Teğmen
24 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 66 (Bu ay: 0)
Gönderileri

https://sahibinden.com.co/satin-al/odeme.php

Sahibinden.com üzerinden alışveriş yaparken dikkat!

Bu site sahte ve dolandırıcılar çok aranan ürünleri uygun fiyat yazarak insanları bu sahte -param güvende- ilanı ile alın diyerek kandırıyorlar. Ben sahibinden.com ve gerekli birimlere şikayetimi yaptım. İnternette arattığımda bir sonuç çıkmamıştı. Belki şüphelenip arattıran olur diye yazıyorum. sahibinden.com.co uzantısı var. Ben Cebinden Onaylı (CO) kısaltması zannettim. Tüm güvenlik sertifikaları mevcut sitenin. Alttaki linklerin hepsi sahibinden.com'a ait. Orjinal siteyi kopyalamışlar.

Lütfen üst sıralarda tutalım. İnsanlar mağdur olmasın. Dün telefon vardı aynı linkte bugün ekran kartı var.

Dikkatli olun dolandırıcılar!

Muhammet Regaip ÇELİK

Ferhat TÜLO

Abdurrahman Akıncı.

Benim gördüğüm isimler bunlar. Gün içinde değişiyor.

sahibinden.com.co
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Araba, Bilgisayar, Film, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman Arayanlar ve daha fazlası - İlan ve alışverişte ilk adres
https://sahibinden.com.co/satin-al/odeme.php

Yeni bir ilan daha açmışlar 6105TL. Abdurrahman Akıncı.

Merhaba, Canon ip2700 yazıcım var. Çıktı almak istediğimde "Bir hata oluştu yazıcının ekranını kontrol edin" yazıyor. Yazıcının turuncu ışığı 5 kere yanıp sönüyor. Ne yapabilirim?

Servis moduna alamıyorum. Kapalı konumda iken devam tuşuna basılı tutup açma tuşuna basıyorum. Sonra devam tuşuna 5 kere basıp bırakıyorum. Turuncu yanık kalıyor ve pc de hiç tepki olmuyor yeni donanım vs.

Hata kodu da yok.....

ÇÖZÜM: Siyah kartuşu değiştirince makine tekrar çalışmaya başladı. Siyah kartuş miyadını doldurmuş demek ki.
Merhaba
Yazıcıda normal kağıt ve standart baskı kalitesinde siyah çıktı alamıyorum. Ama fotoğraf yazdırmada yüksek kalite seçersem güzel basıyor. Tabi bu sefer süre uzuyor. Normal baskıda yazmayıp fotoğraf modunda yazdırması normal değil. Bunu çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın. Kafa temizleme, kartuşu çıkarıp temizleme vs pek çok şey denedim. Ama düzelmedi.
Bu arada bitmeyen kartuşlu sistemim.
Teşekkürler.
Babam yaklaşık 2 ay önce digitürk iptal edip turkcell+ tv ye geçti. Kart ve kutu iade için merkeze gitti. Süreniz bitmiş ama işlemler tamamlanmamış kutu ve kartı şimdi alamayız demişler. Babamda bir daha geri götürmemiş ve otomatik ödemeden kutu ve kart ücretini (320tl sanıyorum) kesmişler.
Dün benim uydu alıcım bozulunca öğrendim hepsini. Bana getirdi al bunu kullan diye (DT9102HD).Babam türksatta kullanıyordu. Bende Türksat çanağım ile türksat kolay kurulum yaptım. 65 kanal buluyor lakin hiçbiri açılmıyor, tabiki dt kanalları hepsi. Müşteri hizmetlerini aradım. Temsilci bana dt abonesi olmadan cihazı kullanamayacağımı ve para iadesinin mümkün olmadığını iletti.

Bu kadar yazının sonucunda

Sorun şu: Cihaz (DT9102HD) Türksat ile hiç kullanılmıyor mu?
Ben geçen hafta ip2700 aldım. Kullanmaya henüz başladım. Dün akşam 20-30 sayfa siyah beyaz çıktı almam gerekti. Hızlı modu kullandım. Yazıcı her bir sayfayı çıkardıktan sonra bir süre bekliyor. Ve bu çıktı süresini uzatıyor. Yazdırma bildirisinde "Önceki sayfanın kuruması bekleniyor" diye uyarı veriyor. Bunu iptal edebilir miyiz? Çünkü yazıcıda çıktı tepsisi yok. Böyle bir şeyi beklemesi mantıksız ve çıktı süresini anlamsız uzatıyor. Daha öncede ip1800 kullandım. Takır takır çıkarıyordu. Epson sx215de hızlıydı. Bunu iptal edecek bir yer var mı?

Şimdi saydım tam 20 saniye bekliyor! isteyen olursa videosunu eklerim. Başka programla falan yazdıramaz mıyım acaba?

Çözümü kendim buldum. Şöyleki;

Mürekkep kuruma süresi diye bir ayar varmış.
Yazıcı ve aygıtlar > Yazdırma Seçenekleri > Bakım > Özel ayarlar > Mürekkep kuruma bekleme süresi.
En düşük beklemeye getirdim şimdi şimşek gibi:)

Benim durumumda olan varsa faydalansın. Ama duruma göre mesajım silinebilirde...
tablet uzun süre açılmayınca yanlışlıkla wipe data yaptım. tüm belge resim videolar gitti. Kendi hafızasını sadece taşınabilir medya player olarak görüyor ve veri kurtarma programlarını kullanamıyorum.Kendi hafızasına USB bellek olarak ulaşmam gerekiyor. Lütfen yardım.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Bebek geliyor! 30m2 Salona max 1800TL Klima Tavsiyesi

Uzun zamandır araştırıyorum ama kafamı karıştırmaktan başka bir işe yaramadı! Bebek olacağı için gün boyu çalışacak. Bu anlamda inverter devreye giriyor sanırım.

Ev zemin katta. "0"a yakın güneş alıyor. Yalıtım orta seviyede. Geçen kış nem ve küf problemimiz vardı. Klima ile bu sorunda kalmaz diye düşünüyorum. Geçen kışı ufo ile geçirdik. Adana kışı malum pek soğuk olmadı.

Normal klimayı fiyatından dolayı düşünüyordum; ama aklıma özellikle soğuk zamanlarda klimanın ısıtıp durup tekrar ısıttığını düşününce, bebek için sorun olacağını düşündüm.

Tüm bunları göz önüne alarak öneride bulunursanız çok sevinirim. 1800 TL sınırdır. Aslında max. 1500 idi ama inverter olunca ve oda için min. 18000 btu gerekli olunca fiyat yukarı çıktı mecburen.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

***** 2000TL Alınabilecek inverter 18000 btu klima önerisi****
Elimde S3 Savage4 32MB TV çıkışı olan bir ekran kartı var bununla S-video girişi olan TVye görüntüyü nasıl aktarabilirim? Teşekkürler...
Hakkında
Forum İmzası:
N96 (ex)
Wave 723
THL W3+ (ex)
İntouch 4
LG G Flex 2 32GB
Xioami Mi A1
Samsung J7 pro
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 300
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 4.931 (Bu ay: 132)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 40 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.