Bildirim
THL W3+ //4.5''HD EKRAN MTK6577 1GB RAM 4G ROM 2000mAh
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü,
2 Mobil
2 Mobil
Giriş
-
THLW3+ ROOT YÜKLEME REHBERİ
1) Buradan MTK6577 USB Driverlarını indirin.
2) Buradan UnlockRoot yazılımını indirin.
3) Telefonunuzda, Ayarlar, Geliştirici seçeneklerine girin ve USB hata ayıklama seçeneğini işaretleyin.
4) İndirdiğiniz USB driverları ve UnlockRoot programını bir klasöre ayıklayın.
5) Telefonunuzu bilgisayara USB kablosu ile bağlayın..Yeni aygıt bulundu uyarısı verecek bilgisayarınız.Aygıt yöneticisi açın ve aygıt yöneticisinden MKT65XX Android Phone isimli aygıta tıklayın,
Driver olarak indirdiğiniz MT65XX usb driver klasörünü gösterin.
Aygıtı yüklemeyi soracaktır.Onaylayıp aygıtı yükleyin.
6)Aygıt driver yüklemesi bittikten sonra indirdiğiniz UnlockRoot programını çalıştırın.Otomatik olarak telefonu görecektir.Resimdeki gibi telefonunuzu seçin ve ROOT tuşuna basın ve biraz bekleyin.
7)Telefonunuzda superuser uygulaması yüklenmişse telefonunun başarılı bir şekilde Root'lanmıştır.Eğer olmadıysa UnlockRoot programını kapatıp tekrar açın ve tekrar Root tuşuna basın._____________________________
-
CWM RECOVERY YÜKLEME
Öncelikle indirmemiz gerekenler
1-Buradan USB VCOM Driver'ları indirin
2-Buradan Recovery dosyasını indirin
3-Buradan SP Flash Tool v3.1224.01 Programını indirin.
Hepsini indirkten sonra herbiri kendi klasöründe kalacak şekilde zip klasöründen çıkartıyoruz.
THL W3 telefonumuzu komple kapatıyoruz.Usb kablomuzu telefona takıyoruz ama bilgisayara takmıyoruz.
İndirdiğimiz SP Flash Tool v3.1224.01 içindeki Flash_tool.exe programını çalıştırıyoruz.

Program karşımıza geliyor.

Scatter-loading butonuna tıklıyoruz.Açılan pencereden indirdiğimiz recovery klasörü içindeki MT6577_Android_scatter_emmc.txt dosyasını seçiyoruz

Daha sonra program geri dönüyoruz.Programa yüklenen listeden RECOVERY bölümüne tıklıyoruz.Açılan pencereden indirdiğimiz recovery klasöründeki CJ-ThL_120829__recovery.img dosyasını seçiyoruz

Bu işlemide yaptıktan sonra program böyle görünmeli.Daha sonra program üzerindeki Download butonuna basıyoruz.

Çıkan uyarıya Evet diyoruz ve program kendi halinde çalışmaya başlıyor.Hiçbir işlem yapmıyormuş gibi görünebilir.Programı kapatmayın.
Şimdi bir ucu telefona bağlı olan usb kablosunu bilgisayara takın.Cihazı bulacaktır.Usb driver isteyecektir.İndirdiğiniz USB VCOM Driver'ları ile aygıtı yükleyin
Aygıt yöneticisinde Mediatek USB VCOM PORT olarak gözükecektir.

Daha sonra program otomatik olarak yüklemeye başlayacaktır.Programın altındaki çubuk önce kırmızı sonra sarı olarak ilerleme durumunu gösterecektir.

Biraz çalıştıktan sonra Download OK penceresi açılacak ve recovery yüklenmiş olacaktır.

Ayarlar/Telefon Hakkında/Reboot Recovery menüsünden Telefonu Recovery menüsünde başlatabilirsiniz.

