Şimdi Ara

THL W3+ //4.5''HD EKRAN MTK6577 1GB RAM 4G ROM 2000mAh (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
10.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sat112

quote:

Orijinalden alıntı: Pardayyan

Telefonu Shenzhen Eternal Team'den aldım fakat ben aslında Newman N1 sipariş etmiştim fakat temin edemediler onun yerine bu telefonu gönderdiler... Dolayısıyla şu andaki liste fiyatlları olan 234 $ dan almadım...

Bakmak istersen linkihttp://www.aliexpress.com/store/product/4-5-android-phone-THL-W3-MTK-6577-Dual-Core-3G-WCDMA-RAM-1GB-ROM-4GB/103919_617940783.html

Bu satıcıdan da forumda sipariş verenler vardı ama ben vermediğim için nasıl bir satıcı olduğu konusunda fikrim yok aliexpress teki sipariş sayısı ve yorumlara bakarsan iyi bir satıcı... Fiyatıda 206 $

Bu arada Eternal Team bu telefonu da bana geç temin etti... Bu aralar fabrikalar 4 çekirdekli modellerin üretimine ağırlık verdikleri için çift çekirdekli telefonların temininde sorun var... O yüzden nereden alış veriş yaparsanız yapın mutlaka daha önce görüşüp stok sorun... Kargoya kaç günde vereceklerini sorun... Çinliler para konusunda çok sıkılar fakat genelde fiyat indirimindense hediye vermeyi kabul ediyorlar o yüzden pazarlık yaparken eğer hiç birşeyi kabul etmiyorsa mutlaka hediye isteyin bir tane ekran koruyucu dahi gönderseler işinize yarar...

Son olarak bu aralar Türkiye'de kargo kontrolleri daha sıkı yapılmaya başlandı o yüzden eğer telefon gümrüğe takılırsa geri alıp almayacaklarını sorun, durduk yerde 200-220$ ınızı riske atmayın... Gene tecrübelerime dayanarak söylüyorum Çinliler para iadesini de sevmiyorlar eğer satıcı kötü niyetli değilse genelde telefon ellerine tekrar gelirse başka bir adrese teslim etmeyi kabul ediyorlar... Ama genede baştan konuşmayı ihmal etmeyin...

Edit: Eğer Eternal Team den alışveriş yapmak istiyorsan birkaç gün bekle belki indirime girer yaklaşık 1 ay önce 214 $ gibi bir fiyata indirmişlerdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pardayyan -- 16 Ocak 2013; 23:34:27 >

• honkong post yada çin posta air mail ptt ye inıyor kesınde demı gümrüğünü sormuyorum bilenler cevabınız için tşk

Orijinalden alıntı: bin700

honkong post yada çin posta air mail ptt ye inıyor kesınde demı gümrüğünü sormuyorum bilenler cevabınız için tşk

Eğer gümrüğe takılmazsa PTT tarafından adresine teslim edilir veya kendiniz gidip PTT şubesinden teslim alabilirsiniz...
  • Çinden gelen ürünlerin hepsi İstanbul gümrüğünden giriş yapıyor Türkiye'ye.Peki ürünün gümrüğe tabi olup olmadığına İstanbul gümrüğünde mi karar veriliyor yoksa alıcının oturduğu şehrin PTT gümrüğü mü buna karar veriyor?

Çinden gelen ürünlerin hepsi İstanbul gümrüğünden giriş yapıyor Türkiye'ye.Peki ürünün gümrüğe tabi olup olmadığına İstanbul gümrüğünde mi karar veriliyor yoksa alıcının oturduğu şehrin PTT gümrüğü mü buna karar veriyor?

Merkez PİM karar veriyor..İlçe postanelerinde sadece dağıtım yapıyorlar

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Çinden gelen ürünlerin hepsi İstanbul gümrüğünden giriş yapıyor Türkiye'ye.Peki ürünün gümrüğe tabi olup olmadığına İstanbul gümrüğünde mi karar veriliyor yoksa alıcının oturduğu şehrin PTT gümrüğü mü buna karar veriyor?

Merkez PIM Derken İstanbul PIM mi kastediyorsun.Ben İzmir deyim buraya gelenleri İstanbul mu yoksa İzmir gümrüğu mü karar veriyor onu sormuştum.

quote:

quote:

Merkez PIM Derken İstanbul PIM mi kastediyorsun.Ben İzmir deyim buraya gelenleri İstanbul mu yoksa İzmir gümrüğu mü karar veriyor onu sormuştum.

Bildiğim kadarı ile genel merkez istanbul..İzmir PİM varmı bakmadım

• ARKADAŞLAR THL CİHAZLARIN SESLERİ ÇOK AZ BUNA ÇÖZÜM BULDUM...GOOGLE PLAY STORE'DAN EKOLAYZER DİYE BİR PROĞRAM İNDİRDİM VE KURDUM... EKOLAYZER AYARINI 03.DB YAPTIM..SES OLAĞAN ÜSTÜ YÜKSELTİ..ŞİMDİ ÇOK GÜZEL.. TAVSİYE EDRİM
  • arkadaşlar ben bilmediğimden soruyorum, elimde eski nokia 3220 var bunun imei numarası değişime uygun olurmu ?

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

arkadaşlar ben bilmediğimden soruyorum, elimde eski nokia 3220 var bunun imei numarası değişime uygun olurmu ?

olur

Orijinalden alıntı: calippo

Ben oyun ve uygulamalar için 16gb class 10 hafıza kartı aldım. Uygulamaları indirirken/kurarken direk hafıza kartına yükleyen bir uygulama var mı? Teşekkürler.

Cevap: ?
    benım kullandıgım imei ler de yok telefonun asıl imei numaralarıda cıkmıyor *#06# yaptıgımda geçersiz yazıyor 2 imei de de ve telefon eskısı gıbı sağlıklı çalısmıyor bana bu konuda acıl yardım edın telefonu kullanamıyorum eskı telefonumu kullanıyorum suan ayrıca telefon altarafı ısınıyor durduk yere

TheNorth arkadaşıma çok çok tesekkur edıyorum paylaşımları sayesınde sorunu cözdum saol var ol kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: aksu01

ben de thl w6 var. tablet olarak kullanıyorum.
    1 sayfadaki gibi root yapsak telefondaki veriler gider mi?

Gitmez sadece cihaz root yetkisi kazanır..

@alem3

Rica ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sahanemir

t9 kullanmayı sevenler kesinlikle bu klavye yi kursunlar,,,
    http://db.tt/ufXOp8vZ
    cwm den kurulacak

cwm den nasıl kuruluyor anlatırmısın kardeş bilmıyorum ben

quote:

Orijinalden alıntı: aksu01

ben de thl w6 var. tablet olarak kullanıyorum.
    1 sayfadaki gibi root yapsak telefondaki veriler gider mi?

Gitmez sadece cihaz root yetkisi kazanır..

@alem3

Rica ederim..

yaw kardeşim rom yukledım suan ıyı durumda calısıyor yanlız döndurme de sorun var nasıl çözerım bunu telefonu çeviriyorum ekran çevrılmıyor bazen ekran dönuyor dık konuma alıyorum ekran dık konuma gelmıyor
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.