Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk 2 filmden sonra beklentim yok açıkçası.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum mesela Captain America karakteri evrende hak ettiği yeri bulmaya başlamışken aynı şekilde Thor karakterine de gereken önem verilmeliydi. Iskandinav mitolojileri çok iyi işlenebilirdi komik bir karakter haline getirmek yerine gücünü görkemini yansıtacak filmler çekilebilirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklentim yok gerçek thor orta da hiç gözükmedi zaten önceki filmlerde

• Yazamsar kullanıcısına yanıt
    Bence bi beklentin olmalı çünkü marvel ilk iki filmde sizin gibi düşündüğü için yönetmen değişikliğine gitti bence bu sefer güzel bi film olacak gibi

• Gerçek Thor nedir ya yine saçma sapan yorumlar her marvel filminin altına aynı yorumlar yapıp sonra rezil olup kalıyorsunuz bu film de harika olacak.Hulk var daha ne olsun.Bu iskandinav filmi falan değil Marvel'daki Thor'la mitolojideki aynı olmak zorunda da değil.Adamlar süper kadro kurmuşlar Cate Blanchett Anthony Hopkins Tom Hiddleston gibi muhteşem oyuncular var adam film kötü olacak diyor.Gidin BvS izleyin siz.Marvel filmlerini kötüleyip durmayın.Dikkat ettim hep aynı kişiler yapıyor zaten yorumları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Bence bi beklentin olmalı çünkü marvel ilk iki filmde sizin gibi düşündüğü için yönetmen değişikliğine gitti bence bu sefer güzel bi film olacak gibi

Adamlar marvel filmlerini kötülemek için yorum atıyorlar resmen bunların beğendiği filmler Suicide Squad,BvS gibi leş filmler herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dunsparce

Umarım haklı çıkarsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Oroborus

çekimler sırasında ortaya karışmış bir vatandaş mı yoksa film için bir sahne mi acaba

• Elindekine bakılırsa spor yapıyorlar herhalde o sahnede

• Ben Filmi Yine sevgili LOKİ ciğim için izleyeceğim açıkcası, hatta direk loki için bir film çıkarsalar daha mutlu olacağım :p
    Loki yi ailecek seviyoruz =Dhttps://www.youtube.com/watch?v=rPY16S53Kks
  • Artık Thor gibi Thor görmek istiyorum...
  • + sonsuz

karizmatik, tanrı gibi tanrı olan bir karakter görmek istiyorum ben de.
  • Fraagman tarihi belli mi?
  • Arkadaşlar biliyorum Thor filmleri iğrenç, hadi 1.film kabul edilebilir de 2 neydi öyle ya, en kötü Marvel filmi bile olabilir Thor : The Dark World.

Ama bu film için gerçekten beklentim var, ilk başta yoktu. Ama Taika Waititi gerçekten çok iyi bir yönetmen. Bir Taika Waititi filmi olan Hunt for the Wilderpeople'ı izleyin, çok güzel bir film Tabi ki Thor filmi olduğu için beklentim çok yok, ama Taika Waititi bence kesinlikle en iyi Thor filmini yapacak. En kötü 10 üzerinden 7'lik birşey gelse ben çok okay ayrılacağım filmden.
  • Bekliyoruz bakalım şu filmi nasıl olacak .
  • Taiki Waikiki iyi bir yönetmen
  • Ayer = ÇÖP
  • Doktor Strange'nin film boyunca olacağını düşünmüyorum.
  • Filmin fragmanı ne zaman gelecek?
  • Çok da güzel bilgiler.
    Loki'nin Soul Gem'i Thanos'a vermesi falan, Infinity War'a bağlayacaklar hikayeyi. Heimdall'ın öleceği çok belliydi bence
    Ciddi bir film olacak deniliyor ancak Taika Waititi komedi filmleri çekmiş bir yönetmen. Her çektiği filmde komedi unsuru yoğundu. Onu nasıl ayarlayacaklar, anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.