz vasat bir film olur gibime geliyor.

İlk 2 filmde zaten sağlam gişe yaptılar filmler vasat olmasına rağmen

3. filmide +15 yapıp sert bir film yapsalar ve thor'un solo filmlerine güzel bir nokta koysalar daha iyi olurdu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_virüs

Thor gibi mitolojik bir karakterin bence filmi +18 etiketi ile vizyona girmeli.

ayn oyle

anlamiyorum nedir bu +18 korkusu yiginla para kaldirdilar zaten diger filmlerden yap adam akilli +18,gercekci bir sekilde yansit olanlari ,en kötü yapim maliyetini cikarir ki bu cok dusuk bi ihtimal (deadpool mesela 50 milyon $ a yapildi 800 kazandirdi)biraz cesur olmalari lazim artik bu konularda,adam akilli bir senaryoyla, yas kisitlamasi olmadan yapilan guzel savas sahneleriyle ortaya muazzam bir film cikabilirdi lakin cok gec

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.