Şimdi Ara

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
948
Cevap
26
Favori
52.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bilgiler gerçek çıkarsa tadından yenmez gibi bu film

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaş Soul Gem'in Loki'de veya herhangi bir karakterde ne işi var ? İyice saçmalamaya başladılar.Tamam film illa çizgi romanla bağlantılı olacak diye bir şey yok fakat orijin bozulmasın bari.

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Arkadaş Soul Gem'in Loki'de veya herhangi bir karakterde ne işi var ? İyice saçmalamaya başladılar.Tamam film illa çizgi romanla bağlantılı olacak diye bir şey yok fakat orijin bozulmasın bari.

Aga sen zaten loki'ye nasıl geçtiğini soul gem'in nereden geldiğini öğrenmeye gidiyorsun sinemaya kim bilir neler olacak da thanos'un eline geçecek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmedaltair kullanıcısına yanıt
    Tamam da gerçek Evren'de Loki'ye ait değil ben de onu anlatmaya çalışıyorum.Loki'nin ele geçirebileceği bir şey de değil.
  • quote:

Tamam da gerçek Evren'de Loki'ye ait değil ben de onu anlatmaya çalışıyorum.Loki'nin ele geçirebileceği bir şey de değil.

Tamam da burada da loki'ye ait olmayacak kesin olarak. Büyük ihtimal thor falan aldıktan sonra yürütür sonra thanos bir şekilde alır zaten çocuk oyuncağı. O yüzden diyorum filmde olacakları bilmeden öyle şey mi olur demek saçmalık. Hele bir film çıksın görürüz ne olmuş da böyle olmuş

Yav allah allah anlatamıyorum herhalde.Ruh taşı Adam Warlock'a ait bir obje , bunun loki'nin eline ne şekilde olursa olsun geçmesi saçmalık diyorum.Zor bir şey değil anlamak.
  • quote:

Yav allah allah anlatamıyorum herhalde.Ruh taşı Adam Warlock'a ait bir obje , bunun loki'nin eline ne şekilde olursa olsun geçmesi saçmalık diyorum.Zor bir şey değil anlamak.

Diğer bütün taşlar da çizgi romanda bambaşka yerlerdeydi o zaman hepsi saçmalık diyelim kestirip atalım

Zaten "iyice saçmalamaya başladılar" dedim.Adam Warlock en sevdiğim karakterlerden biri olduğu için aşırı tepki verdim bu seferkine.
  • quote:

Zaten "iyice saçmalamaya başladılar" dedim.Adam Warlock en sevdiğim karakterlerden biri olduğu için aşırı tepki verdim bu seferkine.

Adam Warlock belki infinity war sırasında ortaya çıkıp Thanos'u tokatlayıp Soul Gem'i alır çizgi romana da uyar. Gerçi MCU'nun Earth 616 ile neredeyse alakası yok da neyse

Zaten onun kesin olması lazım yoksa saçma sapan bir film olur.Hawkeye ,Black widow'la durdurulmaz.
  • İlk defa iyi bir Thor filmi geliyor gibi...
  • thor ragnar ve loki diyince aklıma vikingsten başka birşey gelmiyor
  • Fragman gelse artık.

Filmin yönetmeni Taika Waititi şöyle demiş:"Bazen durup düşünüyorum çünkü yaptığım filmde Thor, Doctor Strange, Hulk ve Loki var. Kullandığım karakterlerin hepsi çok farklı ve çok güçlü. Civil War, sadece insanların bulunduğu, insan problemlerini ele alan bir filmdi. Bizimkiler yaratıklar ve çok çeşitli güçlü karakterler. Yine insan problemleri sergileniyor ancak uzayda ya da başka bir gezegende geçiyor."
  • Acaip merak sardı.
  • hiç bilgi yok mu fragman için ne zaman gelir?
  • bütün marvel karakterlerine ısındım ama şu thora ısınamadım arkadaş.
  • sommet de la montagne kullanıcısına yanıt
    1. Filmin yan etkileri! Thor burada okuduğum kadarıyla marvel evreninde oldukça güçlü bir karakter ama 1. film olsun 2. Film olsun tam olarak gücünü gösteremediler, biraz daha ciddi(ağır başlı) bir film gelirse görüşünüz değişebilir. Superman gibi de olmasın tabi o da çok ciddi. Espirileri yerinde ve yetirince kullanmak lazım ironman tam ayarında.

• 1 ile 2. filmi izledim ama çok sarmamıştı. bu sefer de izlicem umarım güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Konsept çalışmaları:

Thor: Ragnarok (2017) | Chris Hemsworth - Tom Hiddleston

Geek konularında çıkan resimleri hep ilk sen atıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Team Thor Part 2:

Kamera arkası:

Az önce ne izledim ben teasermı neydi o. Kamera arkası komedi videosu falanmı. The office ekibide mi dahil oldu filme.

İlk filmde thor'a sen insansın ama tanrı gibi davran dediler şimdide o müthiş thor filmlerinden sonra ortaya çıkardıkları bu mu? Artık tanrıda değilsin insansın hatta 16 yaşında liseli bir gençsin mi demişler. Karakterin komik sempatik eğlenceli olmasını istiyorlar sanırım ama bu komik değil. Dünyanın en klasik ergen tiplemesini yapıp üstüne kas ve laubali hareketler koyunca karakterin komik olacağınımı düşüyorlar esprilere hiç değinmiyorum bile

+Bunlar asgard parası çok değerli

-kimse bu paraları bozduramaz(thor bilmiyor zaten bunu çünkü 16 yaşında liseli bir ergen)

+benim işim dünyayı korumak(ama boş zamanlarımda tam bir serseriyim. Evet bu çok havalı)

+beyin bir kastır ve bende çok var(birazda hanzoluk)

Artık ters köşemi yapacaklar ne planlıyorlar bilemiyorum ama böyle şeyler yaparak karakteri sindiriyorlar dediklerine göre winter soldier tarzında bir film gelecekmiş neden böyle şeyler yayınlıyorlarki böyle kalitesiz şeyler gösterip gülmemizi mi istiyorlar yoksa filmde Avengers kadar cıvıklık yapamayacağız ama yinede haha thor'un şortuna bak çok havalı thor çok komik diyen kitleyedemi sizin içinde şeyler var burda mesajimı vermeye çalışıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.