TOUCH RECOVERY
Bu recovery ile herşeyi ekrana dokunarak yapabilir telefonun tuşlarının çok kullanıp bozulmasını önleyebilirsiniz.
1- Buradan Touch Recovery img dosyasını indirin
2- Üstteki işlemlerin aynısını yaparak sisteme kurun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 18 Aralık 2012; 12:57:26 >_____________________________
-
THLW3+ ROMLAR
Şu ana kadar 3 Tane rom denedim.Hiçbiri stok rom kadar hızlı değil ve Türkçe değil.THL'nin kendi sitesinden inen CN uzantılı rom sadece ingilizce oluyor.
Stok rom adresi
http://narod.ru/disk/60608085001.7a2bba5cb62c3993a0d24088bf70624f/ThL.W3.120822.6577.COM.EN.rar.html
Üstteki recovery yükleme talimatları ile aynı şekilde rom yükleniyor.
THLW3+ GİZLİ KODLAR
Telefonununzda klavye tuş takımı ile gizli menüleri açabilirsiniz.
Kodlar:
# # # # 1111 # - Fabrika Testleri
# # # # # 2222 - Seri Numarası
* # 15963 # * - Mühendislik Menüsü
* # 36951 # * - Ekran Testi
* # 36954 # * - Yakınlık Sensörü Kalibrasyonu
# # 0 * - Fabrika Ayarlarına Dönüş
* # 08 - Seri numarası
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 18 Aralık 2012; 16:15:53 >_____________________________
-
kalite olarak çok iyi bir tel g3 ile aynı fiyat aralığındayken bu kadar çok satılmış olması ilgimi çekti...aynı fiyat aralığında amoi 821,jiayu g3,umi x1 gibi benzer özelliklere sahip teller yer almakta
özellik bazında ekran ve pildeki ufak değişiklikler hariç neo n02-m ile aynı..kalite farkı olabilir belki bilemiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ajanblue -- 14 Aralık 2012; 16:03:16 >_____________________________ -
Çok nitelikli güzel bir başlık eline sağlık. Telfonun kalınlığı ve pili dışında sırıtan bir yeri yok.
Ama ben kenndi adıma mtk6588 veya mtk6589 işlemcili telefonları bekleme taraftarıyım. Özellikle neo no3. Stoklara girip satışı yaygınlaşırsa almayı düşünüyorum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: koppa
Çok nitelikli güzel bir başlık eline sağlık. Telfonun kalınlığı ve pili dışında sırıtan bir yeri yok.
Ama ben kenndi adıma mtk6588 veya mtk6589 işlemcili telefonları bekleme taraftarıyım. Özellikle neo no3. Stoklara girip satışı yaygınlaşırsa almayı düşünüyorum.
Evet biraz kalın.Ama 2 sene önce 1300 TL'ye aldığım Htc Desire HD'yi Hem pil hemde performans olarak 2ye katlıyor nerdeyse.Üstelik 5%1 fiyatına..
HTC'nin Android 4,0 versiyonunu offical olarak vermemesini saymıyorum bile.Bu cihazı kardeşim için hediye aldım.
Mtk 6589 ları bende bekliyorum.Kesinlikle bir tane sipariş vereceğim.
THLW3+ siparişi vermiştim.Torbaya eklenmiş 1-2 güne elimde olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 14 Aralık 2012; 21:48:56 >_____________________________ -
bende de thl w6 var, gösterdiğiniz yöntem benim telde de olur heralde diye düşünüyorum ...
thl'nin plastik kalitesinden çok memnunum, kenarları da iyi :) kaliteli birşey gibi duruyor...
w3ü bende beğeniyorum, hatta onu almak istiyordum, ilk çıktığında w6 ile aralarında 40 usd kadar fark vardı, şimdi ne hikmetse fark pek kalmamış, düşürmüşler rakamını ...
bu telefon rusyada çok satılmış, burada hak ettiği yerde değil ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 14 Aralık 2012; 23:39:55 >_____________________________ -
http://en.thl.com.cn/Mobile/Index.html
çinli telefon üreticilerinin siteleri olanlarından alırsanız yazılım güncelleme sıkıntıları da olmaz :)
benim w6 için kasım güncellemesi çıkmış..._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
26 Kasımda verdiğim THL W3+ siparişim sorunsuz geldi.
2 yıldan fazladır Htc Desire HD kullanıcısı olarak diyebilirimki Kasa ve ekran kalitesi harika.
Bazı çin malı cihazların teknik verileri satıcıların şişirmesi ve kodları ile oynanmış Antutu programı ile sahte oluyordu.Bu Cihazdan aldığım teknik veriler satıcının verdikleri ile aynı.Antutu yerine başka bir sistem programı kullandım
Ekran görüntüleri:

kamera verilerine bakınca arka ve ön kamera sahte 799mpx 192mpx_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: ajanblue
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
26 Kasımda verdiğim THL W3+ siparişim sorunsuz geldi.
2 yıldan fazladır Htc Desire HD kullanıcısı olarak diyebilirimki Kasa ve ekran kalitesi harika.
Bazı çin malı cihazların teknik verileri satıcıların şişirmesi ve kodları ile oynanmış Antutu programı ile sahte oluyordu.Bu Cihazdan aldığım teknik veriler satıcının verdikleri ile aynı.Antutu yerine başka bir sistem programı kullandım
Ekran görüntüleri:

kamera verilerine bakınca arka ve ön kamera sahte 799mpx 192mpx
Tabiki 799 veya 192 MP değil
Arka 8.Mp Yazlımda 7.99 çıkıyor
Önde 2.Mp oda yazılımda 1.92 çıkmış..
Yarın başka bir sistem yazılım ile bakarım..._____________________________
-
gümrükte takılmıyormu bufiyata _____________________________
HTC One (M8)
HTC UltraPixel™ // HTC Duo Camera™ // HTC Motion Launch™ // HTC Zoe™ // HTC BoomSound™
-
quote:
Orijinalden alıntı: recepolmez
gümrükte takılmıyormu bufiyata
Son zamanlarda takılanlar oldu ama genelde takılmıyor.Satıcı arkadaşlar ile görüşüp paket üstüne 50$ altı ve gift-resim çerçevesi gibi şeyler yazdırıyoruz.
Kayıt sorunuda yok imei change programı mevcut..Eski telefonun imei numarası hop buna
_____________________________ -
Bu telefonun ekranı IPS mi değil mi? _____________________________ -
walla çok ilgimi çekti fotoğraf kalitesi hakkındaki görüşlerini ve bir iki numune de (macro) gösterirsen çok makbule geçer... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: armydc
walla çok ilgimi çekti fotoğraf kalitesi hakkındaki görüşlerini ve bir iki numune de (macro) gösterirsen çok makbule geçer...
Tabiki çekerim..Ama tavsiyem Jiayu G3 alman olur..Aynı fiyatlarda nerdeyse hatta ucuz bile sayılır
Onda Gorilla glass ekran ve 2750 mAh pil var.
Şu haliyle bile bizim DHD'leri ezip geçiyor maalesef..
@Pardayyan
Ekran IPS değil TFT Lcd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNorth -- 19 Aralık 2012; 17:01:10 >_____________________________ -
Benzer içerikler
- samsung telefon bilgisayara bağlanmıyor şarj oluyor
- whatsapp doğrulama kodu çok defa talep ettiniz
- infinix zero 40 5g
- oyun hile programı mobil
- gelen aramaları meşgule atma nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı